Een avontuurlijke verjaardag voor Floortje

`

Er zijn van die dagen die extra bijzonder zijn, je 15e verjaardag bijvoorbeeld. Als het jouw verjaardag en ook nog eens jouw Kanjer Wens Dag is, dan wordt het een dag die je niet snel zult vergeten. Dit overkomt Floortje, zodra de deur open gaat, is dat het startsein om voor haar te zingen en daar mag een uilen-taart van Sweet Cakery niet bij ontbreken. Ze vindt de taart prachtig en bewaart het aansnijden voor een later moment.

NIK&NIK en Bellaire verrassen de kinderen
Het was de hoogste tijd om te vertrekken naar de eerste bestemming. Floortje, haar zusje Roos, haar broertje Jasper en papa en mama stapten snel in de mooi versierde limousine.
Onderweg werden Floortje en Roos verrast met kleding van NIK&NIK en Jasper met een stoere trui van Bellaire. Floortje is gek van joggingpakken en kreeg een gaaf roze joggingpak van NIK&NIK waar ze helemaal van ging stralen.

Naar de haaien in Deltapark Neeltje Jans
Aangekomen bij Deltapark Neeltje Jans stond Marije klaar om iedereen vriendelijk te ontvangen. Na de rondleiding langs de zeehonden en zeeleeuwen vertelde Marije dat Floortje samen met haar vader tussen de haaien mocht duiken. Hoe vet was dat! Floortje kon niet wachten om in het water te springen en de haaien te gaan voeren. Achter de schermen mochten ze een kooi in die in het aquarium lag en ze kregen ook haring mee om te voeren aan de haaien. Ze hadden geluk, want de haaien hadden honger en ze waren niet weg te slaan bij Floortje. Na het duiken was het tijd voor een warme douche en hees Floortje zich in haar nieuwe NIK&NIK-outfit, dat voelde heerlijk warm. Marije stond buiten al te wachten en nam het gezelschap mee naar een show waar de zeeleeuwen allemaal leuke trucjes lieten zien. Floortje mocht op de foto met een zeeleeuw die haar ook nog een dikke kus gaf. Marije vervolgde de rondleiding, nu achter de schermen. Floortje zag daar allemaal eitjes, waaronder die van de haaien. Ook zwommen er schattige babyhaaien. Floortje, Roos en Jasper kregen zelfs nog eitjes mee van verschillende dieren, die natuurlijk wel al uitgekomen waren.

Met By Dewi naar Bij ‘t Oliegeultje
Na deze bijzondere ervaring werd het tijd om iets te eten. Onderweg werd Floortje verrast met sieraden van By Dewi. Floortje was daar super blij mee, wat zij is dol op sieraden.
Bij ’t Oliegeultje werd de familie hartelijk ontvangen en ze namen plaats aan een tafel heerlijk in het zonnetje. Hier kon iedereen even bijkomen en genieten van een heerlijke lunch. Floortje, Roos en Jasper werden nog verrast met een Diamond Painting van Happy Painting. Floortje kreeg natuurlijk een mooie uil, haar lievelingsdier.

Gastvrije ontvangst bij Stalhouderij de Kok
Na een stukje rijden, arriveerde de Kanjer Wens Limousine bij de volgende verrassing. Ina en Marjo stonden klaar om Floortje te vertellen dat ze mocht paardrijden. Eerst kreeg Floortje de fjorden en de pony’s te zien waarna de fjorden Cas en Silas uit de wei werden gehaald. Iedereen mocht helpen met borstelen. Dat was hard werken en het was de hoogste tijd voor een pauze om te kunnen genieten van de zelfgemaakte cake en gevulde speculaas van Marjo.
Floortje mocht gaan rijden en dat deed ze heel goed samen met Silas. Ook Roos, papa en mama maakten gezellig wat rondjes. Na deze heerlijke middag op de manege had Ina nog een laatste verrassing. Alle drie kregen ze een tas vol met cadeautjes. Floortje kreeg ook een creatief kunstwerk met een hoefijzer van één van de fjorden. Een mooi aandenken.

Het is en blijft een feestelijk dag
Tijdens de rit naar de laatste bestemming kwamen nog meer cadeautjes tevoorschijn. Floortje kreeg een sieradenpakket van By teddy’s maar er was ook voor haar en Roos een prachtig armbandje dat was gemaakt door Zoya. Jasper kreeg nog een vette trui van NIK&NIK.

Hamburgers bakken bij McDonald’s in Vuren
Bij McDonald’s in Vuren zorgde gastheer René voor een leuke plek in het restaurant. Na het opnemen van de bestelling mochten Roos en Jasper mee de keuken in om hun eigen hamburger te maken. ‘Ze kunnen zo aan het werk bij McDonald’s’, zei René. Ondertussen werd Floortje nog verrast met mooie sieraden van FRIS en ook daar is ze weer heel blij mee. Niet veel later stond de hele tafel vol met hamburgers en frietjes en dat was volop genieten. Jasper en Roos mochten voor iedereen een McFlurry maken en ook dat deden ze erg goed.

Let op de brievenbus Floortje
Na een lange rit waren Floortje, Roos, Jasper, papa en mama weer thuis. Floortje keek nog even goed rond in de limousine of ze alle cadeautjes had en ging daarna rustig nagenieten van deze bijzondere dag. Binnenkort zal er ook nog een pakketje van Drukwerkdeal bij Floortje op de mat vallen.

De mooie foto’s zijn gemaakt door Peter Veerman.
Deze wens is mede mogelijk gemaakt door Stichting Pharus.

Deze sponsoren maken alles wat wij doen mogelijk daar zijn we ze erg dankbaar voor.