Collin lasergamet zich met Chase naar winst

`

Als vroeg in de ochtend de Kanjer Wens Limousine mét ‘gierende’ politiebegeleiding bij Collin thuis arriveert, weet hij dat zijn wensdag begonnen is. Samen met zijn zus Lenne kijkt hij gebiologeerd naar de twee politiewagens. Collin wil later agent én brandweerman worden, dus hoe gaaf is het dan als jouw Kanjer Wens Dag zo begint. Maar er is meer dat Collin graag wil. Zijn grootste twee wensen zijn namelijk Chase van Paw Patrol ontmoeten én lasergamen. Je moest eens weten kanjer, dat deze later vandaag beide gaan uitkomen!

Zodra Collin met zijn zus en ouders in de limousine is gestapt, vertrekt het gezelschap plús politie-escorte richting Drunen waar hij zo een kijkje mag nemen op het politiebureau aldaar.

Heldhaftige actie politieman in spe
Agent Dorian en haar collega’s Frank en Sjoerd lieten Collin eerst zien wat er zoal in een politieauto te vinden is. Vervolgens mocht hij, om er alvast feeling mee te krijgen, handboeien bij zijn vader omdoen. Op datzelfde moment kwam een melding binnen. Over een boef die gesignaleerd was. Oh oh… Collin en zijn zus gingen er samen met Dorian in haar politieauto als de brandweer op af. Zodra Collin de boef in ‘t vizier had, sloeg hij hem zonder pardon in de boeien. Echt top dat hij dit hiervoor nog geoefend had bij z’n vader.
Daarop brachten ze boef Rolf naar de gevangenis in Den Bosch. Hier mochten Collin en Lenne hem eerst fouilleren voordat ze een mugshot maakten. Toen alle formaliteiten rond waren, gooiden ze de boef met hulp van agent Stefan in de cel. Als waardering voor zijn heldhaftige optreden kreeg Collin daarna, net als overigens zijn zus, een politiebeer én -pet.

BRAND!
Intussen was de brandweerwagen van kazerne Vlijmen met gezwinde spoed komen aanrijden. Ze kwamen Collin halen omdat ze extra handen nodig hadden bij een brandmelding. Nadat hun hulpbrandweerman en zijn zus ook een brandwerend pak aanhadden, mochten ze helpen de brand te blussen. Brandweermannen Pim, Aron, Twan en Joey hielden de twee goed in de gaten. Pas op ‘t moment dat ‘brand meester’ gegeven was, mocht worden afgekoeld van alle spanning.

Verkoeling zoeken bij Het IJs en Taartmoment
En waar kan dit beter dan met een ijsje van Het IJs en Taartmoment in Vlijmen? Dus gingen Collin en Lenne daar nu samen met de brandweermannen naar toe, als tussenstop op hun weg naar de lunchlocatie in Den Hout.

Lunchen met Koeckers-pannenkoeken
De lunch van Pannenkoekenhuis Koeckers smaakte na alle spanning en sensatie van die ochtend extra goed. Zodra broer en zus hun buik rond hadden gegeten, kregen ze een berg gouden munten ‘van het huis’ om in te wisselen voor een aandenken. En daarna was het alweer tijd om naar de volgende verrassing te rijden.
Onderweg in de limousine vertelde Lenne dat ze fan is van Celine en Michiel. Kwam dat even goed uit, want deze bekende vloggers hadden speciaal voor haar een filmpje opgenomen.

Chocola-creatie maken bij Olala
Ondertussen was de limousine Roosendaal ingereden om halt te houden bij Olala Chocola. Niet alleen Collins favoriete zoetigheid, ook die van zijn ouders. Na de uitleg van Kelly stak Collin samen met zijn vader, moeder en zus de handen uit de mouwen om een chocoladecreatie te bouwen én op te snoepen! Het bouwen bleek nog niet zo makkelijk, maar uiteindelijk kregen ze de smaak te pakken en ontstonden onder hun handen vier heerlijke chocoladehuisjes voor thuis.

Freek Vonk-verrassing voor onderweg
Op weg naar de een-na-laatste bestemming in Valkenswaard werd een filmpje van Freek Vonk gekeken, want van hem zijn Collin en Lenne eveneens fan. Na het film kijken, bleek Freek voor hen allebei een mega verrassingspakket te hebben. Met daarin speciaal voor broer en zus een knuffel van Johan Varaan.

Let the (laser)game begin
Voordat ze in camouflagekleding het strijdtoneel van Gotcha zouden betreden, werd eerst door Peter uitgelegd hoe lasergamen precies werkt. Let-the-game-begin moest nog even wachten want daar kwam zomaar Chase aangelopen die een knuffel kwam halen. Collin kon zijn geluk niet op. En al helemaal toen Chase zíjn team kwam versterken en de jongens er tegen de meisjes met de winst vandoor gingen! En het werd nóg mooier, want bij het afscheid kreeg Collin van Chase vier vrijkaartjes van Pathé Helmond voor de nieuwste Paw Patrol-film.

Spelen én eten bij Monkey Town
De laatste verrassing was maar anderhalve kilometer verderop: Monkey Town Valkenswaard. Collins favoriete speeltuin. Hier was Nienke om hen te verwelkomen. Maar voor haar hadden Collin en Lenne weinig oog want ze zagen Oehlie en renden daar snel op af voor een knuffel. Maar voordat er gespeeld werd, werd eerst gesmuld van lekkere frietjes met frikandellen. En wat schetste daarna hun verbazing? Ze hadden de speeltuin helemaal voor zichzelf!

Moegespeeld maar héél erg voldaan kreeg Collin eenmaal weer thuis zijn Kanjer Wens Kraal uitgereikt als herinnering aan een wensdag vól avontuur.

Deze wensdag is mede mogelijk gemaakt door Stichting Pharus.
De mooie foto’s zijn gemaakt door Veronique Geers.

Deze sponsoren maken alles wat wij doen mogelijk daar zijn we ze erg dankbaar voor.