Floor maakt selfie met Merel van Dongen

`

Floor kon haar ogen niet geloven toen er een mooie limousine de straat in kwam rijden. Haar Kanjer Wens Dag ging eindelijk beginnen!
Snel stapten Floor, papa, mama en broertje Daan in en zwaaiden oma en tante nog even uit.

Daar gingen we dan, op naar de eerste bestemming. Het was even een eindje rijden, maar na 2 uurtjes waren wij eindelijk bij restaurant Vlonders, waar wij hartelijk werden ontvangen door Jos. Nadat wij een mooie tafel aangewezen kregen, mochten wij van alles kiezen van het heerlijke buffet. Floor en Daan hadden heerlijke broodjes gemaakt en genoten er zeker van! Na een goede kop chocomelk was het tijd om weer te gaan. Op naar de tweede bestemming.

Na een klein stukje rijden met de limousine kwamen we aan bij City Skydive Utrecht. Floor werd al heel enthousiast en had er heel veel zin in, ook broertje Daan kon niet wachten om te gaan skydiven.
Na een lekker drankje werden Floor, Daan en papa opgehaald door Natalia. Zij kregen een mooi pak aan en daarna werden ze meegenomen voor een uitleg. Hier moesten ze natuurlijk heel goed opletten, want het zou toch maar gebeuren dat ze zo die tunnel uitvliegen!
Na de uitleg mochten ze dan eindelijk de tunnel in, spannend!
Ondanks de spanning deden ze het allemaal heel goed. Floor heeft zelfs stukjes alleen gevlogen, kei stoer! Na deze vette ervaring kreeg Floor een mooi skydive diploma. Die wordt natuurlijk goed bewaard!

Na al dat vliegen, is het tijd om lekker te gaan eten. Dus reden wij door naar Restaurant Humphrey’s in Arnhem.
Hier werden wij vriendelijk ontvangen door Remeno. Hij verwees ons naar een mooie tafel. De kerstversiering hing er al dus het was extra mooi.
Floor en haar gezin konden hier genieten van een heerlijk 3-gangen menu, en wat genoten ze allemaal. Na de heerlijke gerechten en toetjes was het tijd om naar de laatste bestemming te rijden.

Het was maar een heel kort limousine ritje. Floor keek uit het raam en had al snel door waar wij naartoe gingen. Buiten zag ze namelijk heel groot Gelredome staan en toevallig speelden daar die avond de Oranje Leeuwinnen tegen Slovenië. Floor is groot fan van de Oranje Leeuwinnen, dus dit was natuurlijk een hele vette verrassing.
Aangekomen bij het Gelredome werden wij super ontvangen door Geert. We mochten de limousine gewoon voor de deur parkeren en Geert nam ons mee via een speciale ingang naar de tribune.
Hij bracht ons naar onze zitplaatsen, we zaten helemaal vooraan. Ook kregen wij nog een pas waarmee we lekker drinken en eten konden halen.
Na een half uurtje begon dan eindelijk de wedstrijd! Helaas stonden we al snel met 0-1 achter, maar daar kwam verandering in, dat kwam natuurlijk door het gejuich van Floor en Daan!
De dames bleven maar scoren en wonnen uiteindelijk met 4-1, hoppa!

Na de wedstrijd mocht Floor mee met Geert en kreeg zij nog de kans om een vette selfie te maken met Merel van Dongen, haar favoriete speelster! Floor kwam dan ook met trillende handjes en een grote smile terug!

Na de super wedstrijd en selfie was het tijd om terug te gaan naar huis.
Natuurlijk kreeg Geert nog een dikke knuffel van Floor en stapten wij snel de limousine in.
De politie zorgde ervoor dat alles en iedereen werd tegengehouden, zodat wij zo lekker door konden rijden. Ondertussen hadden wij even de raampjes opengedaan en reden wij in stijl weg met “We are the champions”!

Wat was dit een lange, maar bijzondere dag voor Floor. Een dag die zij niet snel zal vergeten.

De mooie foto’s zijn gemaakt door Jacqueline Dersjant ( https://www.jacquelinedersjant.com ).