Glansrol voor Julia in roze wolk

`

Stipt om negen uur belt oma José aan en de deur vliegt open. Julia en haar broer Michael hebben hun jas al aan en ook papa en mama zijn helemaal klaar voor de Kanjer Wens Dag. De jassen mogen weer uit want Suus van ‘de taarten van Suus’ heeft een feeëntaart meegebracht en iedereen gaat eerst genieten van dit lekkers bij een kop koffie en thee.

Bakplezier bij Knutselkookclub Haarlem
Nog vol van de heerlijke taart was het tijd om de met roze slingers en ballonnen versierde limousine in te stappen, op naar de eerste bestemming. Na een korte rit, stopte de Kanjer Wens Limousine bij de Knutselkookclub waar eigenaresse Emily van Rijn en Laura Kieft van Laura’s Bakery iedereen hartelijk welkom heetten. Laura had als verrassing een tasje voor Julia meegenomen met daarin haar zelfgeschreven kinderkookboek en spulletjes om cupcakes mee te maken. Julia wilde graag schapen-cupcakes gaan maken en dan heb je een bakkersmuts nodig. Julia en Michael gingen met stiften, stickers en verschillende kleurtjes washitape hun eigen bakkersmuts versieren. Als echte banketbakkers mochten ze zelf de ingrediënten in de kom doen en mixen. Als superbakkers proefden ze natuurlijk even of de cupcake-mix wel lekker genoeg was. Nadat de cupcakes in de oven waren geschoven, konden Julia en Michael in de speeltuin spelen met een hoepel en een bal, spelen met lego of knutselen, niets was te gek. Het ging steeds lekkerder ruiken en eindelijk waren de cupcakes afgekoeld en konden Julia en Michael ze samen met Laura versieren. Met fondant werden de schapenhoofdjes gemaakt en het lijfje van botercrème met kleine marshmallows. Met andere versiersels werd nog meer lekkers gemaakt en de cupcakes gingen tot slot in een prachtige gebaksdoos om mee naar huis te nemen.

Broodjeshuis Haarlem voor ieder wat wils
Van al dat bakken en spelen kregen Julia en haar broer wel trek. Rob en Wouter van het Broodjeshuis Haarlem bezorgden een heerlijke lunch. Er waren broodjes met smeerkaas, hagelslag en smeerworst voor Julia en Michael en broodjes met kaas- en vleesbeleg voor papa, mama en oma. Heerlijke croissantjes, melk en lekkere smoothies maakten het af, er werd zichtbaar gesmuld.

Spannende rit naar Wendy’s Kinderkapsalon
Julia en Michael hoorden sirenes in de straat en een politieauto stopte voor de Knutselkookclub. Agent Joshua van Politie Haarlem kwam speciaal voor Julia om de Kanjer Wens Limousine naar de volgende bestemming in Amsterdam te begeleiden. Julia en Michael gingen samen met mama bij Joshua in de politieauto en ze reden met loeiende sirenes Haarlem uit. Aangekomen in Amsterdam reden ze ook weer met loeiende sirenes naar Wendy’s Kinderkapsalon vlakbij het Olympisch Stadion. Joshua werd uitgezwaaid en eigenaresse Wendy stond klaar om iedereen hartelijk te ontvangen. Wendy begon met het knippen van Julia’s haar. Vervolgens stonden hele mooie kleine vlechtjes met roze strikjes op het programma met glitters als finishing touch. Julia mocht een kleur nagellak kiezen, welke kleur zou het worden? Roze natuurlijk! Ook kreeg ze roze diamantjes op haar gezicht geplakt en leek ze steeds meer op een echte sprookjesprinses. Na het versieren van een haarband kreeg Julia ook nog een cadeautje van Wendy.

Wegenwacht helpt ondertussen bij wegversperring
De eerste lokken waren nog maar net geknipt toen Peter van Kanjer Wens Nederland de kapsalon binnenkwam. Hij had pech met zijn auto en vroeg of hij de Wegenwacht mocht bellen omdat zijn beltegoed op was. Binnen enkele minuten stond de Wegenwacht met een grote oplegger voor de deur. Harold, de chauffeur van de oplegger, vroeg of Michael hem wilde helpen. Samen met Harold ging Michael glunderend de auto van Peter op de oplegger plaatsen en hij mocht mee naar het Wegenwachtstation in Amsterdam. De kapsalon zit in een kleine straat en de oplegger én de limousine versperden de hele weg. Politieagenten Dennis, Franka en Vincent van Politie Amsterdam kwamen poolshoogte nemen. De agenten begeleidden de stoet naar het Wegenwachtstation waar Michael een rondleiding kreeg en natuurlijk heel stoer mocht helpen om de auto van de oplegger af te halen.
Hij kreeg ook nog twee goodiebags mee, één voor hem en één voor zijn zusje.

VIP met popcorn in Club Cinema
Voor de laatste bestemming ging de limousine richting Zwanenburg. Onderweg mocht Julia genieten van een videoboodschap van CliniClown Makkie, speciaal voor Julia, ze was heel blij en ze heeft meerdere keren gekeken. Aangekomen bij Club Cinema werd iedereen ontvangen door eigenaar Ramzi. Julia was nog nooit naar de bioscoop geweest en Ramzi heeft een prachtige privébioscoop. Julia en haar familie namen plaats in de zachte, rode bioscoopstoelen om te genieten van de Disneyfilm Rapunzel onder het genot van een heerlijk drankje en bakken met popcorn.

Superhelden Fotograaf in actie voor prinses Julia
Het team van Dottig.com had als verrassing een hele mooie roze galajurk met glitters, een hoepelrok en een sleepje voor Julia geregeld. De roze schoentjes en haarstrik maakten het sprookjesprinses-plaatje compleet. Patrick, de Superhelden Fotograaf, stond al paraat om foto’s van Julia te maken. Patrick gaat deze foto’s bewerken tot een echte Superhelden Foto. Deze foto wordt afgedrukt op canvas, zodat papa en mama deze een mooi plekje aan de muur kunnen geven.

New York Pizza Badhoevedorp
Van poseren krijg je trek. Gelukkig werden al snel pizza’s bezorgd door New York Pizza Badhoevedorp. De pizza’s gingen er bij iedereen goed in en als toetje werd genoten van lekkere ijsjes. Het was tijd geworden om afscheid te nemen van Ramzi en van Patrick.

CliniClown is uitsmijter
Onderweg naar huis kon Julia kijken naar nog een erg grappig filmpje, dit keer van CliniClown Jaja. Weer thuis werden alle cadeautjes en goodiebags uit de limousine gehaald. Als afsluiter van deze dag kreeg Julia haar Kanjer Wens Kraal voor aan haar Kanjerketting. Daarmee kwam een einde aan een fantastische Kanjer Wens Dag.

De foto’s van deze Kanjer Wens Dag zijn gemaakt door Peter van Amersfoort.

Deze wens is mede mogelijk gemaakt door Stichting Hetty Odink.

Deze sponsoren maken alles wat wij doen mogelijk daar zijn we ze erg dankbaar voor.