Super geslaagde Oliebollen en Beignets actie voor Kanjer Wens Nederland

Willy en Emiel van Hilten hebben samen met hun team, voor het tweede achtereenvolgende jaar, een geweldige Oliebollen & Beignets actie voor Kanjer Wens Nederland georganiseerd.

Beide vrijwilligers van Kanjer Wens Nederland en ouder van de in 2012 overleden #kanjer Thijmen* weten als geen ander hoe belangrijk het werk van Kanjer Wens Nederland is.

Alle voorbereidingen en het werven van sponsors voor de ingrediënten voor deze mega bakactie waren al vroeg begonnen. Er was ruim € 600,- nodig en binnen no-time was dit opgehaald.

Toen werd het eind december: 350 goudrenetten, 200 schijven ananas, 11 kilo rozijnen, 100 pakjes oliebollenmix en vele dozen bladerdeeg werden aangesleept. Op woensdagmorgen gingen om 4:00 uur de pannen aan. De hele dag door is er doorgebakken en was het in rijen (coronaproof of 1,5 meter uiteraard) wachten op de bestellingen. Dit alles onder goedkeurende blikken van een boa, die toch even poolshoogte kwam nemen op de enorme drukte.

Maar het resultaat was ernaar, iedereen heeft zijn bestelling kunnen ophalen.

Dankzij iedereen is er een geweldig bedrag opgehaald, maar liefst € 2130,27 kan er overgemaakt worden naar Kanjer Wens Nederland.