Giano maakt een rit met Husky’s

`

Al onze wensdagen zijn bijzonder, maar de Kanjer Wens Dag van Giano was extra bijzonder. Vroeg in de ochtend kwamen wij hem en zijn familie ophalen met onze limousine. Opa en oma waren er ook om gedag te zeggen. Wat het gezin niet wist, was dat oma in het complot zat en dat zij opa en oma later op de dag weer zouden zien. Politie Helmond begeleidde ons helemaal tot aan eerste bestemming in Eindhoven. Giano en zusje Dylana genoten enorm van deze rit. Bij Klimcentrum Neoliet Eindhoven aangekomen, wist Giano nog niet direct wat hij zou gaan doen. Zusje Dylana had echter al iemand gespot die heel belangrijk is voor Giano, namelijk zijn grote idool Eddy Neggers. Giano wilde graag leren abseilen, maar dit is toch wel heel erg spannend. Samen met Eddy durfde hij dit avontuur wel aan. Instructeur Suan legde alles heel goed uit en samen klommen zij naar boven, maar dat was toch wel heel erg hoog. Eddy liet nog even zien hoe je het moest doen maar Giano wilde toch liever weer naar beneden. Toen zijn zij gaan klimmen, ook vet gaaf. Na een paar keer oefenen, lukte het Giano om helemaal naar boven te gaan en eigenlijk ook weer abseilend naar beneden te komen. Missie toch nog geslaagd! Van Suan kregen Giano en Dylana nog een knuffeldier en toen was het tijd om verder te gaan.

Klimmen maakt hongerig, dus zijn wij bij “d’n kleine dommel” pannenkoeken gaan eten. Het was heerlijk en het kleine cadeautje wat zij mochten uitzoeken, was helemaal top.

Onze volgende bestemming was een stukje rijden. We gingen namelijk naar Otterlo. De reden dat deze dag extra bijzonder was, komt omdat er filmopnames werden gemaakt voor ‘IJspret met Croky’. Met een smoes kregen Giano en zijn moeder een zender om. Terwijl wij aan het genieten waren van appeltaart met wat drinken in Parkrestaurant de Hoge Veluwe, kwam daar ineens een quad voorbij met allemaal Husky’s. Giano vloog omhoog en stond met zijn neus tegen het raam om naar de honden te kijken. Op deze quad zat ook Stijn Fransen. Zij nodigde Giano en zijn zusje uit om mee te gaan. Onder aanvoering van Roderick Glastra en Anita gingen de honden los. Wat een enthousiasme en energie! Een droom van Giano is hiermee uitgekomen. Wat een ervaring was dit. Niet alleen voor Giano, maar wij hebben allemaal genoten. Na nog even geknuffeld te hebben met de honden, was het tijd om afscheid te nemen. Wij hebben nog wat gedronken en opgewarmd bij de open haard en daarna vertrokken wij naar de volgende verrassing.

We gingen naar een huisje op Droompark De Zanding, waar Giano een hele mooie verrassing kreeg. Zijn oma en opa zaten in het huisje. Vooral oma is zijn grote vriendin en heel belangrijk voor hem. Zij mocht dan ook niet ontbreken op deze bijzondere dag. Nog groter werd de verrassing toen hij hoorde dat hij niet één, maar twee nachtjes mag blijven in dit huisje én dat oma en opa ook gezellig blijven logeren. Het hele huisje was in kerstsfeer, want de verrassingen waren nog niet over. Stijn Fransen had namens Croky niemand minder dan de Kerstman uitgenodigd. Giano is groot fan van de Kerstman en wilde hem heel graag ontmoeten. Een Kerstman betekent ook cadeautjes. Hij had voor Giano de langgewenste step en voor Dylana een hele mooie pop. Giano’s dag kon niet meer stuk. Wat een bijzondere dag was dit! Er werden nog lekkere patat en snacks bezorgd, waarvan wij gesmuld hebben. Na dit alles was het toch echt tijd om afscheid te nemen. Giano en zijn familie hebben nog twee dagen genoten van het park en hebben Onky Donky bezocht. Ze zijn uit eten geweest en elke dag hebben zij een ontbijtservice gekregen. Kortom een mini-vakantie die niet snel vergeten zal worden.

De mooie foto’s zijn gemaakt door PvA Fotografie en het eindresultaat van het filmpje kunt u hieronder zien.

https://youtu.be/8eAwbQCy5cE (dit is de lange versie)

Deze sponsoren maken alles wat wij doen mogelijk daar zijn we ze erg dankbaar voor.