Dylan ziet al zijn dromen uitkomen op één dag

`

De Kanjer Wens Dag begint vroeg en Dylan ziet de limousine al staan voordat er wordt aangebeld. In de limousine krijgt Dylan een kaart van kennissen uit het ziekenhuis, ze wensen hem een hele mooie dag. Johan Frauenfelder, oprichter van de Haagse flamingogroep De Règâhs, heeft speciaal voor Dylan een videoboodschap gemaakt. Dylan vindt dat heel erg leuk en zijn vader is ook onder de indruk.

Nationaal Videogame Museum, the place to be
Na een korte rit parkeert de limousine bij het Nationaal Videogame Museum in Zoetermeer. Dylan mocht via de vip-ingang naar binnen en met de lift naar boven. Bij het Videogame Museum waren geen andere gasten en Dylan geloofde zijn eigen ogen niet, zoveel games en hij mocht overal uit kiezen. Zijn favoriete game Fortnite en ook de motor- en autosimulaties vond hij helemaal te gek. Zonder dat Dylan het door had stond familie LAKAP opeens voor zijn neus. Dylan moest even van de schrik bekomen en al snel gingen ze samen gamen en is familie LAKAP zelfs met hem gaan vloggen. Seran, de vader van familie LAKAP, kwam met het idee om een stoelenrace te houden en nog geen tien seconden later zag je drie stoelen door het Game Museum racen. Voor het uitzwaaien werden er foto’s met de familie gemaakt en kreeg Dylan een foto met handtekening mee.

Restaurant Achteraf voorop in gastvrijheid
Bij aankomst in restaurant Achteraf waren Joep van de bediening en eigenaar Dirk heel gastvrij, we moesten maar roepen als we iets nodig hadden. Na een heerlijk uurtje eten en uitrusten vertrok de Kanjer Wens Limousine naar de volgende verrassing.

Bubbelen bij Duinrell Tikibad
Na veel grappen en grollen onderweg, arriveerde de limousine bij Duinrell Tikibad. Voor Dylan gingen de deuren een half uur eerder open en hij kon rustig bekijken wat hij het liefste wilde doen. Het was lang geleden dat hij had gezwommen en hij vond het heerlijk. De lazy river en chillen in het bubbelbad werden niet overgeslagen. Het zwemmen en bubbelen maakte hongerig, dus afdrogen, aankleden en weer op pad.

Ninja verslaat pannenkoeken
Bij de pannenkoekenboerderij dacht Dylan bij te komen van het Tikibad-avontuur. Dat veranderde meteen op het moment dat hij de Ninja Kawasaki H2SX motor spotte die voor de deur stond. Eigenaar Jacob was gekomen om Dylan mee te nemen voor een ritje op de motor. Na het aantrekken van het stoere motorpak waren ze klaar om te gaan. Na vijf minuten rijden werden Jacob en Dylan staande gehouden door Henk van de politie, hij begeleidde de motorrijders een stukje. Voor Jacob en Dylan was dit een super speciale ervaring, zo hoefden ze op de snelweg niet in de file te staan. Terug bij het restaurant ging de limousine richting Den Haag.

Nick en Dylan Koken-Op-Maat
Gelukkig ging de reis nog niet terug naar huis maar naar Kookstudio Koken-Op-Maat waar Nick, van EtenMetNick, klaarstond om Dylan te verrassen. Dylan houdt ongelofelijk veel van koken en hij kijkt trouw alle afleveringen van Nick. Nu mocht hij samen met Nick een geweldig menu klaarmaken. Met deze twee top-koks kon dat niet misgaan en het eten was heerlijk. Nick had speciaal zijn oude kookschort meegenomen en gaf deze aan Dylan als cadeau.

Jebroer rapt in café Duiveltje
Het was al laat, maar er was nog één verrassing voor Dylan. Aangekomen bij café Duiveltje, het café van rapper Jebroer, was er een ‘meet and greet’ geregeld voor Dylan. Hiermee kwam er een einde aan deze Kanjer Wens Dag. Op de terugreis in de limousine werd er gefeest op de muziek van Jebroer met de discolampen aan.

Thuis was er nog een belangrijk moment, als afsluiting van de dag kreeg Dylan de Kanjer Wens Kraal voor zijn Kanjer Ketting. Dylan was de absolute ster van deze onvergetelijke en afwisselende dag.

De foto’s zijn gemaakt door Ricardo Lemmens.

NPO Nieuwsuur heeft tijdens deze Kanjer Wens Dag opnames gemaakt voor een uitzending over Kanjer Wens Nederland, voor de beelden klik hier.

Deze sponsoren maken alles wat wij doen mogelijk daar zijn we ze erg dankbaar voor.