Dean verpandt zijn hart aan Golden-puppy

`

Dean kan zijn geluk niet op als bij hem na lang geduldig te zijn geweest de Kanjer Wens Limousine voorrijdt, vergezeld van motoragenten Gilbert, Lars en Mark. Vlak voor het instappen verrast Gilbert hem met een cadeautje: een hulpagent-pet én politieautobouwplaat. Wat vet. Daarna rolt onder grote belangstelling van schoolgaande kinderen de limousine dan toch echt zijn straat uit.

Pech onderweg
Oh jee. Ze waren nog geen 10 minuten onderweg of de limousine hield stil met pech. Gelukkig kon snel vervangend vervoer worden geregeld naar de eerste locatie.

4DX-Pieter-Konijnfilm kijken bij Pathé Zwolle
Toen Dean daar uitstapte, wist hij niet waar hij was, totdat hij de hoek omsloeg en uitkwam bij de ingang van Pathé. Dean houdt erg van naar de bios gaan en dit was lange tijd onmogelijk. Tot vandaag! Speciaal voor hem deed bedrijfsleider Dennis de deuren eerder open, waarna manager David zijn gasten mee naar boven nam voor eerst een drankje met wat lekkers.
Wát een belevenis om ‘Pieter Konijn op de vlucht’ te kijken terwijl je stoel beweegt, je een luchtstroom langs je voeten voelt, rook je neusgaten binnendringt én je waterdruppels in je gezicht gespat krijgt.

Smullen van Bakker Bart-spullen
Nagenietend van de film stond eenmaal weer buiten een vervangende limousine klaar van XL Limousine die Dean en zijn familie naar Bakker Bart in centrum van Zwolle reed. Van Lenny en Ronald kregen ze er tassen vol luxe broodjes, warme snacks, verse muffins en flesjes drinken mee om onderweg naar Putten van te smullen. En het kon maar niet op want daar bovenop kreeg Lego-fan Dean opnieuw een cadeautje: een supergave longsleeve van Lego.

Zwemmen in subtropisch Bosbad Putten
De limousine reed ondertussen een bosrijke omgeving in. Wat kun je hier nou doen, vroegen Dean en zijn puberbroers en -zus zich af. Totdat in de verte de ingang opdoemde van subtropisch zwembad het Bosbad Putten. Daar werden ze warm onthaald door receptioniste Monique en badjuffrouw Jolande.
Nadat iedereen zich snel had omgekleed, lag het gezin eerst lekker samen te dobberen waarna zus Joëlle en broers Kane en Jason de wildwaterbaan gingen testen.
Tijd om te gaan… Maar pas nadat Dean bij het afscheid – cadeau gedaan door Tanisha van StorTies – een donkerblauwe handdoek had gekregen mét zijn naam erop geborduurd.

Gouden puppy’s knuffelen bij My love of Splendour
Na een ritje van 20 minuten werd geparkeerd in het buitengebied van Kootwijkerbroek waar Jeannette en Jarno van My love of Splendour met hun golden retrievers wonen. Hun honden kwamen het gezelschap enthousiast tegemoet gekwispeld. Jeannette en Jarno hielden zelfs een tros ballonnen hoog. Dit was omdat een van hun Goldens pas een nestje had gekregen en daar ging Dean nú naar toe. Dit wilde hij al zóóó lang ’t allerliefst…
Wat een onwijs lieve puppy’s waren het. Zelfs zijn stoere broers smolten. Bij een ervan was het liefde op het eerste gezicht bij Dean en dit was wederzijds. Moesten ze nu echt alweer gaan?

Lasergamen bij de Kartfabrique
Zodra Dean zag dat ze bij de Utrechtse Kartfabrique waren aangekomen, stond hij niet meteen te springen. Totdat bleek dat hij er ging lasergamen! Na eerst uitleg van een instructeur, het aantrekken van de lasergamevesten en het in tweeën splitsen van hun groep kon het ‘gevecht’ beginnen.
Moeder Linda, Joëlle en Jason namen het op tegen Dean, vader Kevin en Kane. Na een verhitte strijd won Deans team dik en het tweede potje ook. Alleen hierin moesten ze het even zonder Dean stellen die te moe was. Nadat íedereen moegestreden was, stond werken aan de inwendige mens op de planning.

Driegangendiner bij de Mac
Na aankomst bij de McDonald’s in Utrecht Overvecht bracht René zijn gasten naar een feestelijk gedekte tafel met zelfs gouden borden. Het voorgerecht was voor allemaal hetzelfde: Chicken McNuggets. Terwijl ze daarvan genoten, kwam persoonlijk serveerster Minka langs om ieders hoofdgerecht te noteren. Ondanks dat ze na het verorberen ook daarvan geen pap meer konden zeggen, lieten ze het dessert niet aan hun neus voorbijgaan. Een ‘cool’ toetje past altijd nog, toch? Dus kreeg iedereen tot slot van deze feestelijke Kanjer Wens Dag voor Dean een bakje roomijs met voor wie wilde extra strooisels.

Deze wensdag is mede mogelijk gemaakt door Stichting Pharus.

De mooie foto’s zijn gemaakt door Peter van Amersfoort.

Deze sponsoren maken alles wat wij doen mogelijk daar zijn we ze erg dankbaar voor.