Emma met klasgenoten naar attractiepark Slagharen

`

Dit verslag is geschreven door de juf van ons wenskind Emma, zij had haar ook opgegeven.

Emma is een groot fan van Attractiepark slagharen. Randy en Rosie zijn haar favorieten.

Op dinsdag 4 juni hebben de leerlingen van de integratieklas van Het Vechtdal College Dedemsvaart hun klasgenoot Emma verrast met een Kanjer Wens Dag. De leerlingen uit de klas werden om 9.30 uur opgehaald door vrijwilliger Anja van Stichting Kanjer Wens. Samen met fotograaf Gonnie en videograaf Jorrin van JH Production, vertrokken wij in een Amerikaanse schoolbus van ElboBus Trailways.

Bij Emma haar huis aangekomen, liep Emma met haar ouders en zussen naar de bus. Daar leek niemand in te zitten…….maar toen Emma in de bus stapte, sprongen haar klasgenoten en de twee juffen tevoorschijn! Surprise surprise. Ondertussen was er ook een politieauto gearriveerd bij het huis van Emma en onder politiebegeleiding reden wij richting Slagharen.

In de bus kregen alle leerlingen een tasje met een mooie foto van Emma erop. Daarin zaten een flesje water, een appel, chips, een pakje taksi en lekkere snoepjes, dit alles was beschikbaar gesteld door Albert Heijn Coevorden. Wat een verrassing voor iedereen!
Bij aankomst bij het park stonden Randy en Rosie al klaar voor een fotosessie met Emma.
Emma genoot er erg van om ze weer te zien. Vele knuffels worden gegeven.

Emma was onze reisleidster voor deze dag en zo gingen wij in al haar favoriete attracties.
Als lunch kregen wij allemaal een grote pizza-punt en cola! Heerlijk zitten smullen in het restaurant.

Daarna bezochten wij twee shows.
In het American Circus Theater zagen wij een spectaculaire show van een brandweerman. Wat een acrobaat is dit! Allerlei spannende acts volgden elkaar op. Emma genoot met volle teugen en we worden allemaal nog nat gespoten door de brandweerman. Daarna natuurlijk weer een fotoshoot met alle artiesten. Ze krijgen van Emma allemaal een dikke knuffel.
In de show van Randy en Rosie mocht Emma op het podium mee doen met het optreden. Ze joeg als spook de gevaarlijke boef weg. Na de show danste Emma met haar klasgenoten op de muziek. Ook ging ze nog op de foto met de acteur.
Daarna leidde Emma ons langs nog meer favoriete attracties. Zo gingen wij in het reuzenrad, de achtbaan en de boomstammenbaan. In die laatste was Emma nog nooit geweest. Ze genoot er erg van en het natte pak wat zij er bij op liep, was geen enkel probleem.
Aan het einde van de middag stapten wij weer allemaal in de bus en bracht chauffeur Henk ons naar de volgende verrassing. De McDonald’s Hardenberg was de volgende stop. Daar sloot nog een klasgenoot van Emma aan. Emma was verrast en blij.

Bij de Mac werd Emma en haar groep zeer hartelijk ontvangen door Esther! Een feestelijk gedekte tafel met maskers, spelletjes en kleurplaten stond klaar. Iedereen kreeg een Happy Meal en daarna mocht Emma als eerste mee naar de keuken en mocht ze haar eigen ijsje maken. Hoe leuk was dat!
Daarna mochten haar klasgenoten dat natuurlijk ook. Een heerlijk softijsje als toetje!
Als afsluiting nog een groepsfoto voor de Mac en daarna weer in de prachtige bus richting Dedemsvaart. Daar stonden de ouders van de klasgenoten van Emma te wachten. Maar er kwam een lege bus het plein oprijden………de ouders schrokken wel een beetje……maar toen sprong iedereen weer tevoorschijn! Daarna bedankte Emma iedereen met een grote lach op haar gezicht en ze had nog genoeg energie om iedereen een grote knuffel te geven. Wij zwaaiden Emma en haar ouders en zussen uit! We hebben allemaal genoten met een grote G!

Thuis aangekomen kreeg Emma nog een videoboodschap van Anna en Elsa van Frozen, dat vond zij toch wel heel bijzonder. Fotograaf Gonnie maakte nog mooie fotoreportage met het gezin en toen was het toch echt tijd om afscheid te nemen. Het was een meer dan geslaagde dag!