Succesvolle oliebollenactie Uden

Ruim twee jaar geleden had onze dochter Roos op haar laatste behandeldag een geweldige Kanjer Wens Dag. De behandeling was klaar en ze was weer beter, maar wat had ze veel moeten doorstaan… heel erg fijn dus dat zij die dag helemaal in het zonnetje werd gezet.

Een van mijn beste vriendinnen, Lidy, heeft daarna een Kanjer Wens Dag aangevraagd voor het zoontje van een vriendin van haar. Ook hij heeft een hele nare tijd achter de rug en is inmiddels gelukkig ook weer beter. En ook zij hebben een welverdiende fantastische dag gehad.

Een paar weken geleden ontving ik een brief van Kanjer Wens Nederland met de trieste boodschap dat hun hoofdsponsor failliet is gegaan. Lidy en ik besloten toen een oliebollenverkoop op te zetten voor 31 december. Vrienden en familie werden benaderd en vanuit onze keuken bakten wij die dag bijna 700 oliebollen. Het succes werd groter dan gedacht maar gelukkig kwam Erik de hele dag oliebollenmix maken.

Wij zijn erg blij dat wij met onze actie € 1340,- hebben kunnen bijdragen en hopen dat met alle acties die gaande zijn in het land Kanjer Wens Nederland nog heel lang dappere kinderen en hun families blij mogen maken.

Silvia en Lidy
(eigen tekst moeder wenskind Roos)