Een heerlijke mix voor Noa

`

Op een dinsdag in oktober is het eindelijk zover, Noa en zijn broertje Nika zitten ongeduldig te wachten op het moment dat Noa’s Kanjer Wens Dag gaat beginnen. In de verte horen ze sirenes, ze kijken elkaar vragend aan als deze dichterbij komen. Zodra er twee politiemotoren, een limousine én een stoere auto de straat inrijden is het duidelijk, de Kanjer Wens Dag is begonnen.

Rots in de branding
Noa stapte in de mooie stoere auto en ging onder politiebegeleiding naar het eerste adres. Als speciale verrassing voor Noa werd niemand minder dan zijn eigen oma opgehaald. Oma mocht als rots in de branding niet ontbreken op deze Kanjer Wens Dag. Vlakbij het huis van oma gingen alle toeters en bellen van de politiemotoren weer aan. Onder toeziend oog van veel buren stapte oma ook in de stoere auto en ging de stoet op weg.

John Deere tractoren bij Staadegaard
Noa is helemaal wild van John Deere tractoren en bij Staadegaard in Lieshout kon Noa zijn hart ophalen. Daar stonden veel verschillende exemplaren en hij keek zijn ogen uit. Hij kreeg tekst en uitleg en ondertussen werden er foto’s gemaakt. Noa heeft onlangs zijn tractor-rijbewijs gehaald en als klap op de vuurpijl mocht hij zelf met een aantal John Deere tractoren rijden. Om te beginnen mocht hij in een gigantische tractor rijden met een groot stuk gereedschap erachter. Noa begon helemaal te stralen en mocht vervolgens in een nieuwe maisoogstmachine rijden. Hij genoot zichtbaar van elke meter die hij reed.

Wind en water in Pathé Leidsche Rijn
Onderweg naar Utrecht werd er gesmuld van een heerlijke lunch van Bakker Bart Helmond. Bij Pathé Utrecht Leidsche Rijn mocht Noa samen met zijn familie in een filmzaal voor hen alleen de komische avonturenfilm ‘Jumanji the Next level’ kijken. In de zaal met 4DX-effecten had Noa echt het gevoel dat hij midden in het filmverhaal zat door de harde wind, het water, de bewegende stoelen, de bijzondere geuren en de lichteffecten. Een bak popcorn op schoot maakte de filmervaring compleet.

Cocktails shaken als een wereldkampioen
Voor het volgende onderdeel van de Kanjer Wens Dag ging de reis verder naar hartje Amsterdam. Voor de gevel van het mooie grachtenpand van Flying Dutchmen Cocktails kreeg Noa door waarom hij in Amsterdam was. Hij wilde graag beter leren shaken en hij mocht een workshop cocktails shaken volgen bij Nederlands én wereldkampioen cocktail shaken, Tess Posthumus. Vol aandacht luisterde Noa naar de gepassioneerde uitleg en demonstratie van Tess. Verschillende technieken en cocktails werden doorgenomen voordat het tijd was om zelf te oefenen en door alle tips & tricks werden de lekkerste cocktails gemaakt.

Tapas bij La Cubanita Nieuwegein
Op de terugweg werd er geparkeerd op een prachtige locatie in de binnenstad van Nieuwegein. Als diner mocht het favoriete eten van Noa natuurlijk niet ontbreken, hij is gek op tapas. De lekkerste tapasgerechten liet hij zich prima smaken en na al dit lekkers was het bijna het einde van deze Kanjer Wens Dag. Voor de laatste keer stapte iedereen ‘shaken not stirred’ weer in voor de rit naar huis.

De foto’s zijn gemaakt door Peter Veerman.

Deze sponsoren maken alles wat wij doen mogelijk daar zijn we ze erg dankbaar voor.