Ella creëert haar eigen unieke knuffelbeer

`

Op Ella’s Kanjer Wens Dag verloopt de start net even anders dan gebruikelijk. De vrijwilligers van de stichting hadden zichzelf namelijk bij haar op de koffie uitgenodigd. Terwijl Ella zit te genieten van het door hen meegebrachte gebak, hoort ze plots sirenes loeien. Van, zo blijkt, víer politiemotoren. Ze vergezellen de limousine die haar nú komt halen voor haar Kanjer Wens Dag!

Nadat Ella ook zelf de sirenes had mogen luiden, stapt ze met haar gezin in de limousine. Gezellig uit- en nagezwaaid door alle uitgelopen buren.

Kriebels in je buik van de Beekse Bergen
Aangekomen op verrassingslocatie één, safaripark Beekse Bergen, dacht dierenfan Ella heel even dat ze net als de andere bezoekers het park te voet zou gaan verkennen. Totdat bleek dat ranger Brent haar op haar stond te wachten met een stoere game driver.
Waar zou hij haar nou naartoe brengen? Aan de penetrante geur onderweg werd het Ella al snel duidelijk dat dit maar van één dier kon zijn. De olifant. Met wat wortels in haar hand liep Ella richting twee olifantendames. Brent had haar verteld dat je de wortels vanaf een afstandje naar ze toe kon gooien. Met een rake trefbalworp bereikten de wortels de smachtende slurven.
Brent vertelde eveneens dat in de Beekse Bergen de allergrootste olifant van Europa te bewonderen is: Calimero. Een gigant van 3,4 meter hoog! Zodra Ella dit hoorde, wilde ze hem graag bewonderen, dus dat deden ze. Daarna draaide de jeep het safaripad weer op en vervolgden ze hun route pal langs de giraffes en zebra’s. Dit deed Brent met zo’n vaart dat Ella er de kriebels van in haar buik kreeg.

Wilde lunchverhalen bij Herberg den Hemel
Hierna was het tijd geworden voor de lunch. Daarvoor gingen ze naar Herberg den Hemel. Daar aangekomen, barstte Ella tegenover de bediening meteen uit in wilde verhalen over haar avonturen van die ochtend. Nadat even later de lunch was geserveerd, bleek Ella’s bord te zijn versierd met ‘Fijne Ella-dag’ én kreeg ze er een mooie tekening bij van een giraf én van Calimero!

De grens over naar Bibaloe voor Ella’s hartenwens
Ella’s liefste wens is om een eigen knuffelbeer te maken. Maar, dit blijkt in Nederland niet te kunnen. Dan steken we toch gewoon de grens over naar Bibaloe in België, dacht Stichting Kanjer Wens tijdens de voorbereiding van Ella’s dag.
Na een reis van anderhalf uur waren ze er. Ella keek er haar ogen uit. Ze zag ontelbaar veel knuffels en knuffeloutfits in allerlei soorten, maten en kleuren. Toen ze hoorde dat ze er haar eigen beer mocht creëren, wist ze niet hoe ze ’t had. Er was zó veel keus. Na enig wikken en wegen werd het een paarse beer met een prinsessenjurkje in dezelfde kleur. Maar, daarmee was ze er nog niet. Want ze mocht daarnaast nog een geurtje voor haar beer uitzoeken én niet te vergeten een leuke naam kiezen. Dat werd Lotte, de naam van de Kanjer Wens-stagiaire die mee was. En het geurtje voor op de buik van haar nieuwe beer werd watermeloen.

Smakelijk eten bij Wereldrestaurant Wapen van Rosmalen
Met een goed gevulde rugzak en ‘Lottebeer’ zei Ella Bibaloe superblij en glimmend van trots gedag om op weg te gaan naar de laatste bestemming: lekker je buik rond eten bij Wereldrestaurant het Wapen van Rosmalen. Daar bleek tevens een Kids Club te zijn mét een klim- en klauterparcours. Met beer Lotte in haar kielzog werd dit uiteindelijk Ella’s finale van een beregeslaagde Kanjer Wens Dag!

Deze sponsoren maken alles wat wij doen mogelijk daar zijn we ze erg dankbaar voor.