Jayden knuffelt Sinterklaas

`

Om 9.00 uur in de ochtend staan we samen met een fotograaf en een videograaf voor de deur bij onze Kanjer Jayden. Het is een dubbel bijzondere dag, want zijn vader is jarig. Tien minuten later stapt Jayden de limousine in, zijn Kanjer Wens Dag gaat beginnen.

Altijd feest met kinderpopster Dirk Scheele
Iedereen had er zin in en eenmaal op de snelweg kwam de eerste verrassing. Dirk Scheele had speciaal voor Jayden, zijn vader en zusje een videoboodschap ingesproken. Hij zong ook heel veel liedjes, ‘de politie’, ‘lang zal ze leven’ en er werd druk luchtgitaar gespeeld. Jayden wilde het filmpje zo vaak zien, dat iedereen aan het eind van de dag alle liedjes mee kon zingen.

Sint en Piet met KLM naar vliegveld Lelystad
Na een gezellige rit was de eerste stop bij vliegveld Lelystad waar Annelies al stond te wachten. Haar collega Rachel, die alles had geregeld, kon er helaas niet bij zijn. Tijdens de rondleiding mocht Jayden buiten bij de landings- en startbaan van het vliegveld kijken. Er landde een vliegtuigje van KLM, het toestel taxiede dichterbij en Jayden zag niemand minder dan Sinterklaas en Piet zitten. Wat een verrassing, Jayden wilde namelijk heel graag knuffelen met Sinterklaas. Het duurde even voordat Sinterklaas met zijn staf in zijn hand en zijn mijter goed op zijn hoofd was uitgestapt. Piet had de zak met cadeautjes mee. Jayden en zijn zusje Jennifer waren superblij om Sint en Piet te zien en hadden al snel de eerste pepernoten in hun mond. Binnen in een van de speciaal gereserveerde vergaderzalen stond de taart voor de jarige papa al klaar. Sint en Piet vertelden over de lange reis en hoe het nou gekomen was dat Sinterklaas ineens hier was. Ze hadden zelfs cadeautjes mee voor iedereen. Jayden kreeg een Spidermanpak, een politieauto en een politiepet. Zijn zusje kreeg een tas die ze zelf kon versieren, armbandjes, douchegel en bijpassende deo. Ook papa en mama kregen allebei iets lekkers voor onder de douche. Zang-Piet zong liedjes met als hoogtepunt Jayden zijn favoriete lied ‘Leef’ van André Hazes. Het was helaas tijd om afscheid te nemen van Sint en Piet, maar natuurlijk niet voordat Jayden even goed met Sinterklaas had geknuffeld. Zij vlogen met piloot Chris weer terug naar Spanje.

Heerlijk smullen bij Paul! Park-café
Na het uitzwaaien ging de limousine op weg naar Paul! Park-café waar iedereen hartelijk werd ontvangen door eigenaar Paul. De lunchbroodjes carpaccio, broodje kan-me-geen-bal-schelen, de uitsmijter en de broodjes met kroketten smaakten heerlijk. De aardbeien, de appeltaart met slagroom en de ijsjes waren ook erg lekker.

Een muzikale boete
Buiten klonken ineens sirenes van een politieauto die met zwaailichten aan kwam rijden. Jayden reageerde enthousiast en ging er samen met zijn zusje op af. Agenten Patrick en Mark stapten uit en Jayden kreeg een politierugzak met allerlei spulletjes. Hij mocht een stukje meerijden in de politieauto, Mark en Patrick hadden zijn hulp nodig en Jayden kon zijn nieuwe politiepet meteen al goed gebruiken. De Kanjer Wens Limousine reed achter de politieauto aan en ineens kwam er een auto met hoge snelheid voorbij. Jayden en zijn politiecollega’s gingen er met zwaailichten en sirenes achteraan. Vlakbij een parkeerplaats bij de Oostvaardersplassen kon de man worden staande gehouden en Jayden mocht hem aanhouden, de handboeien omdoen en samen met Patrick en Mark een passende straf bedenken. Pas nadat deze man een Sinterklaasliedje had gezongen en beloofd had nooit meer te hard te rijden, mocht hij weer gaan.

Jayden inspecteert politiemotor
Jayden stapte weer in de politieauto en ze reden naar het bureau. Daar mocht Jayden samen met zijn vader en moeder op een echte politiemotor zitten en ontdekte hij wat er allemaal voor spullen in een politieauto aanwezig zijn. Hij mocht het kogelwerende vest aan en Patrick en Mark namen alle tijd voor zijn vragen. Zijn zusje wilde in de limousine blijven met de discolichten aan en K3 op de tv. Lekker picknicken in de limousine met limonade en de pepernoten van Sinterklaas.

Uren speelplezier bij Kids Playground Almere
Na het bezoek aan het politiebureau was het een klein stukje rijden naar Kids Playground Almere waar er een mooie Spidermantafel voor Jayden klaar stond. Jayden en Jennifer hebben bijna drie uur lang kunnen klimmen, klauteren en glijden, in de ballenbak gespeeld, chipjes gegeten en limonade gedronken. Het was super gezellig. Vlak voor sluitingstijd mochten ze een cadeautje uitzoeken en werd het de hoogste tijd om te gaan.

Smullen bij McDonalds Almere Haven
Jayden is helemaal gek van kip nuggets en hij had tussen de middag al geroepen “nu ga ik nuggets eten”. Op naar de laatste bestemming, McDonalds in Almere Haven, waar manager Hans Jayden welkom heette. Op een mooi plekje, speciaal versierd met slingers, werd gesmuld van de frietjes, Chicken McNuggets, hamburgers en heerlijke ijsjes. Met gevulde buiken en veel mooie herinneringen en cadeautjes reed de limousine terug naar Aalsmeer. Bij thuiskomst kreeg Jayden zijn Kanjer Wens Kraal, een aandenken aan een fantastische dag.

De foto’s zijn gemaakt door Tinka Duineveld

Deze sponsoren maken alles wat wij doen mogelijk daar zijn we ze erg dankbaar voor.