Tim ontmoet Nick & Simon

De ochtend begon vroeg. We hadden om 10.00 uur afgesproken bij Tim thuis. Zijn zussen stonden al op ons te wachten en waren heel nieuwsgierig wat het programma van de dag zou zijn. Vooral zijn jongste zusje Elize probeerde op allerlei manieren ons het geheim te ontfutselen. Maar daar trapten wij natuurlijk niet in. Na een mini-tompouce en een kopje thee gingen we op weg naar de eerste bestemming. En Elize en Julia wisten nog steeds van niets. En Tim natuurlijk ook niet.

Na ongeveer 25 minuten rijden, kwamen we aan in Amersfoort bij “R & A Sports en Swimming” waar Tim en zijn familie mochten zwemmen. Dit was een van zijn wensen, even lekker zwemmen. Er was een groot gedeelte van het zwembad afgezet en Tim heeft daar samen met zijn vader, moeder en zussen genoten van het warme water. Tim heeft een canule en kan daardoor niet naar een openbaar zwembad omdat het daar te druk is en te veel golven, maar hier heeft hij lekker kunnen genieten.

Van zwemmen krijg je honger. Dus na een uurtje zwemmen werd het tijd om aan te kleden. Zeer goede vriendin en tevens verpleegkundige Sietske was mee om te helpen met afdrogen en aankleden. Daarna ging zij naar huis (en wat Tim en zijn familie niet wisten, was dat ze haar later op de dag nog terug zouden zien) en wij gingen door naar restaurant “’t Lieve Vrouwtje” in het centrum van Amersfoort voor een lekkere lunch. In het gezellige restaurantje werden we zeer gastvrij ontvangen en stond de tafel al voor ons klaar.

Ondanks dat we niet heel veel tijd hadden, hebben we allemaal heerlijk gegeten. Daarna moesten weer door naar onze volgende activiteit, de bioscoop. In Pathé Amersfoort werden we hartelijk ontvangen door een van de medewerkers en mochten allemaal iets lekkers en iets te drinken uitzoeken voor tijdens de film. Daarna werden we begeleid naar de zaal voor de film “de IJslandbende”. Een film over een groep jongeren die een expeditie naar IJsland voorbereiden.

Na de film stond dezelfde medewerker ons weer op te wachten en kreeg Tim als verrassing nog een megagrote filmposter voor in zijn slaapkamer.

Inmiddels was het 16.00 uur geworden en gingen we op weg naar de volgende bestemming, het “Van der Valk”- hotel in Almere. Daar stond een tafel voor ons klaar en konden we heerlijk uitrusten van alle activiteiten tot nu toe en genieten van het avondeten. Tim lag aan het hoofd van de tafel en heeft ondertussen even een dutje gedaan. Even bijslapen voor de laatste, maar zeer gave activiteit. Het zou een latertje worden. De laatste activiteit was nog steeds een geheim en tijdens het eten probeerde Elize er weer op allerlei manieren achter te komen wat we toch zouden gaan doen in de avond.

Toen Tim wakker werd, hadden wij nog een cadeautje voor Tim en dit was tevens de hint voor zijn zussen. Het was een vest, beschikbaar gesteld door de webshop van Nick en Simon, met hun logo erop. De laatste bestemming van Tim zijn Kanjer Wens Dag was namelijk het Agora Theater in Lelystad voor de voorstelling van Nick en Simon.

Om 19.45 uur hadden we afgesproken in het Agora Theater en daar stond ook Sietske weer op ons te wachten. Zij mocht ook mee naar de voorstelling. Gezellig. De voorstelling was superleuk en Tim heeft liggen “dansen” en genoten van de liedjes van Nick en Simon. En we hadden nog een laatste verrassing voor Tim. Tijdens de pauze kwamen Nick en Simon zomaar de zaal ingelopen om Tim en zijn familie nog even te ontmoeten en samen op de foto te gaan. Dit maakte de Kanjer Wens Dag compleet!! Na de pauze hebben we natuurlijk nog genoten van de tweede helft van de voorstelling en moe maar voldaan waren we om 00.30 uur weer terug in Zeewolde.

Toen Tim zijn vader aan hem vroeg of hij had genoten, kregen we niet 1, niet 2, niet 3, maar wel 4 knipogen. In Tim zijn taal: “het was een wauwie-wauwie dag”. Daar doen we het voor!!!

Wij bedanken

Deze wens is tot stand gekomen dankzij de belangeloze medewerking van onder andere:

Niet alle verhalen staan hier

Helaas kunnen we niet alle mooie verhalen vertellen van de Kanjer Wensen welke wij vervuld hebben.

De belangrijkste reden is dat niet alle gezinnen/kinderen publicatie willen van hun wens, uiteraard accepteren en begrijpen we dit volkomen.

Ook zijn er veel kleine Wensen waarmee we geen pagina kunnen vullen, veel Kanjers zijn bezocht in het ziekenhuis of thuis met een kleine attentie.