Jasper in de voetsporen van Martin Garrix

`

Al voordat de zon op is staat Jasper met zijn jas aan klaar voor de start van zijn Kanjer Wens Dag. De limousine die voor hem en zijn broertje Niels voorrijdt, blijkt al een avontuur op zich. Wat voor avonturen zouden er nog meer volgen? Sowieso een hoofdact die je in je stoutste dromen niet had durven dromen Jasper! Maar nu eerst de voorbereiding.

Coole outfit shoppen
Stop één werd gemaakt bij Shoeby waar Jasper en Niels allebei een complete outfit mochten uitzoeken. De broers wisten meteen wat voor cools ze wilden, dus was er volop tijd om vervolgens met elkaar te proosten en genieten van al het lekkers dat voor hen klaarstond.

Eenmaal terug bij ‘zijn’ limousine zag Jasper dat de politie ernaast geparkeerd stond én een Porsche Cayenne. Het was hem al snel duidelijk dat ze er voor hem waren. Wat een gave blijmaker voor deze fan van stoere auto’s. Doordat kruispunten voor hen waren afgezet, hadden Jasper in de Porsche en Niels in de politieauto vrij baan richting Eetcafé De Zaak. Wát een gave ervaring!

Smakelijk eten
De Zaak had gezorgd voor een heerlijke lunch met achtergrondmuziek van Jaspers favoriet: Martin Garrix. Volgens Jasper de beste DJ ter wereld én zijn grote inspirator.

Professionele fotoshoot
Hierna was het maar een kort ritje naar Marco ter Beek Photography. Daar werden professionele foto’s gemaakt van Jasper, zijn broertje en de rest van het gezin. Buiten Jaspers medeweten werden ondertussen twee foto’s van hem geselecteerd, bedoeld voor op zijn persoonlijke handtekeningkaart. Hier heeft elke beroemde DJ stapels van dus deze ‘DJ to be’ straks ook.

Inmiddels was Hein gearriveerd en dat hoorde Jasper binnen al. Hein heeft een prachtige rode Ferrari waar Jasper maar wat graag een ritje mee wilde maken. Dit ging zo gebeuren op weg naar DMS Showtechniek. Ondanks dat Jasper al goed kan ‘draaien’, valt er altijd nog wel iets te leren immers en aan skills bij te slijpen.

‘Draai-skills’ bijslijpen
Niemand minder dan Micky Hurts stond Jasper bij DMS achter de draaitafel op te wachten. Uiteraard werd hier eveneens Martin Garrix gedraaid. Het afscheid daar viel Jasper zwaar, maar eten is ook belangrijk dus dat stond nu op het programma.

Handtekeningkaarten signeren
Op weg naar de McDonald’s kreeg Jasper een marker overhandigd plús een pakketje van Multicopy. Je raadt het al, hier zaten zijn persoonlijke handtekeningkaarten in! Hij begon meteen met signeren. De bestelde hamburgers en frietjes waren er toch nog niet. Omdat de tijd begon te dringen, aten ze hun menu’s uiteindelijk – zoals menig beroemde DJ doet – in de limousine op. Want de helikopter die geboekt was, wacht niet…

Vliegen naar jouw fans
Aangekomen bij HeliCentre Lelystad werden Jasper en Niels voorgesteld aan piloot Tim die hen naar een geheime plek zou vliegen. Terwijl de broers per heli reisden, gingen hun ouders, Jaspers ‘manager’ en zijn ‘privéchauffeur’ via de weg.
Ondanks dat de locatie waar geland zou worden niet bekend was gemaakt, hadden de paparazzi en Jaspers fans toch lucht van zijn komst gekregen. Gelukkig waren er beveiligers en politie aanwezig om de menigte in bedwang te houden. Toen Jasper landde, werd zijn glimlach steeds groter. Iedereen wilde met hem op de foto en hij kwam handen te kort voor het uitdelen van zíjn handtekeningkaarten.

In stijl naar jouw ‘gig’ reizen
Echte DJ’s reizen in stijl naar hun optreden dus Jasper ook. In een oogverblindende gouden Lamborghini Aventador. Onder politiebegeleiding vertrok hij ermee richting een bijzondere locatie: Only Friends.
Op weg daarnaartoe werd op de reclamemasten langs de snelweg Jaspers ‘gig’ al aangekondigd. Hier aangekomen stonden opnieuw paparazzi en fans te popelen om een glimp van hun idool op te vangen.
Onder luid gejuich ontving vervolgens de organisatie hun special guest. Bij de draaitafel stond Micky Hurts DJ Jasper al op te wachten om deze discoavond samen naar een hoogtepunt te brengen. Wat een fijn weerzien. De nieuwbakken DJ genoot en schitterde tijdens zijn optreden. Toen Jasper zelfs nog een videoboodschap kreeg van zijn grote held én collega Martin Garrix, moest hij wel even een traantje wegpinken. Na afloop was achter de coulissen maar één conclusie mogelijk: zijn carrière was begonnen!

“Nu is mijn carrière echt begonnen”, Jasper

Bij terugkomst thuis werden Jasper en Niels verwend met diverse andere cadeautjes, waarbij een telefoonhoesje met Jaspers logo er toch wel uitsprong. Een tof extra aandenken aan een echt fan-tas-ti-sche Kanjer Wens Dag!

De foto’s van de gehele wensdag zijn gemaakt door Sandra Hazenberg Fotografie.

Deze Kanjer Wens Dag had niet tot stand kunnen komen zonder de inzet van héél veel mensen en bedrijven. Daarom een GROOT dank je wel aan: DMS Showtechniek, Eetcafé De Zaak, Forty4, Futura Yachts B.V, HeliCentre Lelystad, Intrapost B.V., KHAN Premium Automotive, Kinetic, Marco ter Beek Photography, Martin Garrix, McDonald’s Lelystad McDrive, MC/Vocaliste/DJ Micky Hurts, Multibadge, Multicopy Lelystad, Ocean Outdoor, Only Friends, Politie Amsterdam, Politie Almere, ScoutShop, Shoeby Almere Buiten, Smartphonehoesjes.nl en Tipi Kinderfeestje.
En tot slot alle paparazzi en superfans van DJ Jasper!

Deze sponsoren maken alles wat wij doen mogelijk daar zijn we ze erg dankbaar voor.