Jayden ziet op 1 dag al zijn dromen uitkomen

`

Deze Kanjer Wens Dag is uitgevoerd op maandag 18 mei 2020 met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM en in overleg met de lokale overheden.

Het was nog vroeg in de ochtend toen Jayden de sirene van een politieauto in de straat hoorde. Eenmaal buiten zag hij al snel dat het voor hem was, er stonden ook vrijwilligers en een limousine van Stichting Kanjer Wens voor de deur. Daniel en Esther van Politie Drachten begeleidden de limousine helemaal tot aan de snelweg, dat was een bijzondere ervaring.

Toen de limousine het vliegveld van Lelystad passeerde, reed er opeens een andere politieauto voor de limousine. Deze politieauto geeft het teken “volg politie” en natuurlijk reed onze chauffeur hier keurig achteraan. Het bleek dat Feline en Niké van Politie Harderwijk in het “complot” zaten, want zij brachten de limousine tot de voordeur van het Dolfinarium. Er werd snel een foto gemaakt met de dames van de politie. Speciaal voor Jayden opende het Dolfinarium deze ochtend zijn deuren zodat hij naar binnen mocht en kreeg hij een exclusieve rondleiding. Hij mocht de training van de dolfijnen bijwonen en hij bezocht alle andere dieren in het park. De dieren reageerden ook enthousiast dat zij eindelijk weer publiek hadden. Wat een ongelooflijk bijzondere ervaring. Als afscheidscadeau kregen Jayden, zijn broer Lucas en hun ouders diverse presentjes van het Dolfinarium.

Na dit fantastische bezoek was het tijd voor de lunch. Door Bakker Bart uit Harderwijk was geregeld dat er heerlijke luxe broodjes afgeleverd werden. In het zonnetje is het heerlijk eten en zelfs Jayden die al een tijdje niet echt goed eet, zat te genieten van alle lekkernijen.

Dan is het tijd voor de volgende bestemming. In de limousine krijgt Jayden eerst een persoonlijke video van de Minidisco. Jayden is helemaal gek van het liedje “Ze kunnen zeggen wat ze willen” en dit nummer werd speciaal voor hem gespeeld. Jayden is enorm onder de indruk.

Alle indrukken kosten Jayden veel energie maar in de limousine kon hij even een middagdutje doen.

Toen hij wakker werd, stond de limousine voor Ballorig Almere die ook, speciaal voor Jayden, open is gegaan. Eigenaar Andy heeft gezorgd dat alles schoon is zodat de jongens veilig kunnen spelen. Vooral broer Lucas genoot volop en sprong alle kanten op.

Terwijl wij buiten even pauze namen, was daar de volgende grote verrassing. De jongens wisten niet wat hen overkwam toen hun allergrootste helden Diego en Dora binnen kwamen lopen. Vooral Diego, is echt dé held van Jayden. Bij het knuffelen wil hij niet meer loslaten, zo blij is hij om hem te zien. Er werd gedanst, geknuffeld en er werden natuurlijk heel veel foto’s gemaakt. Het onvermijdelijke afscheid was dan ook niet makkelijk.

Gelukkig was het tijd voor iets lekkers, want van zo’n dag krijg je natuurlijk trek. McDonald’s is het favoriete restaurant van Jayden. Als wij de locatie bereiken, komt Hans al aangelopen met een paar collega’s om al het eten af te geven. Omdat we niet bij McDonald’s binnen konden eten, werd er doorgereden naar de locatie van onze sponsor Ultimum en daar werd genoten van deze lekkere maaltijd.

Tijdens het eten schoof Max aan. Het was nog spannend waarom hij aanschoof… Als wij naar buiten lopen, werd al snel duidelijk waarom hij erbij was. Er stond namelijk een ongelooflijk mooie Lamborghini Aventador klaar. Iedereen mocht een stukje meerijden richting huis. Tijdens de terugrit zijn er heel veel jaloerse blikken van omstanders en toen er weer gewisseld werd bij een bezinepomp, waren er veel mensen die foto’s maakten.

Helaas is dan het moment gekomen dat Jayden weer thuis is en er afscheid genomen moet worden. Dit is nooit een fijn moment maar gelukkig kunnen de jongens en hun ouders terugkijken op een onvergetelijke dag en zijn de laatste wensen die Jayden had op zijn Kanjer Wens Dag uitgekomen.

Deze sponsoren maken alles wat wij doen mogelijk daar zijn we ze erg dankbaar voor.