Autoliefhebber Ömer waant zich Max Verstappen

`

De wensdag van Kanjer Ömer begint tegendraads. De limousine rijdt namelijk achteruit zijn straat in om de eerste verrassing aan het oog te onttrekken van deze sportwagen- én klassiekersliefhebber: een scharlakenrode Ferrari F430 spider.

Eenmaal buiten kon Ömer na wat hij daar zag zijn ongeduld nauwelijks bedwingen. Zodra zijn vader, moeder, broer en zus in de Kanjer Wens Limousine waren gestapt, mocht hij dan eindelijk plaatsnemen in ‘zijn’ Ferrari. Daar ging hij hoor, op weg naar Oss voor verrassing twee.

Zelf aan een Ferrari sleutelen bij Forza Service
Forza Service is een Ferrari-specialist voor eigenaren, sleutelaars en verzamelaars. Dat Ömer en zijn familie er hun ogen uitkeken, zal geen verrassing zijn. Ömer heeft vooral een zwak voor de klassiekers en daar stonden er meer dan genoeg van om te bewonderen. Hij mocht er zelfs eigenhandig aan eentje sleutelen!

Chauffeuren en scheuren bij Endorfine
Blij met zijn Ferrari-souvenirs was Ömer benieuwd of de volgende verrassing kon tippen aan Forza. Aangekomen bij Endorfine in Almere zag hij dat daar flink geslipt en geracet werd en wat denk je? Ömer mocht er zelf achter het stuur plaatsnemen. Welke 13-jarige kan dat nou zeggen… Hij bleek een natuurtalent en wilde ’t liefst blijven chauffeuren. Totdat een coureur hem mee vroeg voor een razendsnel rondje op het circuit. Toen wist Ömer niet hoe snel hij uit moest stappen om zich, al was het maar even, Max verstappen te wanen.

‘Finger licking’ lunchen
Intussen was het tijd geworden voor de lunch bij KFC in Almere. Florian had er geregeld dat voor Ömer en zijn familie een gedekte tafel klaarstond en dat áán hun tafel de bestelling werd opgenomen. Wat een luxe, en wat was het finger licking lekker allemaal.

Luchtduiken bij City Skydive
Omdat Ömer na het ochtendprogramma te vermoeid was om zelf in actie te komen bij City Skydive Utrecht, ging hij in het publiek zitten om te genieten van de capriolen van zijn vader en broer. Grote kans dat die twee nog een keer de windtunnel in willen, maar niet nu, want Zaandam wacht.

In een Rolls Royce naar het Zaantheater
Zag hij ‘t goed? Stond daar zijn droomautoklassieker, een Rolls Royce Silver Shadow? Inderdaad Ömer. De familie Janssen van Vereniging De Mascotte brengt jou hiermee zo naar het theater.

Oog in oog met Najib Amhali
Ömer kon niet bedenken wat Kanjer Wens Nederland in het Zaantheater voor hem in petto had. Totdat hij in de lobby opeens oog in oog stond met Najib Amhali. Zijn grote idool. Die vertelde hem eerst uitgebreid hoe hij de coronatijd doorkomt, gevolgd door een rondleiding door dit prachtige theater. Nadat Ömer afscheid van Najib had genomen, restte nog één programmaonderdeel: een Almeers diner.

Grieks genieten bij Pallas Athene
Pallas Athene-eigenaar Wally zorgde ervoor dat het zijn gasten aan niets ontbrak. Van heerlijke vleesgerechten, waar Ömer dol op is, tot aan vis, feta en meer. Op de vraag wat hij ’t leukst had gevonden op zijn wensdag antwoordde Ömer ‘alles’. Je hebt ‘t verdiend jongen! Net als straks thuis je laatste cadeautje: de Kanjer Wens Kraal.

De foto’s zijn gemaakt door Peter van Amersfoort.

Deze sponsoren maken alles wat wij doen mogelijk daar zijn we ze erg dankbaar voor.