Bram krijgt een sportieve Kanjer Wens Dag

`

Verslag geschreven door ons wenskind Bram.

De afgelopen weken heb ik veel pijn en last gehad. De kanjerwensdag kwam daarom ook precies op het goede moment, op deze dag kon ik even alles vergeten!
Ik werd wakker gemaakt door mijn ouders en toen wist ik: het is woensdag, mijn kanjerwensdag!

Ik vond het leuk dat ik geen idee had wat er ging gebeuren en werd opgehaald onder begeleiding van een politiemotor met de limousine. We mochten door alle rode stoplichten rijden! We reden richting Zandvoort en reden daar het circuit op en toen wist ik al wat er ging gebeuren…. We gingen rijden op het circuit in een Lamborghini! Er stonden ook andere hele mooie auto’s die ik allemaal mocht bekijken. En toen mocht ik in de Lamborghini rijden met Michael Bleekemolen met wel 230 km per uur!

Ik dacht dat dit het was, maar we reden nog richting het strand om te golfsurfen. Ik stond net in het kleedhokje van North Sea Kite Surf School, toen Peter ineens riep “ben je nog aangekleed?” Hij deed het gordijn open en daar stonden mijn twee beste vrienden Thies en Wytze, die de hele dag met mij mee gingen. Dit was onverwacht (vanwege de Corona), maar dit was mijn grootste wens, dus dat vond ik echt supergaaf. Tijdens het golfsurfen hebben we veel lol gehad, er waren hele hoge golven en dat was heel tof.
Met een lege maag kwamen we het water uit, en toen gingen we in strandtent Tent6 heerlijk lunchen.

Daarna stapten we met zijn allen in de limo en reden naar Lelystad met geen enkel idee wat we gingen doen. We reden een terrein van Kartcentrum Lelystad op waar we overal motoren hoorden, en toen opeens zagen we karts rondrijden op een kartbaan en toen wisten we genoeg. We dronken wat en trokken onze racepakken aan, ik had er echt superveel zin in! We stapten in een kart en maakten de eerste paar rondjes. Toen dronken we weer wat en was het tijd voor het echte werk: de wedstrijd. Na twee races, nam Peter mij nog mee naar de parkeerplaats met mijn vrienden. En daar stond de vetste Lamborghini die ik ooit had gezien. Ik kon mijn ogen niet geloven, want ik wist: daar mag ik straks in rijden… We aten wat bittergarnituur met een drankje en toen mochten eerst mijn vrienden in de Lamborghini rijden met formule 2 coureur Max Weering. Onderwijl kwam Shaid aan met zijn gouden Lamborghini, die ik altijd in de vlogs van Don en Boaz zag. Ik mocht met hem mee en we gingen 200 km per uur door de polder. Dat was supercool. Daarna reed ik met Max naar Almere in de mooiste Lamborghini ooit. We kwamen daar in stijl aan met een limo en Lamborghini en stonden voor een Mexicaans restaurant Rosita’s: mijn lievelingseten.
We hadden een supergezellige avond en reden met de limousine met een lekkere beat naar huis. Ik was helemaal kapot aan het eind van de dag, en was nog steeds aan het nagenieten. Hier kan ik wel weer een paar behandelingen op teren!

Groetjes Bram

Deze sponsoren maken alles wat wij doen mogelijk daar zijn we ze erg dankbaar voor.