Chloë op bezoek bij FOURCE

`

Met de felle kleuren van het vuurwerk nog in de ogen en de overheerlijke oliebollen in de maag, vertrekken we begin januari al vroeg naar Lemelerveld. De dag staat volledig in het teken van de Kanjer Wens Dag van Chloë. Met de limousine en onder begeleiding van motoragent Hendri rijden we haar straat in. Chloë weet van niks en is dan ook erg verbaasd als ze de limousine voor haar deur ziet staan. Verbaasd, maar erg enthousiast.

Chloë is een stoere meid en daarom vormt de kartbaan dé perfecte plek voor de eerste bestemming van deze bijzondere dag. Samen met haar familie mag ze 2 heats doen. Bij de eerste heat is de spanning van haar gezicht af te lezen, maar de tweede heat gaat ze als een speer. Ze vliegt iedereen voorbij en eindigt zelfs op de eerste plek. Ze krijgt dan ook de welverdiende gouden medaille. Liam, haar grote broer en Mila haar grote zus, krijgen respectievelijk de zilveren en bronzen plak.

Na een spannende ochtend is het tijd om lekker te lunchen. Gelukkig is het niet ver rijden naar ’t Bruggetje, want iedereen heeft honger na de inspanning van de ochtend. Bij ’t Bruggetje staat Jenny klaar om Chloë te ontvangen. Iedereen geniet vol van de lunch. Chloë krijgt als kers op de taart nog een lekker ijsje.

Na de overheerlijke lunch is het tijd voor de volgende wens. Eenmaal aangekomen bij het zwembad is er geregeld dat de limousine zo het park op kan rijden, waardoor Chloë bijna vanuit de limousine het water in kan springen. Op dat moment wordt het voor haar duidelijk dat we gaan zwemmen. Op een koude winterdag, maar in een subtropisch zwembad! Hoe tof is dat? Samen met Mila, Liam en stiefvader Jeroen wordt bijna twee uur lang van de glijbaan gegleden, de wildwaterbaan bedwongen, golfslagbaden overwonnen en met banden de supergrote glijbaan afgegaan.

Na het zwemmen denkt Chloë de limousine in te stappen, maar wij lopen we een stukje om. Want verderop staat de stoere BMW 4 van Kelvin, een ervaren Formule 2 coureur, klaar. Chloë beleeft het ritje naar de volgende bestemming in de BMW van Kelvin. Geweldig, vindt ze het. Natuurlijk mogen ook Mila en Liam een stukje meerijden.

Na alle activiteiten, die veel energie hebben gekost, vullen wij de calorieën aan met een etentje bij het favoriete restaurant van Chloë: McDonald’s. Voor de deur van McDonald’s in Bussum hebben de medewerkers een grote parkeerplek voor de limousine gereserveerd met pionnen, zodat we in stijl meteen naar binnen kunnen lopen! Ruben en Milko brengen ons naar een gereserveerde kamer met zelfs een compleet eigen speel- en klimtoestel. Terwijl we wachten op het eten, doen we verstoppertje. Ondertussen heeft iedereen toch wel echt trek gekregen. De frietjes en burgers van de McDonald’s smaken na zo’n dag altijd extra lekker. Na het hoofdgerecht worden Chloë, Liam en Mila meegenomen naar de ijsmachine en mogen ze hun eigen McFlurry maken!

Heerlijk gegeten, maar de dag is nog niet voorbij. Wij vertellen Chloë, Liam en Mila dat wij moeten tanken (wat helemaal niet zo is). Chloë en Mila zijn enorme fans van de boyband FOURCE. Chloë en Mila stappen de limousine uit en tot hun eigen verbazing staan ze oog in oog met hun idolen. Chloë staat met haar mond vol tanden. Het verbaasde gezicht maakt al snel plaats voor een grootse glimlach. Langzaam begint deze kanjer te vertellen over haar dag. Natuurlijk worden er nog wat foto’s gemaakt. De ouders van de jongens van FOURCE zijn ook aanwezig en die vertellen ondertussen dat ze nog nooit een persoonlijke ontmoeting hebben gehad met een fan. Heel bijzonder dat Chloë daar verandering in brengt. Mila is nog steeds overdonderd en begint zelfs te huilen van verbazing, maar vooral blijdschap. Chloë geeft de jongens nog snel een knuffel, alvorens het tijd is om afscheid te nemen.

Wij starten de limousine voor het laatste ritje van deze bijzondere dag. Op weg naar huis krijgt Chloë nog een klein presentje van Hippe Girls, een leuk hondennachtlampje. Van spaansejurk.nl krijgt ze ook nog een super mooie Spaanse jurk. Haar outfit is natuurlijk niet compleet zonder hakjes, dus ook die krijgt ze! Chloë is erg blij met de cadeaus en glimlacht dan ook van oor tot oor. De dag komt bijna tot een einde. Chloë is moe, maar voldaan. In bed kijkt ze vast en zeker terug op een geweldige Kanjer Wens Dag.

De mooie foto’s zijn gemaakt door Arjan van Limbeek.

Deze sponsoren maken alles wat wij doen mogelijk daar zijn we ze erg dankbaar voor.