Een paradijselijke zondag voor Mali

`

Een paradijselijke zondag voor Mali

In tegenstelling tot andere weekenddagen, zijn ze bij Mali thuis al vroeg in rep en roer. Zijzelf, haar broer Bing, broertje Mian en ouders hebben erg naar deze Kanjer Wens Zondag uitgekeken die nu toch echt bijna gaat beginnen. Het duurt na de bel dan ook maar een tel totdat wordt opengedaan. Ze zijn klaar om meteen te gaan!

Het gezin bewondert de Kanjer Wens Limousine en stapt snel in, waarna Mali en haar broers Apekoppen zien liggen. Hun lievelingssnoepje én tegelijkertijd hint want verrassingsbestemming één ligt in Rhenen.

Onky Donky-pret en pinguïnplezier in Ouwehands Dierenpark
Om de lange reis te breken, werd in de limousine alles uitgebreid getest en bekeken voordat een film werd aangezet. Na aankomst in Ouwehands Dierenpark werden Mali en haar familie verwelkomd door Onky Donky-mascotte Vonkel, gevolgd door Bianca en Antje. De twee gastvrouwen trakteerden hun bezoek eerst op een welkomstdrankje en cakejes – plús een Onky Donky-pet voor Mali en haar broers – voordat ze het park ingingen waar hun een verrassing te wachten stond bij het pinguïnverblijf. Hier mochten Mali, Bing en Mian onder het hekje voor bezoekers doorkruipen en samen met dierenverzorgers Tom en Bram deze grappige ‘vetganzen’ voeren! Wat een plezier hadden ze zowel hier, als op de weg terug naar het Onky Donky-huis met alle andere dieren die ze zagen, evenals met het enorme springkussen aan het einde van de route.

Nadat met een dikke knuffel afscheid was genomen van Vonkel, én ze een tas vol cadeautjes voor onderweg hadden meegekregen, werden Mali en haar familie naar Haarlem gereden voor de lunch.

Smullen bij het Pannenkoeken Paradijs
Bing was naast de chauffeur gaan zitten, wat Mali en hem de kans gaven elkaar uitgebreid van voor naar achter in de limousine te bellen en weer terug. En om van deze rit een nóg groter feest te maken, schalden uit de speakers Kinderen voor Kinderen-meezingers.

Aangekomen bij het Pannenkoeken Paradijs Haarlem zorgden Gerrie en Tamara ervoor dat hun gasten een lunch om van te smullen voorgeschoteld kregen. Gelukkig was er hierna voldoende tijd om de speeltuin en ballenbak onveilig te maken voordat ze weer op pad gingen. Voordat ze dit deden, kreeg Mali eerst een levensgrote knuffelbeer en mochten haar broers nog een cadeautje uitzoeken.

Uitbuiken in zilveren BMW Z8 en Audi R8
Wat zagen ze daar nou op de parkeerplaats staan? Hun lievelingsauto’s? Er stonden inderdaad een gele Audi R8 voor Bing klaar en een zilveren BMW Z8 voor Mali én bovendien twee politieauto’s van Politie Haarlem. Met daarin agenten Magdy, Paul en Laura die zo met zwaailichten de route naar de snelweg gingen vrijmaken en hen deels naar Heerhugowaard zouden escorteren. Mali en Bing hadden amper met hun ogen geknipperd of snelle chauffeurs Martin en Karel parkeerden al voor de deur van Jumpsquare.

Springfestijn bij Jumpsquare Heerhugowaard
Begeleider Myrthe nam Mali, Bing en Mian onder haar hoede en bezorgde hen samen met Wendy en Wesley een onvergetelijk springfestijn. En het speelfeest zou nog wel even duren want hierna stond een bezoek aan Speelderij De Batavier in Alkmaar op het programma.

Buitenspelen bij De Batavier
Gastheer Max stond het Kanjer-gezin buiten al op te wachten, waarop Mali en haar broers heerlijk hebben gespeeld en genoten van bootje varen, schommelen en ook hier weer springen. Ondertussen zaten ouders Mark en Baukje relaxed met een drankje op het terras met uitzicht op hun kroost.

Prinses-metamorfose door Beauty & Beans en Dottig
Er bleek Mali binnen een extra verrassing te wachten. Jenny van Beauty & Beans Alkmaar was daar speciaal voor haar. Ze bracht mooie make-up bij Mali aan, lakte haar nagels en toen die droog waren, mocht ze een volgend cadeau openmaken. Dit was er een om aan en op te doen: een prinsessenjurk met diadeem van Dottig. Daarop rende prinses Mali snel naar buiten om zich te laten bewonderen door haar familie én werd ze onmiddellijk op de gevoelige plaat vastgelegd voor een chic staatsieportret door Patrick – De Superhelden Fotograaf.

Party dining bij McDonald’s
Na de fotoshoot was het tijd voor alweer de laatste wenslocatie: ‘de grote gele M’ in Alkmaar West. Kanjer Mali en haar gezelschap werden hartelijk welkom geheten door Maroussia en Michael. Ze brachten hen naar de party dining-ruimte waar drie volle cadeautassen voor Mali, Bing en Mian klaar stonden. Nadat alles was uitgepakt en vervolgens iedereen van het geserveerde feestmaal had genoten, smaakte het aan ’t eind door Mali gemaakte ijsje éxtra goed.

Feestelijk thuis afsluiten
Deze paradijselijke zondag werd thuis afgesloten met voor het hele gezin een groot snoep- en chocoladepakket van De Zoete Inval uit Alphen aan den Rijn en nóg een cadeau voor Mali en haar broers. Voor Mian was er een grote pinguïnknuffel, voor Bing waren het tijdschriften en posters van de supportersvereniging van Ajax, en voor Mali een make-up setje van Etos én niet te vergeten haar Kanjer Wens Kraal!

De mooie foto’s zijn gemaakt door Patrick Vischschraper.

Deze sponsoren maken alles wat wij doen mogelijk daar zijn we ze erg dankbaar voor.