Fieke omgetoverd tot glamourgirl

`

Eindelijk. Er staat nu niets meer tussen Fieke en haar galafeest in. Hier kijkt ze samen met vriendinnen Fenna, Gitte, Roos en Vera zó naar uit. Hun galajurken hangen voor dé dag al weken te wachten en de kappersafspraken zijn gepland. Maar dan voltrekt zich het ondenkbare… Nederland* gaat op slot.

Stichting Kanjer Wens is gelukkig niet voor één gat te vangen en Fieke krijgt samen met haar vriendinnen alsnog haar galafeest! Uiteraard inclusief limousinevervoer én politiebegeleiding van in dit geval het korps uit Horst.

Classy feestvieren op Kasteel de Berckt in Baarlo
Nadat de ouders, broers en zusjes van Fiekes vriendinnen het gezelschap hadden uitgezwaaid, zette de limousine koers naar Kasteel de Berckt. Normaal gesproken een plek waar grote feesten worden gegeven. Maar niet vandaag. Nu gooide het kasteel de poort speciaal open voor alleen Fieke, haar ouders en vriendinnen. Die streken vervolgens neer in een van de Manor House-zalen. Voor de gelegenheid versierd met ballonnen en aangeklede tafels met daarop tasjes, uitgestald voor een gigantisch scherm.

Bulletjournals maken onder toeziend oog van YouTuber Elisedingen
Op het scherm zou een live workshop van Elisedingen worden gestreamd. Fieke houdt namelijk erg van knutselen en volgt daarvoor graag YouTube-hit Elise. Die had voor Fiekes 16e verjaardag de week ervoor zelfs nog een aparte videoboodschap ingesproken.
De workshop begon en de meiden gingen geconcentreerd aan de slag met een bulletjournal. Dáár waren die tasjes dus voor… Er zaten onder andere een schrift, washi-tape, craftpapier, stiften en stickers in. Hiermee maakten Fieke en haar vriendinnen prachtige pagina’s voor een zomer-bucket-list, agenda en naamtekening.

Lunchen met lekkers van Beej Benders
Na de workshop was het tijd voor een luxe lunch met broodjes, croissantjes, diverse soorten beleg en verse jus van Beej Benders uit Venlo.

Glamour styling door B Academy
Na de lunch maakten twee make-up-artiesten van B Academy uit Eindhoven hun opwachting. Ze vroegen de vijf vriendinnen zich in hun galajurk te hullen waarna zij de styling en make-up zouden doen. De meiden kozen voor zachte tinten, opgestoken haren en krullen en zagen er adembenemend uit. Dit moest natuurlijk op beeld worden vereeuwigd en dat nam fotograaf Ans, buiten in de kasteeltuinen, voor haar rekening. Om geen glimp te hoeven missen, wierp Fiekes vader zich op als materiaalman voor de tassen en ballonnen en haar moeder als hobbyfotograaf.

Private (surprise) party met Pizza Milano én beats van DJ Jules
Eenmaal terug in Manor House werden Fieke en haar gasten voor het diner getrakteerd door Pizza Milano. Achter de schermen was Ruud Verhaag intussen druk met ‘t opbouwen van een DJ-booth voor Jules van Hest die de dag zou afsluiten met vette dancebeats. Maar, Jules draaide amper aan de knoppen of er diende zich nóg verrassing aan. De ouders, broers en zusjes van Fiekes vriendinnen kwamen spontaan langs om de glamourgirls ook te bewonderen. Wát een leuke verrassing en tegelijkertijd geslaagd slot van Fiekes Kanjer Wens Dag!