Joelle ontmoet haar favoriete Disney figuur

`

De Kanjer Wens Dag van Joelle begon al vroeg op de dag in Utrecht, bij het Carlton President Hotel. Hier checkten Joelle, haar ouders en broer ‘s ochtends in. Als eerste verrassing kregen ze een overnachting van het Carlton President Hotel! Iedereen was sprakeloos. Als extra verrassing kreeg Joelle een prachtige knuffel cadeau.

In het restaurant van het hotel werd iedereen hartelijk ontvangen met een heerlijk kopje koffie. Omdat het al lunchtijd was, mochten er gerechtjes uitgekozen worden van de menukaart. Joelle wilde graag frietjes en kip nuggets. Dit kon geregeld worden! Na de heerlijke lunch was het even tijd om op de kamer te gaan rusten voor de rest van de wensdag.
Toen Joelle na het rusten weer beneden kwam, zag ze niet alleen haar ouders en broertje, maar ook haar opa, oma, neefje Stan en zijn ouders. Dit was een onverwachte verrassing! Iedereen werd enthousiast begroet en geknuffeld!

Voordat we naar de volgende bestemming gingen, werd er eerst nog een kopje koffie gedronken met de familie. Na dit kopje koffie reden we naar de Jaarbeurs in Utrecht. Hier mocht Joelle als vip naar de show van Disney On Ice. In de Jaarbeurs werden wij opgewacht door Karin. Zij bracht ons naar onze fantastische plaatsen, waar de familie goed zicht had op de show.

Joelle straalde, genoot van de show en zong uit volle borst met alle liedjes mee! Dit was háár wens. Joelle’s enthousiasme was aanstekelijk. De andere familieleden hebben ook enorm genoten van de show.
Na de show stond er nog een grote verrassing op het programma. Joelle mocht een Disney-figuur ontmoeten. Een heuse meet & greet met haar favoriete Disneyfiguur: Vaiana. Joelle vond het fantastisch. Aan het eind kreeg Joelle ook nog een mooie goodiebag. Wat een topdag.

Na de show heeft de familie genoten van een heerlijk diner. Er was een einde gekomen aan deze mooie dag en Joelle, haar ouders en broer vertrokken naar het hotel, waar een ieder een goede nachtrust heeft gehad. De volgende ochtend is de familie, na een smakelijk ontbijt richting huis vertrokken.

Het was een heel bijzondere Kanjer Wens Dag waaraan Joelle prachtige herinneringen zal hebben.

De mooie foto’s zijn gemaakt door André Thoma.

Deze sponsoren maken alles wat wij doen mogelijk daar zijn we ze erg dankbaar voor.