Byrthe op bezoek bij Jochem Myjer

`

Toen begin september de limousine onder politiebegeleiding de straat waar Byrthe woont, in kwam rijden, was het duidelijk… de Kanjer Wens Dag was begonnen! Toen iedereen in de limousine was gestapt konden ze vertrekken. Ze werden uitgezwaaid door een heus uitzwaai-comité. Iedereen gunde Byrthe deze Kanjer Wens Dag zo! Met motoragent Rob voorop vertrokken ze naar de eerste bestemming van de dag.

Byrthe en haar gezin gingen lekker brunchen bij Pier’s Hiem in Nij Beets. Ze werden hartelijk ontvangen door restauranteigenaren Brugt en Ineke. Overal was aan gedacht. Er verscheen namelijk al snel een aardbeienmilkshake op tafel. Byrthe’s lievelingsdrankje! Iedereen genoot van de heerlijke brunch. Toen iedereen klaar was met eten was het tijd om weer in de limousine te stappen. Op naar de volgende verrassing.

Onderweg naar de verrassing werd meerdere keren aan de vrijwilligers van Stichting Kanjer Wens gevraagd waar ze nu eigenlijk naartoe onderweg waren, maar niemand verklapte iets. Het moest natuurlijk wel een verrassing blijven!
Na een ritje kwamen we aan in Amsterdam. We stonden voor de deur bij de Prins Willem-Alexander Manege. Hier mocht Byrthe een mooie buitenrit maken onder begeleiding van Patricia en Lisanne. Wat was het heerlijk om even lekker uit te waaien in het park. Al hobbelend even alles vergeten en genieten van de omgeving en het paard.

Na een uurtje te hebben gereden was het tijd om afscheid te nemen van Patricia en Lisanne. Tijd om gang te zetten naar nóg een verrassing! Onderweg naar de derde bestemming van de dag vermaakte Byrthe zich prima in de limousine. Byrthe ontpopte zich tot een heuse DJ! Via de iPad zorgde DJ Byrthe voor een gezellige sfeer.

De rit ging door alle gezelligheid snel voorbij. Ineens waren ze in Rotterdam. Door de chauffeur werden ze afgezet bij een theater. Wat zou hier gaan gebeuren? Het duurde niet lang of er ging een deur open. Van achter die deur verscheen Jochem Myjer! Het was een grote wens van Byrthe om hem te ontmoeten. Een wens die totaal onverwachts in vervulling ging.
Jochem leidde Byrthe rond door het theater. Ze mocht een kijkje nemen in de kleedkamer, in het restaurant… Ze mocht zelfs het podium op! Dat was gaaf.
Na even rustig gepraat te hebben met Jochem bleek dat hij nog wat extra verrassingen voor Byrthe had. Ze kreeg een goodiebag met daarin onder andere een gesigneerd t-shirt voor Byrthe en haar broer Lasse. Maar dat was nog niet alles… Jochem vroeg ook of ze misschien zijn show bij wilde wonen. Er verscheen een grote glimlach op het gezicht van Byrthe. Natuurlijk wilde ze dat!

Omdat de show pas in de avond begon was er nog tijd voor een heerlijk diner. Ze gingen lekker eten bij pizzaria La Pizza Centrum. Dit ligt niet ver van het theater af. In het restaurant werden ze vriendelijk ontvangen door Romy. De bestelling werd opgenomen en daarna werd er genoten van het heerlijke eten. Iedereen had een goed gevulde maag, klaar voor de rest van de avond.

Om 20.00 uur begon de show van Jochem Myjer. Iedereen heeft hard gelachen om de grappen van deze leuke druktemaker. Wat een mooie show was het.
Na de show was er nog even tijd om persoonlijk afscheid te nemen van Jochem. Er werden wat gekke foto’s gemaakt en er werd veel gelachen.

Iets na tienen was het tijd om weer richting huis te gaan. Het was een geweldige dag. Een dag vol verrassingen, vol mooie momenten om nooit meer te vergeten.