Berepret voor dierenvriendin Floor

`

Met haar neus tegen het raam speurt Floor ongeduldig haar straat af. Wanneer zou ze de Kanjer Wens Limousine nou eindelijk zien? Het geloei van de politiesirenes bereikt haar zintuigen het eerst, gevolgd door de limousine die ze onmiddellijk daarna in ’t oog krijgt.
Haar licht nerveuze spanning verdwijnt al gauw om plaats te maken voor een grote glimlach. Kunnen we snel gaan? Je ziet ’t Floor denken. Zeker. Jouw Kanjer Wens Dag begint nu!

Naar de panda’s in Ouwehands Dierenpark
Saskia van Stichting Onky Donky had geregeld dat Floor bij het voeren van de panda’s mocht zijn en ving haar, haar tweelingzus Roos, grote zus Britt én ouders bij de ingang op. Zodra ze daar doorheen waren, sloot de hoofddierenverzorgster zich bij hen aan. Zij loodste hen snel, via de giraffen en flamingo’s, naar de panda’s want het was voor die smulpapen al bijna etenstijd.
Precies op het moment dat Floor bij het pandaverblijf was, kwam het pandamannetje naar buiten om zich tegoed te doen aan zijn eten. Wát een geluk. Want meestal laat hij zich niet zo gemakkelijk zien.
Eenmaal terug in het Onky Donky-huis genoten Floor en haar gezelschap van warme chocomel en gebak én kregen de kinderen bij het afscheid een tas met allemaal leuke dierentuinspulletjes.

Lunchen bij Bonjour Deli Plaza mét bereleuke verrassing
Na een uurtje reed de limousine Bodegraven binnen voor de lunch bij Bonjour Deli Plaza. Toen ze uitstapten, kwam daar opeens Bollo de Beer aan. Wát een leuke verrassing. Daarop ging Floor lekker dansend los met Bollo, genoot ze van zijn grappen en grollen én kreeg ze van hem het enige echte Bollo de Beer-spel. Ondertussen was Jasper hun lunch komen brengen met croissantjes, stokbroodjes en ander lekkers om in de limousine van te genieten op weg naar de volgende verrassing in Leiden.

Happy Horse-naamgenootknuffels
In Leiden bracht Floor een bezoek aan het kantoor van Happy Horse. Daar werd eerst kort uitgelegd hoe die knuffels worden gemaakt, waarna ze samen met haar zus verrast werd met een goodiebag met voor allebei een naamgenoot knuffelkonijn!
Aansluitend mochten ze boven kijken waar de foto’s worden gemaakt van alle konijnenknuffels die in de catalogus komen. En dat waren er toch veel! In allerlei kleuren en maten. Op de foto gaan met één ervan was een ‘must’ natuurlijk. Bij vertrek mochten ze uit die nieuwe collectie zelfs nog een extra knuffel kiezen in hun lievelingskleur.

Zwemmen in glijbanenparadijs Tikibad
Hierna stond een bezoekje aan waterpark Tikibad in Wassenaar op het programma. Rick de Kikker stond er al even te springen om kanjer Floor en haar gasten te ontvangen. Samen met haar zus en moeder genoot Floor van alle waterpret die het Tikibad te bieden heeft. Moegespeeld maar voldaan, werd het tijd om langzaamaan naar huis terug te gaan. Dat zou nog een hele reis worden en daarom werd ‘ie halverwege bewust onderbroken voor een stop bij de McDonald’s.

Smullen van ‘de Mc’
Wat Floor en haar gezelschap bij de McDonald’s wilden eten, was onderweg al bedacht. Dus stonden daar bij aankomst Hans en zijn collega’s al klaar met de bestelling. Smullen van ‘de Mc’ in een limousine. Dat is normaalgesproken geen dagelijkse kost, maar vandaag wel voor Floor die er volop genoot van haar kipnuggets, frietjes en aardbeien milkshake.

Swingend slot
Zodra het tijdens de andere helft van de terugreis donker geworden was, gingen de discolampen aan, schoof de muziekvolumeknop naar standje 10 en zongen iedereen uit volle borst mee met Max & Anne, juniorsongfestivaldeelnemers, die uit de speakers schalden. Wát een feest en swingend slot van Roos’ verrassingsdag met bij thuiskomst ook nog haar eigen Kanjer Wens kraal!

Deze sponsoren maken alles wat wij doen mogelijk daar zijn we ze erg dankbaar voor.