Anemone leert vloggen tijdens super mooie wensdag

`

De 15-jarige Anemone heeft onlangs een wel hele bijzondere Kanjer Wens Dag gehad.

De dag begon met twee politieauto’s die een grote limousine van Royal Limousine de straat in begeleidden, Anemone kon vanaf haar huis precies zien wat er gebeurde en stond verwonderd voor het raam te kijken.

Eenmaal buiten kwamen Leroy, Shirley, Remco, Stijn en Dave van de Politie Bommelerwaard zich voorstellen en werd het duidelijk dat zij de limousine helemaal naar de volgende bestemming zouden gaan begeleiden. Wat een luxe, in de ochtendspits langs de file geleid worden, Anemone genoot zichtbaar.

Het was ruim een uur rijden en toen werd er gestopt bij Kiosk De Ugchelse Berg – Het Leesten waar Ivo iedereen vriendelijk ontving met een drankje. Wat een mooi gezicht was dat, onder politiebegeleiding aankomen en dan ook nog even een drankje doen met zijn allen, iedereen op het terras keek zijn ogen uit.

Na afscheid genomen te hebben van de politie kwam Peter Lammers van YourWeddingPhotos aanlopen die een mooie fotoshoot van het gezin ging maken in de schitterende omgeving van de Uchgelse Berg. Na een gespannen begin wist Peter snel iedereen op zijn gemak te laten voelen en werden er hele mooie foto’s gemaakt en was het tijd voor de lunch.

Na een klein stukje rijden werden wij vriendelijk ontvangen door Marcha van Broodjeszaak ’t Bolletje. Marcha was goed op de hoogte van de favoriete gerechten van Anemone want speciaal voor haar werden de geliefde “Frikandellen met zout” geserveerd. Ook de rest van het gezelschap heeft uiteraard lekker kunnen lunchen.

Maar toen was het tijd voor het eerste spannende onderdeel, wederom een klein stukje rijden maar toen de limousine het terrein van het Nationaal Paracentrum Teuge op reed, begonnen de ogen van Anemone gigantisch te glinsteren want ze begreep dat haar grote wens, parachutespringen, uit ging komen. Super enthousiast sprongen ze de limousine uit. Christien van het paracentrum zorgde snel voor alle formaliteiten zodat de instructeurs Joran en Folkert snel de dames (want de zus van Anemone ging ook mee springen) klaar waren voor de sprong. Het was ongelooflijk om te zien hoe ontspannen de dames voor het eerst een vliegtuig uitsprongen, de foto’s en filmpjes die gemaakt werden laten dit ook echt zien. Na een mooie landing werd er snel teruggereden naar de ouders die toch wel blij waren de meiden weer veilig in de armen te kunnen sluiten.
Er werd met een mooi certificaat afscheid genomen van Joran en Folkert en toen Anemone naar buiten wilde lopen hoorde ze zo’n bijzonder motorgeluid dat ze bijna ging rennen.

Want er stond weer een weergaloze verrassing klaar, Vincent van Intrapost stond klaar met een gouden Lamborghini Aventador en wat stond Anemone (maar eigenlijk iedereen daar in de buurt) te genieten van deze auto. Wat een geluid en want een bijzondere auto met deuren die omhoog opengaan. Het mooiste was nog wel dat Anemone ruim een uur met deze auto mee mocht rijden en dat heeft heel veel bekijks opgeleverd op de snelweg.
Op het eerste stuk vanaf Teuge werd de Lamborghini ook nog begeleid door Herman en Dave van de Politie Team Verkeer Oost-Nederland, met twee motoren werd de auto snel naar de snelweg begeleid.

Toen de Lamborghini aankwam in een woonwijk sprongen achter een auto opeens wel hele bekende gezichten tevoorschijn. Wij stonden namelijk voor de deur bij de bekende YouTube Familie lakap. Anemone volgt alle video’s en voelde zich meteen helemaal thuis. Na een lekker gebakje en wat drinken was er ook nog een heel mooi cadeau. Een wens van Anemone is namelijk te leren vloggen en van de familie Lakap kreeg ze een nieuwe vlogcamera en de eerste tips en trucs hoe te vloggen. Ook heeft de familie meteen geholpen de eerste video te maken die nu op het YouTube-kanaal van Anemone staat.

Het afscheid was moeilijk want wat was het gezellig en Devran wilde niet dat Anemone wegging, maar na een dikke knuffel was het echt tijd voor het afscheid en ging de limousine naar de laatste bestemming van de dag, restaurant De Beren Leerdam. Hier stond Pepijn al klaar om Anemone te ontvangen. Er was een mooie tafel gereserveerd en hier was de laatste verrassing van de dag. Anemone is namelijk een heel groot Ajax-fan en speciaal voor haar had Joel Veltman een videoboodschap ingesproken, ontroerd werd deze video bekeken.

Toen was het echt tijd om naar huis te gaan, ongelooflijk moe maar zo voldaan werd thuis al snel het bed opgezocht en kon Anemone heerlijk wegdromen van een geweldige Kanjer Wens Dag die ze nooit meer zal vergeten.

De mooie foto’s van deze Kanjer Wens Dag zijn gemaakt door Gonnie Helfrich Fotografie.

Op https://bit.ly/2LDSdaP is de mooie video van de familie Lakap over deze bijzondere ontmoeting te zien.

Op http://bit.ly/AnemoneArntz is de eerste video van Anemone te zien.

Vergeet ook vooral niet te abonneren op deze kanalen natuurlijk.

Deze sponsoren maken alles wat wij doen mogelijk daar zijn we ze erg dankbaar voor.