Vak D rent voor Stichting Kanjer Wens

Zondag 14 juni zou de Almere City Run georganiseerd worden maar door de corona-crisis is deze helaas komen te vervallen.

Helaas, omdat de vaste supportersgroep van Almere City onder de naam “Vak D rent voor Stichting Kanjer Wens” hieraan zou meedoen. Op een eigen actiepagina was al meer dan € 1200,- opgehaald tot de crisis toesloeg en alles stil kwam te liggen.

Begin juni kwamen de initiatiefnemers Steef, Ricardo en Hilbert op het idee om een alternatieve City Run te gaan doen, een rondje Weerwater met de groep die oorspronkelijk zou gaan meelopen. Dit leidde ertoe dat op zaterdag 13 juni ruim 20 lopers verzamelden in het Lumièrepark te Almere en onder de ogen van vele toeschouwers, omroep Flevoland en de krant Ons Almere van start gingen.

Onder groot applaus en een grote haag van fakkels werden de lopers onthaald bij de finish en bleek het fantastische bedrag van maar liefst € 6270,- opgehaald, een ongelofelijk mooi bedrag.

Namens Stichting Kanjer Wens danken wij dan ook de lopers voor dit geweldige initiatief en de vele donateurs voor hun bijdragen waardoor er zo’n waanzinnig bedrag is opgehaald.