Een veer voor prinses Yasmine

`

Yasmine is ’s ochtends vroeg al helemaal klaar om een dag op stap te gaan en kijkt reikhalzend uit naar de Kanjer Wens Limousine. Yasmine, haar ouders en haar broertje Tamime hebben zich net goed en wel geïnstalleerd als een paar straten verder de limousine stopt. Yasmine stapt uit en wordt betoverd.

Metamorfose bij Ebru’s Hairstudio & Beauty
Ebru stond in de deuropening al op Yasmine te wachten. Het gebeurde niet vaak dat er zo’n bijzondere auto voor haar studio stopte. Hier moest wel een hele speciale gast in zitten. Ebru ging snel aan de slag met de mooiste spullen uit haar beauty case en na een tijdje was Yasmine omgetoverd tot een echte prinses.

Cadeautje van My Jewellery
Bij een stralende prinses horen mooie accessoires. Onderweg naar de volgende locatie kreeg Yasmine een pakketje van My Jewellery. Ze vond het erg leuk om deze verrassing uit te pakken. In het pakje zaten allemaal verschillende sieraden. Het sieraad met haar eigen initiaal, de letter Y, vond Yasmine het allermooist.

Groetjes uit ‘Lekker Puh’
De limousine zoefde langs Hollandse vergezichten en groene weilanden, het was een raadsel waar de reis naartoe ging. Aangekomen in het dorpje Groet mocht iedereen aanschuiven bij restaurant ‘Lekker Puh’ voor de lunch. Marjolein en haar collega zorgden ervoor dat Yasmine een koninklijke behandeling kreeg. Uit alle lekkere gerechten koos Yasmine voor een tosti, en daar heeft ze, net als de rest van het gezin, heerlijk van zitten smullen.

Bij dierenpark Hoenderdaell zien ze ze vliegen
Na de lunch vervolgde de Kanjer Wens Limousine de reis naar Anna Paulowna waar een bezoek aan Landgoed Hoenderdaell de volgende verrassing was. Medewerker Diana nam iedereen mee om de alpaca’s te voeren. Dat vond Yasmine wel erg spannend, toen alle brokjes op de grond vielen ging de alpaca rustig met z’n lange nek onder het hek door om de brokjes van de grond te eten. Om 15.00 uur werd Yasmine verwacht bij de vogelshow, wat was dat cool zeg. De vogels, onder andere de Amerikaanse zeearend, scheerden vlak over iedereen heen. Aan het einde van de show was voor Yasmine nog iets leuks bedacht door Lia, Martijn en Kayleigh. Yasmine en haar broertje Tamime kregen een echte roofvogel op hun arm. Daarna mocht de ara gevoerd worden maar die kleurrijke vogel had alleen maar oog voor Yasmine en had helemaal geen honger. Als toegift kregen zij en haar broertje een prachtige blauw-gele ara-veer mee. Tijdens de wandeling door het park konden Yasmine en haar broertje niet kiezen welke dieren zij het leukste vonden.

Volop lekker eten bij Oba Pizzeria
Op de terugweg mocht Yasmine zeggen welke film ze wilde kijken in de limousine. Daar hoefde ze niet lang over na te denken, ze wilde even wegdromen bij Frozen. Na een uurtje rijden, stopte de limousine in Amsterdam voor de deur bij Oba Pizzeria. Hier kreeg Yasmine döner, haar favoriete eten, opgediend. Toen ze haar buikje vol had en iedereen heerlijk had gegeten ging de reis huiswaarts. Bij het afscheid was er nog een laatste verrassing als aandenken aan deze prinsessen-dag, Yasmine kreeg haar eigen Kanjer Wens Kraal.

Deze sponsoren maken alles wat wij doen mogelijk daar zijn we ze erg dankbaar voor.