Stichting Kanjer Wens het land in

Voor de derde week op rij heeft Stichting Kanjer Wens de afgelopen week weer bezoekjes gebracht aan onze wenskinderen. Helaas zal het niet mogelijk zijn om iedereen een bezoekje te brengen maar we doen ons best zoveel mogelijk kinderen te bezoeken.

Omdat wij momenteel nog geen Kanjer Wens Dagen kunnen organiseren voor deze #kanjers gaan wij met de limousine langs de kinderen en hebben daarbij altijd een aantal verrassingen bij ons.

De afgelopen week zijn wij op dinsdag langs de kinderen in Noord-Holland gegaan, dit deden we met Thijs de zingende politieman en onze ballonnenkoningin Els. Wij hebben maar liefst 13 gezinnen bezocht en de reacties waren weer overweldigend.

Voor de moeders hadden we ditmaal heel mooie bloemstukjes mee die beschikbaar waren gesteld door Chantals Bloemen. De moeders waren hier heel blij mee zoals op de foto’s te zien is.

Op donderdag zijn wij naar Zeeland gereden. Omdat de reisafstanden nu stukken groter waren, kwamen we maar tot 9 gezinnen maar die werden wel heel bijzonder verrast. Ditmaal ging namelijk de zeer populaire YouTube-familie Lakap mee. Zij hebben meer dan 500.000 abonnees op YouTube en zijn ambassadeur voor onze stichting. De kinderen wisten niet wat ze zagen toen deze familie voor hun eigen deur stond.

Naar aanleiding van deze dag heeft de familie Lakap ook een mooie video gemaakt, deze staat op hun YouTube-kanaal.

De komende week gaan we nog één en heel misschien twee dagen op stap. Houd je voordeur dus maar in de gaten want je weet het maar nooit…..