Bodhi helpt agenten, machinisten én conducteurs

`

Bodhi is nog binnen als de Kanjer Wens Limousine aan komt rijden en hij komt snel naar buiten. Hij wordt enorm verrast als chauffeur Tim zijn supervette, knalgele Lamborghini in de straat parkeert. Dat is de lievelingsauto van Bodhi, wat een heerlijk begin van deze dag.

Heel veel treinen, stations en T-Shirtwereld
Zusje Zonne ging logeren en zij kreeg veel kusjes en een cadeautje. Bodhi nam plaats in de Lamborghini en zijn ouders en zus Lexie zoefden de straat uit in de Kanjer Wens Limousine. Onderweg haalden Tim en Bodhi de limousine in, op deze dag kon er natuurlijk maar één de snelste zijn. De eerste stop was station Eindhoven Centraal waar conducteur Stephan, samen met twee beveiligers, op Bodhi stond te wachten. Stephan had hulp nodig in de trein en Bodhi was superblij dat hij met papa, mama en Lexie mee mocht naar de volgende bestemming. Vlak voor dat ze de trein ingingen kregen Bodhi en Lexie een mooi bedrukt T-shirt van T-Shirtwereld. Op Bodhi’s shirt stond dat hij hoofdconducteur was en Lexie zijn assistente. Hij kreeg van Stephan ook een bijpassende NS conducteurs-pet. Onderweg naar station Utrecht Centraal heeft Bodhi kaartjes van reizigers gecontroleerd en vlak voor station ‘s-Hertogenbosch mocht hij omroepen dat de trein was aangekomen. Daarna ging de trein door richting Utrecht. In Utrecht was een overstap voor de trein naar het Spoorwegmuseum waar Arnold een rondleiding verzorgde. Bodhi wist niet waar hij moest kijken, zoveel verschillende treinen waren daar te bewonderen.

Verwennerij bij La Place en de NS-Spoordeelwinkel
Na de rondleiding ging de reis terug naar Utrecht Centraal om vervolgens bij La Place te worden verwend met allerlei lekkers, verzorgd door Mathijs en Angelica. In de NS-Spoordeelwinkel stonden medewerkers Stephanie, Faisal, Marika en Nathascha klaar om Bodhi te verwelkomen. Hij kreeg een echte machinistenkaart aan een koord en een stropdas en Lexie kreeg een NS sjaaltje. Beveiliger Faisal demonstreerde tussendoor even hoe de handboeien werkten, dat was best spannend.
Machinist Roeland en perronopzichter Josephine namen Bodhi mee naar een perron waar twee treinen stonden die aan elkaar gekoppeld moesten worden. Bodhi kreeg een veiligheidshesje aan en kon direct aan de slag. Hij genoot enorm, want dit had hij altijd al willen doen. Roeland was erg blij met Bodhi’s hulp en als aandenken aan dit trein-avontuur kreeg hij een zachte treinknuffel.

Spanning en avontuur bij Attractiepark Toverland
De limousine stond klaar om Bodhi en zijn familieleden naar de volgende bestemming te brengen. Onderweg keken Bodhi en Lexie naar hun favoriete filmpjes op de televisie terwijl iedereen smulde van lekkere verse broodjes met een verfrissend drankje van Bakker Bart Utrecht Hoog Catharijne. Op het moment dat de limousine de parkeerplaats van Attractiepark Toverland opreed, kwamen twee politieauto’s aanrijden. De chauffeur moest stoppen en vier agenten van politie Horst-Peel en Maas wilden in de auto kijken of daar misschien een boef in zat. De boef had geprobeerd zonder kaartje Toverland binnen te komen en agent Johan vroeg of Bodhi hulpagent wilde zijn en ook Lexie moest helpen zoeken. Dat was maar goed ook, want daardoor was de boef snel gevangen en hij werd geboeid achterin de politiewagen gezet. Als beloning mochten Bodhi en Lexie wel zonder kaartje naar binnen. Tessa begeleidde Bodhi en zijn zus naar hun favoriete attractie Maximus’ Blitz Bahn. Allebei hebben ze wel drie keer een rondje gedaan in de bobkart.

Feestelijke ontvangst bij McDonald’s in Geldrop
Bij McDonald’s in Geldrop stonden Twan en Regina al te wachten op Bodhi en zijn familie. De tafel was feestelijk gedekt en ze genoten van de verse frietjes, burgers en McNuggets. Het toetje was een heerlijk, door Bodhi en Lexie zelfgemaakt, ijsje.

Cadeautjes en Kanjer Wens Kraal
Thuis aangekomen kreeg Bodhi zijn Kanjer Wens Kraal en een prachtige set Nerfguns van Nerf-pijltjes.nl. Lexie werd natuurlijk niet vergeten en zij kreeg een Frozen puzzel van Scapino Almere. De glimlach op Bodhi’s gezicht bleef nog wel even zitten, hij had duidelijk genoten.

De mooie foto’s zijn gemaakt door Peter van Amersfoort Fotografie.

Deze sponsoren maken alles wat wij doen mogelijk daar zijn we ze erg dankbaar voor.