Fashion chick Iris op tournee door Nederland

`

Iedereen in Kamerik staat op de stoep als politieagenten John en Michel met twee vette politiemotoren met sirene richting het huis van Iris en haar zusjes rijden.
Iris poseert stoer op de politiemotor van John en onder politiebegeleiding vertrekt de Kanjer Wens Limousine naar de eerste bestemming. Als een echte vip zwaait Iris naar iedereen in haar dorp.

Trendy, classy en stoer winkelen bij Most Wanted NL
Een bezoekje aan Most Wanted NL viel bij Iris goed in de smaak. Ze werd midden op de Dam in Amsterdam afgezet en ze had daardoor veel bekijks. Roëlla en Noël van Most Wanted NL stonden met open armen klaar om Iris te ontvangen. Ze mocht een hele outfit shoppen en alle kledingrekken ondergingen een grondige inspectie. Al snel had Iris, met wat hulp van mama, een super leuke outfit gescoord. Zusjes Jara en Fenna werden ook verwend en zij kozen mooie sieraden en een vette trui.

Van shoppen krijg je lekkere trek en het werd tijd om te gaan eten. Onderweg naar de tweede bestemming kregen Jara en Fenna eerst nog een cadeautje. Jara werd verrast met een giftgard van The Sting en Fenna kreeg een rokje van Funky XS waar ze erg blij mee was.
Pizza met een lach bij Italiaans restaurant Da Enzo
Aangekomen bij restaurant Da Enzo verscheen bij Iris een dikke smile op haar gezicht. Pizza is namelijk haar lievelingseten en na een vriendelijke ontvangst door de Italiaanse Enzo kon iedereen gaan genieten van een overheerlijke pizza. Onderweg naar Groningen werd bij McDonald’s een McFlurry gescoord.

Ontbijtbuffet bij NH Hotel Groningen
Iris en haar zusjes wisten niet dat dit een Kanjer Wens Dag werd met overnachting en eenmaal aangekomen bij NH Hotel Groningen was dit voor de meiden een enorme verrassing. Na het inchecken was het tijd om lekker te gaan dromen van oneindige kledingrekken en zalig geurende pizza’s.
Na een goede nacht slapen stond een heerlijk ontbijtbuffet klaar waar iedereen zichtbaar van genoot. Iris was helemaal klaar voor de volgende verrassing.

Celine Dion bij zeehondencentrum Pieterburen
Emmy van zeehondencentrum Pieterburen stond al op de uitkijk en Iris was meteen dolblij toen Emmy vertelde dat het team zeehondjes uit gingen zetten, Iris kon bijna niet wachten.
Tijdens een leuke rondleiding door het zeehondencentrum was te zien hoe vier zeehondjes werden verzameld om later die dag uitgezet te worden. De zeehondjes hadden bijzondere namen en Iris koos zeehondje Celine Dion om uit te zetten. Voor vertrek richting de haven kreeg Fenna nog een mooie trui mee van Emmy waar Fenna heel blij mee was.
En daar gingen ze dan, op naar de haven van Lauwersoog. De kisten met de zeehondjes werden uitgeladen en op een vlot achter de boot neergezet. Snel stapte iedereen de boot op met bestemming de Wadden. Onderweg mocht Iris even een stukje varen en haar stralende gezicht liet zien dat ze dat super vet vond.

Zeehonden bevrijden op het wad
Na een uurtje varen, gingen de schoenen en sokken uit en al snel stond Iris op een zandplaat midden in de Waddenzee. De kisten met de zeehondjes werden klaargezet en Iris mocht boven op de kist gaan zitten. Zodra de hand van Emmy omlaag ging mochten de luikjes open en werden de zeehondjes bevrijd. Daar ging ze dan, Celine Dion, uitgezet door een hele trotse Iris! De zeehondjes bleven dichtbij en Iris had genoeg tijd om mooie foto’s te maken.

Kijkje in de keuken bij McDonald’s
Terug in de haven stond de limousine klaar om te vertrekken naar de laatste bestemming, frietjes eten bij McDonald’s. Bij aankomst heette Selina iedereen welkom en begeleidde ze Iris en haar familieleden naar de speciaal gereserveerde tafels. Selina nam de bestelling op en super snel stond alles op tafel, er werd zichtbaar gesmuld. Na alle frietjes en hamburgers mocht Iris als toegift zelf haar favoriete McFlurry maken. Na de toetjes verblijdde Selina de zusjes met drie goodiebags vol met cadeautjes.

Weekend om in te lijsten
Na deze twee prachtige dagen was het tijd om weer naar huis te gaan. Thuis aangekomen gingen de meiden, moe van alle indrukken, snel naar bed. Dit mooie weekend zouden ze nooit meer vergeten.

 

Deze sponsoren maken alles wat wij doen mogelijk daar zijn we ze erg dankbaar voor.