Danitio scoort doelpunten met Jesse en Dani

`

De Kanjer Wens Dag van Danitio begint met het smullen van een prachtige taart met een foto van Danitio erop. Buiten staat Robi klaar met een Mercedes G-wagon, dé favoriete auto van Danitio. Even is er verwarring want er staat ook een politieauto, krijgt Robi een bekeuring? Gelukkig zijn het agenten Patrick en Marianne van Politie Amsterdam. Zij zijn er om Danitio naar de eerste bestemming te begeleiden.

Virtual Reality Game House
Met zusje Deeshine en mama reed de G-wagon naar de binnenstad van Amsterdam. Af en toe gingen de zwaailichten en sirenes aan en je zag Danitio genieten. Aangekomen in de Warmoesstraat werd er afscheid genomen van agenten Patrick en Marianne, maar niet voordat er eerst nog wat foto’s waren gemaakt. Stefano en Lukasz stonden klaar om iedereen welkom te heten in de Virtual Reality Game House. Danitio en Deeshine gingen volledig op in het VR-gamen en zij konden zich een uur lang helemaal uitleven. De tijd vloog voorbij en het was best moeilijk om met het gamen te moeten stoppen.

Lekkers van Bakker Bart bij Ultimum IT
Weer goed geland in de echte wereld ging de rit naar Almere, het was intussen lunchtijd geworden. Bij Bakker Bart Almere Haven had Debora geregeld dat er voor iedereen een heerlijke lunch-box was gemaakt. Door de coronamaatregelen kon deze lunch helaas niet ter plaatse worden opgegeten en dit werd opgelost door naar Ultimum IT te rijden waar iedereen in de kantine op een corona-proof manier kon genieten van de lekkere broodjes.

Freestylen in De Voetbalfabriek Almere Haven
Met hernieuwde energie ging Danitio naar de volgende Kanjer Wens Dag-verrassing. Na een korte rit stopte de auto bij De Voetbalfabriek in Almere Haven. Bij aankomst vroeg Danitio zich af wat er ging gebeuren en eenmaal binnen begonnen zijn ogen te glimmen bij het zien van alle leuke activiteiten die er mogelijk waren. Danitio liep langs het voetbalveldje en daar stond wereldkampioen freestyle voetbal Jesse Marlet en hij was speciaal voor Danitio naar De Voetbalfabriek gekomen. Samen met Jesse oefende Danitio allerlei trucjes.

Nog een beroemdheid
Danitio was samen met Jesse druk aan het oefenen en heel goed aan het opletten. Hij keek even op en zag Dani Hagebeuk, E-sporter van Ajax aan komen lopen. Danitio speelt veel FIFA op de PlayStation en hij is heel groot fan van Dani. Ook Dani kwam speciaal voor Danitio langs om samen te gaan gamen.
In De Voetbalfabriek was ondertussen een voetgolf-parcours uitgezet. Samen met Jan-Willem van De Voetbalfabriek werd de strijd aangegaan. Danitio deed het zeer goed, een mooie tweede plaats was het resultaat. Alleen Jesse moest hij voorlaten op het podium.
Terwijl de mannen zich lekker konden uitleven op het indoor voetbalveld gingen mama en Deeshine naar Rebalancing Nails en Beauty, waar beide dames door Brigitte lekker vertroeteld en gemasseerd werden en waar hun nagels mooi werden gemaakt.

FIFA21 game on
Nadat Danitio Jesse had uitgezwaaid was het gametijd. Samen met Dani op de PlayStation werd FIFA21 gespeeld. Danitio genoot volop en Dani liet hem meegenieten van de mooiste voetbaltrucjes en doelpunten. Dani werd hartelijk bedankt en met een ferme boks werd er ook van hem afscheid genomen. Intussen waren mama en Deeshine weer terug en ging iedereen op weg voor het avondeten.

Loetje, hét biefstukrestaurant van Nederland
Danitio zijn lievelingsgerecht is biefstuk en dan moet je natuurlijk naar Loetje. Voor iedereen waren daar in de keuken de heerlijkste biefstukken klaargemaakt en deze werden inclusief een lekker toetje meegenomen naar Ultimum IT om weer rustig en corona-proof te kunnen genieten.

Verrassingen vliegen om je oren
Na het avondeten dacht Danitio dat de dag voorbij was en hij had niet in de gaten dat er nog een verrassing onderweg was. Nathaniël en Dave kwamen aanlopen met hun papegaaien. Danitio is gek van deze vogels en hij mocht ze aaien, voeren en ze zelfs laten vliegen, het was echt fantastisch, dat had hij nooit eerder mogen doen. Ook zusje Deeshine heeft, ondanks dat ze het best spannend, vond nog even meegedaan.

Mercedes G-wagon droom
Eenmaal weer thuis was er de allerlaatste verrassing van deze Kanjer Wens Dag. Robi had een miniatuurmodel van de Mercedes G-wagon voor Danitio als mooie herinnering aan deze fantastische Kanjer Wens Dag.

Deze sponsoren maken alles wat wij doen mogelijk daar zijn we ze erg dankbaar voor.