Ismael geniet van een wereld vol wonderen

`

Wanneer de limousine zijn straat inrijdt, weet Ismael dat zíjn Kanjer Wens Dag is aangebroken. Samen met zijn moeder, zus Elizabeth en neefje Liam stapt hij in de limousine. Die rijdt in één streep door naar de wondere wereld van de Efteling want daar zal deze kanjer vandaag de hele dag met zijn gezelschap verblijven!

Tijdens de reis naar Kaatsheuvel verveelde Ismael zich geen seconde. Hij ging heerlijk op in gamen en spelletjes doen op de Kanjer Wens iPad, terwijl ondertussen zijn lievelingsdrankje, ijsthee, voor hem werd aangerukt en zijn favoriete zoets, Oreo-koekjes.

Kieken met Pardoes
Aangekomen bij de Efteling liep Ismael vrijwel meteen Pardoes tegen het lijf en werd hij samen met hem gekiekt! Hierna wilde Ismael in het park direct door naar het sprookjesbos, omdat daar Langnek is. Hij keek er namelijk al heeeeeel lang naar uit om hem te zien.

Smullen bij Polles
Helaas begon het vrij snel te regenen en dus rende iedereen naar Polles Keuken om op te warmen én iets te eten. Nadat hij zijn bestelling had doorgegeven, gaf Ismael zijn ogen goed de kost. Hij zag en hoorde in Polles kook-koninkrijk allemaal pannen pruttelen, ketels fluiten, soeplepels klingelen en spatels tegen elkaar aan tikken.

Vervolgens bleek het daar toch smullen zeg van de versgebakken pannenkoeken en warme chocolademelk. Zodra iedereen uitgegeten en gedronken was, genoot Ismael eenmaal weer buiten van nog veel meer attracties. Zoals de Droomvlucht, Max en Moritz, Vogel Rok en het Carnaval Festival.

Feesteten in McDonald’s Waalwijk
Na een sprookjesachtige ochtend en middag was het tijd om te vertrekken richting Waalwijk. Daar werd op Ismael en zijn gasten gerekend voor een ‘party meal’. De McDonald’s-medewerkers hadden een tafel feestelijk voor hen gedekt. Tevens werd Ismael door de planners verrast met een tas vol voetballego. Wauw… Nu kon hij zijn eigen stadion bouwen en wedstrijden naspelen.

Relaxed van deze dag vol wonderen nagenietend in de limousine, kreeg Ismael eenmaal weer thuis tot slot de Kanjer Wens Kraal uitgereikt als aandenken aan deze superdag!

Deze sponsoren maken alles wat wij doen mogelijk daar zijn we ze erg dankbaar voor.