Tamara vaste medewerker op ons kantoor

In tegenstelling tot wat Marco Borsato bezong in ‘Dromen zijn bedrog’ zijn die van Stichting Kanjer Wens dat zeker niet! Naast ontelbaar veel kanjerdromen die al uitkwamen, overtreft de droom die wij bij de oprichting van de stichting hadden intussen alle verwachtingen.

Kanjer Wens is geen baby meer of dreumes – die in verhouding aan weinig genoeg heeft – maar een échte peuter. Een fase waarin je grote veranderingen doormaakt, ontdekt wie je bent en eigen beslissingen neemt. Zo ook onze hard gegroeide Stichting Kanjer Wens.

Om te voorkomen dat we onverhoopt aan ons eigen succes ten onder gaan, hebben wij moeten besluiten een betaalde kracht aan te stellen, parttimer Tamara. Een keuze die onvermijdelijk bleek vanwege de ontstane omvang van alle administratieve taken. Wij zijn dankbaar dat een externe partij deze stap voor ons mogelijk heeft gemaakt.

Tamara deed in 2018 en 2019 al als vrijwilliger administratief werk voor de stichting en sinds februari doet ze dit dus als medewerker. Zij neemt ons niet alleen de hele administratie uit handen maar eveneens bijvoorbeeld het regelen van fotografen. Tamara is 5 dagen per week in de ochtenden op ons kantoor aanwezig en als u ons belt, is de kans dan ook groot dat u haar aan de telefoon krijgt.

Door dit zo te organiseren, verzekeren wij ons ervan dat aanvragen voor kanjerwensen voortaan zonder – of met zo min mogelijk – vertraging verwerkt kunnen worden én kan Stichting Kanjer Wens onbezorgd verder groeien. Van peuter naar kleuter, van kleuter naar scholier en van scholier naar uiteindelijk volwassene met de bedoeling in de toekomst nóg meer kinderen de dag van hun leven te bezorgen!