Gio voor het eerst naar Ajax

`

Compleet verrast was Gio, toen ’s ochtends vroeg een grote, witte limousine en twee politiemotoren voor zijn deur stonden. Sprakeloos was hij niet. ‘Dit had ik echt niet verwacht’, zei hij al meteen. Hij mocht plaatsnemen op de motoren en poseerde op stoere wijze voor de fotocamera. Na de korte fotoshoot op de motor, kon Gio zijn Kanjer Wens Dag eindelijk beginnen!

Arjen en Jelle begeleidden de limousine met de politiemotoren helemaal tot aan de eerste bestemming. Wat was dat een indrukwekkend gezicht. Al snel werd duidelijk waar de limousine haar eerste stop maakte: de Johan Cruijff Arena. Een grote wens van Gio was om een wedstrijd van Ajax te bezoeken. Dat had hij namelijk nog niet eerder gedaan. Bij het stadion stond Peter klaar om Gio en zijn vader te ontvangen, ze werden meegenomen naar het grote stadion.

Isa en moeders wachtten ondertussen een compleet andere verrassing. Voor hen stond er namelijk een verwenmiddag bij Kids Beauty Spa op het programma! Eenmaal aangekomen bij de Kids Beauty Spa werd Isa al snel verteld dat ze omgetoverd zou worden tot een echte prinses. Isa en haar moeder trokken een badjas aan en mochten beide een kleur uitkiezen voor hun nagels. Isa kreeg zelfs twee kleurtjes en ook nog eens stickertjes. Prachtig vond ze het! Na het drogen, kreeg ze ook nog eens een mooie 3D plak tattoo van een vlinder! Kids Beauty Spa pakte groots uit voor Isa en alsof de 3D tattoo nog niet genoeg was, kreeg ze ook nog eens make-up en werden haar haartjes gekruld. Resultaat: een echte prinses! Na wat mooie foto’s te hebben gemaakt, was het helaas tijd om afscheid te nemen.

Na heerlijk gegeten te hebben van verrukkelijke tosti’s, was het tijd om terug te rijden naar de Johan Cruijff Arena. Eens zien of Gio en zijn vader genoten hadden van de wedstrijd?

Ondertussen had Gio ook al heel wat meegemaakt. Voorafgaand de wedstrijd kreeg Gio een mooie sjaal uit de fanshop zodat hij als een echte supporter het stadion kon betreden! Gio, zijn vader en Peter konden al snel naar binnen en toen Gio het vak opliep en de spelers op het veld zag staan, werd hij even stil. Wat was dat indrukwekkend! Gio speelt zelf bij Only Friends en mag daar ook in het echte Ajax tenue spelen, maar vandaag mag hij zijn grote voorbeelden aan het werk zien. Gio en zijn vader hadden mooie plaatsen. Ze konden het hele veld goed zien. Ajax speelde een fenomenale eerste helft: 3-0 stond het bij rust! Toevallig vielen de doelpunten allemaal aan de kant van Gio. In de tweede helft scoorde Ajax nog maar één keer, maar dat maakte de beleving voor Gio niet minder. Hij had genoten en heeft de volle 90 minuten aandachtig zitten kijken. Na de wedstrijd was het tijd voor een lekker patatje, want Gio had intussen honger gekregen. Na deze lekkere lunch stond de limousine met mama en Isa al klaar en werd er afscheid genomen van Peter en was het tijd voor de volgende bestemming.

Na alle verhalen uit te hebben gewisseld in de limousine waren wij bij Chimpie Champ aangekomen! Wij kregen een aparte Piratenkamer met allemaal lekkere snoepjes en chipjes, maar Gio en Isa renden al snel het speelparadijs in. Wat hadden ze plezier. Na een tijdje te hebben gespeeld, was het tijd om naar de volgende ruimte te gaan: Jump XL. Er waren alleen maar trampolines, Gio en Isa keken hun ogen uit. En wat hielden ze het lang vol. Zelfs papa en mama zijn nog even komen springen!

Na al het springen en spelen had iedereen natuurlijk wel trek in iets lekkers. We reden door naar de laatste bestemming, namelijk McDonald’s Uithoorn! Gio genoot van de frietjes en hij mocht zelfs samen met Isa en eigen ijsje maken.

Nadat iedereen helemaal vol was van al het lekkers, was het helaas weer tijd om naar huis te rijden. Het was een geweldige dag om nooit meer te vergeten! We kregen nog allemaal een dikke knuffel, daarna werd het toch echt tijd werd voor Gio en Isa om hun bed op te zoeken.

De mooie foto’s zijn gemaakt door Peter van Amersfoort www.pva-fotografie.nl.