Collin mag zingen met de Knoppele

`

De Kanjer Wens Dag voor Collin was eindelijk aangebroken! Collin dacht dat hij een studievrije dag had, maar toen de sirenes van de politie door de straat loeiden en er vervolgens werd aangebeld, sprong hij op en was hij door het dolle heen! Zijn Kanjer Wens Dag ging beginnen.

Er werden eerst foto’s gemaakt bij de politieauto en de limousine. Vervolgens was het tijd om te vertrekken. Tijdens het rijden vroeg Collin of Wielie Wielie van De Knöppele gedraaid kon worden, dat was namelijk zijn lievelingsnummer. Zingend op het nummer Wielie Wielie, met zwaailichten van de politie voorop, reden we naar Wood15, een BMX/MTB-indoorbaan. Daar werden we opgevangen door Guido. We kregen een drankje aangeboden en toen kwam iemand door de deur lopen. Het was Danny van Vakgarage Moonen met 2 kinderquads. Collin rende er naar toe en zonder enige uitleg ging hij op de quad zitten en direct rond te rijden, alsof hij het dagelijks deed. Doordat Wood15 nog niet open was, had Collin de hele hal tot zijn beschikking. Hij reed tussen en over alle hindernissen door, tot grote schrik van zijn moeder af en toe. Vader pakte een fiets en reed met Collin mee, die liever op de quad zat.

Na het quad rijden, had Collin trek. De volgende stop was McDonalds Sittard. Daar stond een versierde tafel klaar en hebben we lekker gegeten. Collin mocht zelf een ijsje maken in de keuken. Daar maakte hij zo’n enorm groot softijsje, dat het op de grond viel. Gelukkig was iedereen heel lief en mocht hij een nieuw ijsje maken.

Daarna was het tijd om te gaan shoppen! Collin is dol op zijn opa en oma en hij verkleedt zich het liefst als zijn opa met een petje op en een wandelstok. Daar hoort natuurlijk een chique bril bij die hij mocht uitzoeken bij Specsavers. De dames van Specsavers waren erg behulpzaam en hij had ondertussen alle kinderbrillen gepast, maar die ene zat er niet tussen.
Hij gluurde even bij de volwassen brillen en pakte er eentje met ronde glazen van
Viktor & Rolf die hij op zijn neus zette en riep: “Dit is hem”. Op naar de volgende winkel, kinderwinkel Stoer En Zo. Daar stond Nathalie klaar met een kledingrek met de coolste outfits geselecteerd voor Collin. Hij koos een blauw-wit gestreept jasje, blauwe blouse, stropdas, bretels en een korte broek uit. Het stond hem geweldig! En hij kreeg ook een zakje vol lekkers mee. Ze hadden daar aan alles gedacht.

Ondertussen had chauffeur Harry de opa en oma van Collin opgehaald en zijn we met z’n allen naar Kasteel Hoensbroek gereden. Collin houdt van speurtochten en schatgraven en hier kon hij dat perfect doen samen met zijn ouders en grootouders. We hebben door het kasteel gewandeld, alle stempels verzameld en leuke foto’s geschoten. Ondertussen werd er ook een drankje aangeboden.

De dag was nog niet om, want we hadden nog 2 verrassingen in petto voor Collin. Als eerste gingen we naar restaurant Akropolis in Geleen, want hij houdt enorm van Grieks eten. Het restaurant had een aparte ruimte geregeld waar wij konden zitten. Daar werden we eerst verwend met allerlei lekkernijen zoals inktvisringen, gehaktballen en garnalen. Vervolgens kwam de tweede verrassing: we hadden Jos en Pierre van De Knöppele gestrikt om langs te komen. Met een excuus werd Collin weggeleid, zodat de geluidsman kon opbouwen. Hoewel Collin in het begin schrok, heeft hij daarna samen met Jos en Pierre zijn lievelingsnummer gezongen en gezellig met de mannen gekletst. Hij kreeg gesigneerde CD’s en hij mocht hun jas aan en pet op. Collin kon zijn geluk niet op. Hij is tenslotte hun kleinste fan! En toen wij dachten dat het erop zat, serveerde het team van Akropolis nog eens 2 grote platen met heerlijke vlees en vis. Iedereen genoot met volle teugen van al dat lekkers. Collin en zijn broertje Liam mochten ook nog een toetje maken in de keuken. Na dit geweldige diner, werd het echt tijd om naar huis te gaan. Collin zal nog lang nagenieten van zijn mooie dag.