Jorian past politiepet en vangt autodief

`

Het is een mooie ochtend, de zon schijnt en het is heerlijk fris als motoragenten Murat en Hendri, de Kanjer Wens Limousine en een supersnelle Lamborghini op weg zijn naar het huis van Jorian. Hij staat al op de uitkijk en zodra de motoragenten en de Lamborghini verschijnen laat zijn brede glimlach zien, dat dit meer is dan hij ooit had kunnen dromen. De politiemotoren worden door hem geïnspecteerd en de sirenes getest, alles werkt en Jorian kan met een gerust hart bij chauffeur Sander in de Lamborghini stappen. Onder begeleiding van de politiemotoren stuift de Lamborghini met brullende motoren weg.

Boef gevangen dankzij junior collega
Na een supersnelle rit werd Jorian afgezet op de bestemming van zijn volgende grote wens, een rondleiding in het politiebureau. Van Niek kreeg hij passende kleding, een tas vol met leuke attenties en een heerlijk gebakje met drinken. Jorian vond het allemaal heel erg spannend en bij de briefing werd duidelijk dat hij moest helpen een boef te vangen die een auto had gestolen. Na een spannende achtervolging met sirenes werd de boef uiteindelijk in de boeien geslagen. In de limousine op weg naar de volgende wens kon Jorian even bijkomen van deze spectaculaire actie.

Dutchtuber calling
Onderweg was er een leuke verrassing voor Jorian. Dutchtuber had speciaal voor hem een mooi berichtje ingesproken. Jorian kon zijn ogen en oren niet geloven dat zijn grote idool dat speciaal voor hem had gedaan. Hij heeft het filmpje nog heel vaak bekeken op weg naar de volgende bestemming.

De tijd vliegt in belevingspark Hof van Eckberge
Lasergamen en trampoline springen stonden ook in het rijtje van Jorians favoriete bezigheden. Daar reed de limousine voor naar het Hof van Eckberge in Eibergen. Maarten stond Jorian op te wachten en vertelde hem wat er allemaal te beleven was, hij kon bijna niet wachten. Om genoeg energie te hebben voor alle activiteiten werd eerst nog geluncht. Na een heerlijke en goed verzorgde lunch mocht Jorian op ontdekkingstocht. Klimmen, glijden, trampoline springen en buiten op de kabelbaan, teveel om op te noemen. Om drie uur was het zover, een andere wens ging in vervulling, het hele gezelschap mocht lasergamen. Jorian vond het ‘super geweldig’ en hij mocht zelfs voor een tweede keer. Hij wilde ook graag bowlen en ook dat kon geregeld worden. De middag vloog voorbij en vlak voor vertrek mocht Jorian een knuffel uitzoeken, zijn keuze viel op een mooi aapje.

Politiehelikopter landt in limousine
In de Kanjer Wens Limousine kwam iedereen weer een beetje bij van alle activiteiten en er werd druk geklets over alle actie. Aangezien Jorian helemaal gek was van de politie en voor zijn verjaardag graag een Playmobil helikopter wilde, konden we het niet laten om als verrassing ook deze wens te vervullen.

McDonald’s Nijverdal
Geen wensdag is compleet zonder avondeten. Stoppen bij McDonald’s in Nijverdal was dan ook weer een schot in de roos. Daar was door Ismael een plekje gereserveerd en Eric begeleidde iedereen naar de tafel in het restaurant waar we vervolgens mochten kiezen wat we wilden eten. Daar lag ook weer een doosje met leuke attenties klaar. Tijdens het eten werd er veel gelachen en zichtbaar genoten van het Happy Meal. Tot slot mocht Jorian ook nog zijn eigen ijsje maken.

Ontvangstcomité
Met een volle buik kon de rit naar huis beginnen. Jorian vertelde dat dit de mooiste dag van zijn leven was. Bij thuiskomst stonden opa, oma en een tante al te wachten op Jorian en zijn familie. Tijd voor het laatste belangrijke moment van de dag, Jorian kreeg een Kanjer Wens Kraal voor zijn KanjerKetting. Na het uitzwaaien was het voor iedereen tijd om op de bank neer te ploffen en na te genieten van deze mooie dag.

Deze sponsoren maken alles wat wij doen mogelijk daar zijn we ze erg dankbaar voor.