Superhelden Fotoshoot 2020

De traditie geworden Kanjer Wens Superhelden Fotoshoot was dit jaar op zaterdag 5 september. Decor ervoor was opnieuw de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Een toplocatie voor een evenement als dit bedoeld om met elkaar mooie nieuwe herinneringen te maken!

Vroeg uit de veren
De eerste Kanjergezinnen verzamelden zich al vroeg bij de locatie. Bij aankomst werden ze getrakteerd op allereerst heerlijke koffie, thee, koele drankjes én lekkernijen.

Grootse ‘supercars’-entree
Om 10.45 uur was het tijd voor de aftrap van het programma: een grootse entree van maar liefst 20 supercars van Porsche, Audi, Bugatti, Lamborghini, Chevrolet, Nissan, Ferrari, Amerikaanse én zelfs Nederlandse politiewagens plús -motoren.
Met veel lawaai en loeiende sirenes werd deze unieke stoet welkom geheten door de aanwezige gasten. Die hadden zich hiervoor langs de weg van het Van Nelle-terrein opgesteld om er een echte intocht van te maken.

Van een supercarritje, familie Lakap Meet & Greet, tot springkussens en meer…
Nadat iedereen welkom was geheten, startte het hoofdprogramma. Toen mocht iedereen die dat wilde met een van de supercars meerijden, werden de #Kanjers gefotografeerd als Superheld, waren er springkussens, een popcorn- én suikermachine, bevond de YouTube-familie Lakap zich tussen de aanwezigen, kon worden gegamed met YouTuber Dante van Clonny Games, liepen er weer groepen Fursuiters en Star Wars-karakters rond, ging Zanoe de Ara maar wát graag op de foto met de kinderen, en konden de jongens en meisjes die zin hadden in een make-over zich laten schminken.

Lekkere snacks en heerlijke broodjes
Natuurlijk was ook goed gedacht aan de inwendige mens. Zo konden de gasten smikkelen van ’t lekkers dat de snackkar te bieden had en was er voor wie dat wilde tevens ‘verantwoord’ lekkers zoals allerlei belegde broodjes.

Surpriseoptreden Wesly Bronkhorst
Parallel aan dit Superhelden Fotoshoot-evenement speelde zich een Kanjer Wens Dag af voor een #kanjer die fan is van Wesly Bronkhorst. En je raadt het al, hij kwam speciaal voor die kanjer optreden en was daarmee tegelijkertijd een extra verrassing voor alle andere aanwezigen. Om diezelfde reden maakte motorcoureur Bo Bendsneyder zijn opwachting mét in zijn kielzog maar liefst 194 andere motorrijders die een erehaag vormden voor deze kanjer die ook fan van hem is.

Veel dank!
Zonder alle Kanjer Wens Vrijwilligers die erbij waren en de Van Nelle Fabriek zou het niet mogelijk zijn geweest ‘onze’ Kanjerfamilies deze onvergetelijke dag te bezorgen.
Dus daarom héél veel dank aan: Anja en Xena Huizinga, Patrick de Kamper (Superhelden Fotograaf), Mathijs Jansen (videograaf), Peter van Amersfoort (fotograaf), Bianca Schot, Willy van Hilten, Diana van Angeren, Lia Scheurwater, Barbara en Luna Oosterlee, Henk van Maanen, Raquel Araque Bolinches, Gaaf Verhuur/Tycho van der Wiel, Familie Lakap, Clonny Games, de Fursuiters Catch, Marty, Thabo, Daisy en Momo, Frietkampioen, Partycorner, Erika van Schminkcity, Dutch Garrison, Zanoe de Ara/Nathaniel Mendonca, Lunchroom Figaro, Vilter Coffee, Henk van Maanen en Raquel van de Van Nelle Fabriek , B&B Geluidsservice en veel dank naar onze chaufeurs , Mark van Schaick, Chris Jacobs, Dhr. Perridon, Rob Vismans, Gerrit Mailpaard, Rob van der Leeuw, Maarten van Dorp, Vincent den Hollander, Martin Hitzerd, Jeroen Knijff, Hein de Bie.

Promotiefilmpje
Via deze link kunt u een mooi promotiefilmpje van deze fantastische dag bekijken.