Helpen als vereniging, club of school

Waarom helpen?

Kinderen die langere tijd in het ziekenhuis verblijven of geveld zijn door een (ernstige) ziekte vergeten nog weleens dat ze ook ‘gewoon’ kind zijn. Afleiding is dan ook heel belangrijk voor deze kinderen. Met het vervullen van wensen zorgen wij ervoor dat zij het ziek zijn even vergeten.

Een stralend en genietend kind heeft invloed op het hele gezin. Iedereen vergeet op zo’n dag even alle vervelende zaken waarin een gezin zich bevindt. De tevredenheid en blijheid van iedereen doet ons beseffen dat dit werk onmisbaar is.

Wij zijn echter geheel afhankelijk van inkomsten uit donaties, sponsoring, acties en alles wat iedereen voor onze stichting wil doen.

Vereniging, club of school!

Als vereniging, club of school zijn zoveel mogelijkheden om onze stichting te helpen. Enkele voorbeelden zijn:

Als vereniging, club of school zijn er ontzettend veel mogelijkheden om onze stichting te helpen. Enkele voorbeelden zijn:

  • Het organiseren sponsorloop (wij hebben uiteraard alle materialen beschikbaar om uw sponsorloop een succes te maken zoals draaiboek, rondekaartjes, , intekenlijsten, etc.).
  • Bij sportclubs kunnen alle spelers zich laten sponsoren per wedstrijdpunt, voor bijvoorbeeld €0,25, €0,50 of €1,00 per punt. Omdat vooraf bekend is hoeveel competitiewedstrijden er gespeeld worden is het maximaal aantal behaalde punten bekend en kunnen sponsors zich hierop instellen.
  • Toernooien koppelen aan onze stichting, door bijvoorbeeld entree te heffen, inschrijfgeld te innen of loterijen te houden.
  • Bij scholen is het mogelijk projecten te houden rondom onze stichting en leerlingen spreekbeurten te laten houden, ook hiervoor hebben wij hulpmaterialen beschikbaar. Deze projecten kunnen perfect aangevuld worden met acties als het organiseren van schoolfeest of inzamelacties.

Hoe kunnen wij u helpen?

Stichting Kanjer Wens kan op de eerste plaats natuurlijk helpen bij het opstarten van acties. Wij hebben heel veel ideeën wat er mogelijk is qua sponsoractiviteiten. Honderden euro’s zijn zeker geen vereiste: alle beetjes helpen, hoe klein het bedrag ook is.

Verder kunnen we materialen beschikbaar stellen waarmee we uw actie kunnen ondersteunen, zoals:

  • Informatieflyers
  • Donatiefolders
  • Promotiefilm op DVD of digitaal
  • Grote posters
  • Grote spandoeken (122 x 183 cm)

Uiteraard alles op basis van beschikbaarheid.

Helpen als vereniging, club of school

goede doelen