De creativiteit van Loes stroomt volop

`

De Kanjer Wens Dag van Loes begint met een gezellige rit in de limousine. Ze is benieuwd wat deze dag haar zal brengen. Het is leuk en ook een beetje spannend om verrast te worden.

Kunstwerk in Wine Art Gallery in Roosendaal
Geoffrey, van Wine Art Gallery in Roosendaal, zorgde voor een warm welkom. Hij liet zien hoe hij te werk gaat bij het maken van een kunstwerk en dat kunstwerk is Loes’ eerste cadeau deze dag. Loes en Lieke leerden buiten de lijntjes te kleuren en maakten beiden een schilderij. Ook papa Fred en mama Anita gingen samen aan de slag met verf en spuitbussen. Met een beetje hulp van Geoffrey is het resultaat echt geweldig mooi geworden.

Amsterdam The Style Outlets
Bij Amsterdam The Style Outlets werd Loes super netjes ontvangen en begeleid naar de ONLY-store. Hier werden Loes en Lieke verrast door Esther en Monique met twee goodiebags van diverse winkels in het outletcentrum. Monique bekeek met Loes en Lieke wat ze leuk vonden en ze mochten allebei een driedelige set kleding uitzoeken. Ze hebben veel gepast en mooie kleding uitgezocht en ook mama Anita werd verwend met een leuke blouse.

Heerlijke lunch bij Brasserie Het Gemaal
Het was tijd geworden voor een lunch bij Brasserie Het Gemaal. De ontvangst door Monique was allerhartelijkst en de soep en de diverse belegde broodjes waren heerlijk. Fijn om bij te kunnen komen van alle indrukken die ochtend.

Vtwonen moodboard van de kamer van Loes
Met de buik vol ging Loes op weg naar vtwonen stylist Eva van EVANDEVEN Interiordesign. Zij stond op de uitkijk en Loes kon niet geloven dat ze Eva daar zag staan. Eva had foto’s en een plattegrond van Loes’ kamer en samen gingen ze een moodboard maken. Loes koos het kleurenpallet dat zij mooi vond en ze gingen aan de slag met knipsels uit de vtwonen magazines. Loes kreeg een mooie goodiebag en een vtwonen-box mee en een bijzonder inkijkje in de voorbereidingen van de vtwonen-aflevering voor de komende zondag. Dat was echt cool. Tijdens het maken van het moodboard werd genoten van het ontzettend mooie boeket cupcakes, gemaakt door Miranda van Kei Leuq. Het was een waar kunstwerk en smaakte heel erg lekker.

Vreemde eend in de bijt
Zus Lieke en papa Fred houden enorm van ‘lelijke eendjes’ en zagen bij aankomst bij Eva de Limousine Eend “Exteended” staan. Met veel enthousiasme stapten ze in de eend en werden ze door chauffeur Marijke naar de showroom van Ducktrail gebracht. Hier stonden een heleboel verschillende bijzondere eendjes. Aansluitend hebben ze nog een rondje door de Zaanse Schans gereden.

Met moodboard naar IKEA Amsterdam
Bij IKEA Amsterdam stond Billy klaar om Loes te vertellen wat ze bij bij Ikea mocht doen. Loes kreeg een indrukwekkend budget om iets voor haar slaapkamer uit te zoeken. Met haar moodboard bij de hand ging ze op zoek en koos ze een heel mooi bed met een fijn matras, perfect passend bij haar kleurenpallet. Een mooie plant en fotolijstjes maakten het plaatje compleet.

Itadakimasu bij Kookeshi
Na al dat shoppen was het tijd geworden om een hapje te gaan eten. Delja en Coco van Kookeshi stonden buiten al te wachten. Zij verzorgden samen een workshop sushi maken. De locatie en de mooi gedekte tafel waren prachtig. Delja legde zorgvuldig uit hoe de sushi het beste gerold kon worden en leerde Loes zelfs een woordje Japans, hai = ja en itadakimasu = smakelijk eten. Natuurlijk werd daarna heerlijk genoten van de zelfgemaakte sushi-gerechten. Loes kreeg het recept nog toegestuurd, zodat ze thuis met haar vriendinnen ook de perfecte sushi zou kunnen maken. Dat was wel een hele mooie afsluiter. Onderweg terug naar huis kreeg Loes een Axolotl knuffel, waar ze heel hard om moest lachen. Lieke kreeg een Douglas adventskalender en kon niet wachten met open maken. Bij aankomst thuis, kreeg Loes tot slot de Kanjer Wens Kraal uitgereikt.

De mooie foto’s zijn gemaakt door Harm van der Horst.
Deze wensdag is mede mogelijk gemaakt door Stichting Roparun.

Deze sponsoren maken alles wat wij doen mogelijk daar zijn we ze erg dankbaar voor.