Bibi ontmoet grootste fan Kayah

`

Vrijdagochtend vroeg staat Kayah al ongeduldig te wachten als de deurbel gaat, want ze weet dat het haar Kanjer Wens Dag is. Buiten loopt ze, samen met haar grote broer Julian, rechtstreeks naar de limousine om deze van dichtbij te bewonderen. Als alle spullen voor deze dag vol verrassingen ingeladen zijn, kan de limousine vertrekken.

Tien snoezige verrassingen
Na een korte rit stopte de Kanjer Wens Limousine bij een huis en niemand wist wat hen daar te wachten stond. Pascale heette iedereen van harte welkom en zodra ze naar binnen liepen, was de verrassing groot. Maar liefst tien hele lieve puppy’s lagen op Kayah en Julian te wachten bij een enthousiaste moederhond. Kayah is helemaal gek van puppy’s en ze mocht heerlijk gaan knuffelen en kroelen. Ook Julian was meteen helemaal weg van de puppy’s. Bij het afscheid nemen vond hij het wel heel jammer dat ze geen puppy mee naar huis konden nemen.

Rijdende bioscoop zoeft naar pannenkoeken
In de limousine mocht Kayah genieten van een film van haar favoriete meidengroep K3 en Julian kon coole spelletjes doen op de iPad. Voor ze het in de gaten hadden, parkeerde de limousine voor de deur bij ’t Pannekoekhuis Apeldoorn waar ze gingen smullen van de lunch. Kayah genoot zichtbaar van een heerlijke berenpannenkoek.
Zodra iedereen klaar was met eten, liepen Kayah en haar broer naar buiten. Julian is helemaal gek van Tesla’s en toevallig stond daar net een hele mooie voor de deur. Julian liet het zich geen twee keer zeggen dat de auto open was en hij erin mocht zitten om een foto te laten maken. Robert-Jan, de eigenaar van de Tesla, nodigde Kayah, Julian en papa uit om een stukje mee te rijden en hij stond zelfs al klaar om ze naar de volgende bestemming te brengen. Vlak voor vertrek kwamen drie politiemotoren aanrijden. Kayah en Julian kregen een mooi pakketje van de agenten als herinnering aan deze dag. Politieagenten Menno, Jan en René waren speciaal voor Kayah gekomen om de Kanjer Wens Limousine en de Tesla naar Zwolle te begeleiden.

Filmprimeur speciaal voor Kayah
In Zwolle stonden Nienke en Menno van Pathé Zwolle iedereen op te wachten en de limousine en de Tesla mochten vlak voor de deur parkeren. De agenten op de politiemotoren werden uitgezwaaid en iedereen ging bij de bioscoop naar binnen. Kayah kreeg een goodiebag met spulletjes van de nieuwste K3-film ‘Dans van de Farao’ en ze begreep dat ze die film ging kijken. Mama had in de gaten hoe bijzonder dat was omdat de film nog niet officieel in première was gegaan. Bij een film in de bioscoop horen snoepjes en drinken en iedereen kreeg lekker veel mee de bioscoopzaal in. De film was prachtig en iedereen genoot enorm. Na afloop was het afscheid vol lucht high-fives en ellebogen. In de limousine zong iedereen in gedachten nog de K3-liedjes.

Bibi stapt uit de computer
De volgende stop was bij De Koperen Hoogte in Zwolle. Er werd afscheid genomen van Robert-Jan en zijn Tesla en in een mooi ingerichte ruimte was het tijd om lekker iets te drinken. Kayah werd helemaal verlegen en stil omdat Bibi binnen kwam lopen. Kayah kijkt altijd alle filmpjes van Bibi op de computer en opeens stond ze daar in het echt voor haar, dat was wel even wennen. Gelukkig was Bibi helemaal niet eng en al snel zaten de meiden en Julian heerlijk slijm te maken. Kayah had door het kijken naar de vele video’s al veel verstand van slijm maken en iedereen had er veel lol in. Na al het slijm maken was het tijd om verstoppertje te spelen. Kayah liet Bibi de prachtige Kanjer Wens Limousine zien en, voordat het tijd was om afscheid te nemen, werden uiteraard nog foto’s gemaakt.

McDonald’s Uden
Onderweg terug naar huis begonnen de magen zachtjes te knorren en gelukkig zag de chauffeur van de limousine precies op tijd McDonald’s in Uden. Patricia ontving het gezelschap en bracht Kayah naar een speciaal voor haar in orde gemaakte tafel met allemaal knutselspulletjes. De kinderen konden heerlijk spelen terwijl het avondeten werd bereid. Niet veel later stond de tafel vol met patatjes, hamburgers, milkshakes en nog veel meer lekkers. Moe maar voldaan ging de rit richting huis.

Zoete groet van Haribo
Thuis wachtte nog een heerlijke verrassing op Kayah en haar broer. Haribo Nederland had voor Kayah en Julian twee hele grote goodiebags met snoepjes en leuke spulletjes laten bezorgen. Tot slot kreeg Kayah natuurlijk nog de Kanjer Wens Kraal als aandenken aan deze supermooie dag.

De foto’s zijn gemaakt door Barbara Daamen.

Deze Kanjer Wens Dag is mede mogelijk gemaakt door Stichting Hetty Odink.

Deze sponsoren maken alles wat wij doen mogelijk daar zijn we ze erg dankbaar voor.