Jurre snuffelt alvast aan zijn droombaan

`

Vader Eddie spot als eerste de Kanjer Wens Limousine en doet snel open voor de helden die vandaag de wens van zijn zoon Jurre laten uitkomen. Jurre weet van blijdschap niet hoe snel hij zijn jas moet aantrekken om te gaan ontdekken wat deze dag aan verrassingen voor hem in petto heeft.

Nadat Jurre, samen met zijn ouders en twee zussen, is ingestapt, vertrekt de limousine richting Apeldoorn. Daar wacht Bart van Jumbo De Eglantier op ze die geregeld heeft dat Jurre mag meewerken in de supermarkt.

‘Snuffelstage’ bij de Jumbo
Op het kantoor had Bart alvast een echt Jumbo T-shirt, naambordje en pen voor Jurre klaargelegd. De rest van het gezin ging naar de kantine voor een drankje, want Jurre zou een rondleiding in het magazijn krijgen én zijn eerste werkopdracht: met een kar dozen chips pakken voor het aanvullen van de winkelschappen. Daarna mocht Jurre ook nog achter de kassa werken.
Het was voor hem zo klaar als een klontje: “als ik later groot ben, wil ik bij de Jumbo werken!”

Shoeby-personal-shoppen voor de zussen
Terwijl Jurre genoot van zijn ‘snuffelstage’, mochten Daniek en Sanne gaan shoppen bij Shoeby Apeldoorn Eglantier. Moeder Yvonne ging gezellig met haar dochters mee en Eddie bleef bij Jurre. Eigenaren Gerard en Monique vertelden de zussen dat ze een kledingsetje mochten uitzoeken en dat ze daarbij geholpen zouden worden door personal shoppers Saskia en Monique. Hoe tof is dat?!
De meiden hoefden zelf niet de winkel door omdat ze op hun wenken door hun assistenten werden bediend totdat ze allebei geslaagd waren voor dé outfit.

Naar het Jumbo-hoofdkantoor
Onderweg naar de volgende bestemming in Veghel kreeg Jurre een videoboodschap van Bløf-frontman Paskal. Hij wenste deze kanjer een leuke dag toe en vertelde dat als Bløf weer concerten ging geven, Jurre met zijn familie mag langskomen!

Aangekomen bij Jumbo’s hoofdkantoor werd Jurres gezelschap verwelkomd door Isabel en Jolanda én chauffeur Mari. Toen ook Rogier zich had aangesloten, stond eerst samen eten op het programma.
Na een lekkere lunch werd Jurre getrakteerd op niet alleen de aanblik van een heuse Jumbo- vrachtwagen – zijn favoriete vervoersmiddel – nee, hij mocht zelfs als bijrijder plaatsnemen om door Mari ermee naar Kaatsheuvel te worden gereden.

‘Vliegen’ door een Wereld vol Wonderen
Tot Jurres spijt kwam het afscheid van ‘zijn’ truck sneller dan hem lief was, maar dit gevoel verdween onmiddellijk bij de aanblik van de poorten van De Efteling. Het was vrij rustig in deze Wereld vol Wonderen zodat enthousiaste Jurre van de ene naar de andere attractie kon ‘vliegen’. Wát een geluk. En daar kwam maar geen eind aan. Want buiten dat de reis terug naar huis lang was, opgevuld met YouTube-filmpjes kijken en een raadspelletje doen, zou Jurres verrassingsdag daar nog voortduren…

Smullen van Spare Ribs Express
Eenmaal thuis had iedereen ondertussen best trek. Gelukkig ging al vrij snel de bel. Wat bleek? Mark en Liam van Spare Ribs Express Meppel stonden voor de deur!
Terwijl van de ribs werd gesmuld, kreeg Jurre nog één laatste verrassing op zíjn Kanjer Wens Dag: een puzzel uit de juniorlijn van Jan van Haasteren, cadeau gedaan door JvH-puzzels.

Deze wensdag is mede mogelijk gemaakt door Scheltus Stichting.
De foto’s zijn gemaakt door Peter Veerman.

Deze sponsoren maken alles wat wij doen mogelijk daar zijn we ze erg dankbaar voor.