Gerrina bekijkt Scheveningen vanaf grote hoogte

`

Tekst geschreven door ons wenskind Gerrina.

Vandaag is het dan eindelijk zover, mijn lang verwachte Kanjer Wens Dag! Rond half 11 werden we thuis opgehaald door een luxe limousine en reden we naar onze eerste bestemming. Onderweg werden we veel nagekeken dus dit was natuurlijk erg grappig. Maar het was ook erg spannend want niemand wist waar we naartoe zouden gaan, dus onderweg werd er vaak geraden maar dit was natuurlijk zonder succes ;). Na ongeveer een uurtje kwamen we aan in Amersfoort, we gingen foto’s maken bij CrazySelfie! Het zag er buiten al heel leuk uit. We gingen naar binnen en werden heel enthousiast ontvangen door de eigenaar die ons ook begeleidde en tips gaf voor de leukste foto’s tijdens ons bezoek. Met z’n allen moesten we erg lachen om het maken van de foto’s en ze zijn erg grappig geworden, voor het wind-effect werd zelfs een bladblazer uit de kast getrokken!

Na een uurtje foto’s te hebben gemaakt, gingen we gelijk door naar de volgende locatie, die ook weer voor iedereen onbekend was. Dus keken we onderweg (natuurlijk) weer welke richting we opgingen en wat we zouden kunnen gaan doen. Onderweg hebben we een lekker broodje gegeten en uiteindelijk na een uurtje kregen we dan het verlossende woord: we gingen naar Scheveningen om te zip linen bij Zip Holland! Eenmaal aangekomen in Scheveningen gingen we gelijk naar de pier. We konden met z’n tweeën tegelijk zip linen, dus ik ging met mijn zus. Ze durfde eerst niet omdat ze hoogtevrees heeft, maar uiteindelijk heeft ze het toch gedaan! We vonden het allebei heel erg spannend, maar na de veiligheidskleding aan te hebben getrokken, mochten we naar boven. Boven kregen we instructies en daarna waren we toch echt aan de beurt. Het was natuurlijk wel erg hoog en eng, maar uiteindelijk zijn we tegelijk naar beneden gegaan. Het uitzicht en het gevoel toen we naar beneden gingen was echt fantastisch! Toen we beneden kwamen stond de rest ons daar natuurlijk op te wachten, en ze waren allemaal erg enthousiast. We kregen onze foto’s mee en een t-shirt en hebben daarna natuurlijk even nagepraat over deze bizarre ervaring. Maar wat was het gaaf!! Van al deze spanning kreeg iedereen natuurlijk dorst, dus zijn we even naar een gezellige lunchroom gegaan om wat te drinken. Hierna was het alweer tijd voor de volgende verrassing. We mochten in het grote reuzenrad bij Skyview de Pier, en ook nog in de VIP! Deze had een glazen bodem, dus dit was extra speciaal! Ook hier was het uitzicht over de zee, het strand, en Scheveningen geweldig mooi. Er werden veel foto’s gemaakt en natuurlijk flink genoten van het uitzicht. Toen we weer beneden waren mochten we een rondje meerijden in een treintje door Scheveningen. Deze reed over de boulevard, langs grote havens, en een stukje door de stad. Ook kreeg je hierbij uitleg over de verschillende beelden, boten en gebouwen waar we langs kwamen. Daarna gingen we eerst even lekker uitwaaien aan het strand en hebben we daar nog een paar mooie foto’s gemaakt. Toen was het tijd voor het avond eten. We gingen dineren bij La Galleria, een Italiaans restaurant aan de boulevard. Toen we bij onze tafel aankwamen waren we allemaal enorm verrast: ze hadden een speciaal menu gemaakt met mijn foto erop! Dus ook dat was een heel speciaal moment. Hier hebben we heerlijke pizza’s en pasta’s gegeten, en natuurlijk veel bijgepraat over de dag! Ook kreeg ik fashion-cheques als cadeau, waarmee ik zelf nog iets leuks mocht kopen. Zó lief!

Rond 20 uur gingen we dan echt weer terug naar huis. We stapten weer in de limousine en op de terugweg hebben we met z’n allen teruggekeken op de geweldige dag. We waren allemaal erg uitgeput van de vele indrukken en leuke ervaringen. We hebben alle foto’s bekeken en natuurlijk veel gelachen om de grappige foto’s van CrazySelfie. Toen we rond 23 uur weer thuis aankwamen moesten we dan echt afscheid van elkaar nemen na met z’n allen een mega gezellige dag te hebben gehad. Wij kijken terug op een prachtige dag, we hebben allemaal erg genoten. Dit is voor ons allemaal een dag die we nooit meer gaan vergeten, en waar we zeker nog vaak op terug zullen kijken. Ik wil iedereen van Stichting Kanjer Wens en natuurlijk ook alle sponsoren (nogmaals) enorm bedanken voor deze fantastische dag die we mochten hebben!

Deze sponsoren maken alles wat wij doen mogelijk daar zijn we ze erg dankbaar voor.