Geweldige dag voor Robbin met Dylan Haegens en rijden op een legertank

`

Eindelijk was het zover. De dag waar wij als Stichting Kanjer Wens zo enorm naar uitkeken: de Kanjer Wens Dag van Robbin! Robbin raasde met zijn ouders en grote zus naar buiten. Hij zag direct de limousine staan. Robbin gaf aan dat hij al vaker in een limousine had gezeten, maar als grote verrassing hadden wij ook nog eens de politiebegeleiding meegenomen. Menno en Martin stonden met twee grote motoren voor Robbin zijn neus. Hij keek zijn ogen uit! We hadden haast en de politie had daar een oplossing voor… Vol gas leidden de agenten ons naar de snelweg. Andere auto’s moesten voor ons stoppen. We mochten zelfs door rood rijden. Dat vond Robbin geweldig. Daarnaast reden wij ook nog een klein stukje erg hard over de snelweg. Robbin genoot!

Door de vlaggen voor de Jaarbeurs in Utrecht werd het voor Robbin al snel duidelijk wat onze eerste bestemming was: LEGO World! Robbin kon haast niet wachten om al dat moois van dichtbij te bekijken, maar we moesten eerst toch echt plaatsnemen in de perskamer. Robbin, zijn ouders en zus vroegen zich af waarom, maar dat werd al snel duidelijk. ‘Hey mensen’, klonk het vanuit een hoekje van de perskamer. Daar stond ineens YouTuber Dylan Haegens, Robbins grootste internetheld! Ook was een deel van Team Dylan Haegens er: Marit en Rick. Robbin werd ineens verlegen toen hij oog in oog stond met zijn YouTube-held. Er werd wat over de ochtend gekletst en er werden uiteraard heel veel mooie foto’s gemaakt. Als hoogtepunt mocht Robbin een pet uitkiezen uit de merchandise van Dylan Haegens. Het werd alleen nog maar mooier voor hem. Hij kreeg namelijk ook nog eens de handtekening van Team Dylan. Wat was hij blij met zijn Meet & Greet. Er stonden na de ontmoeting met Dylan nog heel veel leuke dingen op het programma, maar Robbins dag kon nu al niet meer stuk.

De Meet & Greet met Dylan Haegens en zijn team zat er helaas op. Hij was zichtbaar onder de indruk van de YouTubers. maar we hadden goed nieuws voor Robbin. Zijn tijd in LEGO World zat er namelijk nog lang niet op. Vanaf het moment dat Robbin het eerst de Lego van dichtbij mocht bewonderen, was hij niet meer te houden. Hij wilde alles zien en met alles op de foto! Hij ging onder meer op de foto met de karakters van Star Wars. Daarnaast heeft hij geleerd hoe hij moet vechten als een echte Ninja! Na anderhalf uur in LEGO World, werd het tijd om te gaan eten.

Bij De Overburen in Amersfoort werden wij hartelijk ontvangen door Ivonne. We hoefden niet lang te wachten op de lunch. Als voorafje kregen we allemaal een kom soep. Vervolgens kregen wij twee grote borden vol met lekkere broodjes. Daar bleef het niet bij voor Robbin. Speciaal voor hem werden er broodjes met hagelslag en jam geserveerd. Dat was smullen zeg! Als kers op de taart kregen Robbin en zijn zus ook nog een lekker ijsje.

Toen we klaar waren met eten zagen we opeens politieagent Menno staan van vanmorgen. We gingen snel met zijn allen naar buiten. Robbin mocht zich voor even een motoragent noemen. Hij mocht zelfs even de sirene aan doen. Wat een geluid! Als extra verrassing reed Menno mee naar de volgende bestemming.

Aangekomen bij deze bestemming had Robbin geen idee wat hem te wachten stond. Daar kwam echter snel verandering in toen hij in de verte een legertank zag. ‘Kijk, nog een tank!’. Robbin was helemaal door het dolle heen. Hij stond recht tegenover de Bernhardkazerne in Amersfoort. We werden hartelijk ontvangen door Thom. Tijdens de presentatie werd duidelijk wat Robbin te wachten stond. Hij zou mogen plaatsnemen in een legertank en hij zou er zelfs een stukje mee mogen rijden. Wat hij helemaal te gek vond, was dat hij een geweer zou mogen zien en vasthouden. Voordat we onszelf naar de legertruck verplaatsten, kregen we eerst nog een spannend filmpje te zien. Na het filmpje werd het eindelijk tijd voor de activiteiten waar Robbin zo naar uitkeek.

Wij gingen eerst naar een aantal geweren kijken. Robbin mocht er een uitkiezen om bij zich te dragen tijdens de rit in de legertank! Hij mocht samen met zijn zus en vader bovenin de tank zitten. Wat een stoere beelden leverde dat op! Na een stukje te hebben gereden, volgden enkele obstakels die de tank moest doorstaan. Zo reed de tank door een enorme plas van water. Robbin kon zijn geluk niet op! Uiteindelijk kwamen wij midden in het bos tot stilstand. Daar werden nog wat foto’s gemaakt. Er moesten natuurlijk foto’s gemaakt worden terwijl Robbin het geweer vasthield en natuurlijk bij de legertank. Eenmaal terug bij de kazerne kreeg Robbin een diploma uitgereikt. Daarnaast kreeg hij twee tassen vol met leuke merchandise. Ter afsluiting kreeg Robbin nog een korte rondleiding door de kazerne.

Daarmee kwam gelukkig nog geen einde aan de fantastische dag. Tijd voor patatjes en hamburgers! Alsof Robbin nog niet genoeg cadeaus had ontvangen, kreeg hij ook nog eens een tas vol van Raveleijn! Met de cadeaus moest natuurlijk gelijk gespeeld worden.

Het moment van afscheid nemen, brak aan. Wat een fantastische dag, vol met leuke verrassingen!

De mooie foto’s zijn gemaakt door Corine Pieter.