Gezinnen te gast bij theatershow Woezel en Pip

Vrijdag 26 oktober was Stichting Kanjer Wens met een aantal gezinnen te gast bij de theatershow van Woezel en Pip in Hilversum. Bij aankomst waren Woezel en Pip al te aanschouwen. Alle kinderen waren super enthousiast en konden niet wachten tot de show ging beginnen. Iedereen kon wat te drinken en wat lekkers halen om mee te nemen naar de show. Voordat zij het theater in gingen, moesten de kinderen natuurlijk nog wel even met z’n allen op de foto! Ondanks dat zij het liefste gelijk naar boven wilden rennen voor een leuk plekje, deden ze allemaal nog even lekker gek voor de foto!

Stichting Kanjer Wens zat op het balkon, hierdoor konden de kinderen de show van bovenaf goed zien.

Na de show mochten de kinderen nog op de foto met Woezel en Pip. Iedereen kreeg de foto gelijk mee. De kinderen hebben enorm genoten, wat was het spannend met Woezel en Pip en de tijdmachine, wat een grappen hebben ze uitgehaald samen met hun vriendjes.

Alle ouders en kinderen bedankt voor het komen! Het was weer een gezellige dag!!

Dank je wel Peter Veerman Fotografie voor de mooie foto en natuurlijk KRO-NCRV voor het beschikbaar stellen van de kaarten, jullie hebben een hoop gezinnen erg blij gemaakt