Lars mag meerijden op zijn favoriete New Holland T9

`

Op een donderdag in maart is de Kanjer Wens Dag aangebroken voor Lars en Evi. Met een mooie limousine en een stoere auto halen wij Lars, Evi en hun ouders op voor een mooie dag.
Lars en Evi zijn blij verrast! Ze denken dat ze naar school moeten, maar dat hoeft vandaag niet! Ze zijn helemaal door het dolle heen: hun Kanjer Wens Dag gaat beginnen.

In de ochtend hebben Evi en Lars allebei een eigen programma. Evi ging met de limousine naar The Villa in Brummen. Lars ging in een stoere Mercedes van Stern op weg naar Dinxperlo. Daar zou hij zijn rally-held ontmoeten.

Onderweg naar Brummen heeft Evi de snoepjes in de limousine al gevonden, lekker! Aangekomen in Brummen bij de Villa kreeg Evi uitleg wat wij zouden gaan doen. Evi gaat knutselen en ze heeft als thema het paard gekozen, haar lievelingsdier. Ze werkt ontzettend hard en natuurlijk is er ook even tijd voor een pauze. Evi vindt een heerlijke taart op tafel die ze met een echte zaag mocht aansnijden! Ze koos voor het grootste stuk taart. Het knutselwerkje is nog niet klaar, dus voordat we weggingen moest dat eerst worden afgemaakt. Toen Evi klaar was met knutselen kreeg ze als verrassing nog een mooi cadeau, een knutselpakket om thuis te knutselen.

Onderweg heeft Lars veel plezier, maar hij vindt het ook erg spannend. Al snel komt hij helemaal los en vraagt hij zich af waar we heen gaan. Als hij het bordje Dinxperlo ziet heeft hij een vermoeden. Lars weet erg goed wie er in Dinxperlo woont. En Lars heeft gelijk, want als we binnen zijn in het huis van Bernhard ten Brinke worden we opgehaald, door De Dakar Rally-held zelf! Lars kon zijn geluk niet op! Hij kreeg direct een mooie pet met handtekening en een echt miniatuurmodel van de Dakar-auto.

Wij hebben gezien hoe Bernhard zich voorbereidt op de rally’s die hij rijdt. Lars kwam veel te weten over zijn held en hij mocht een kijkje nemen in de persoonlijke fitnessruimte van Bernhard.
Er stonden ook een paar hele mooie auto’s, waar Lars nog in mocht zitten. Als klap op de vuurpijl mocht Lars een stukje mee rijden in de auto van Bernhard. Wat een avontuur. Helemaal onder de indruk kwam hij terug, wat kan Bernhard goed rijden en dit is niet eens de Dakar! Lars kreeg nog een mooi boek van Bernhard. Daarna was het tijd om afscheid te nemen en weer verder te gaan.

Lars en zijn gezelschap komen ook naar de Villa om samen hun wensdag te vervolgen. Het is tijd om afscheid te nemen van het knutselparadijs! Evi heeft genoten.
Lars en Evi hebben inmiddels wel honger gekregen! Het is mooi weer, de hemel is strakblauw, een mooie gelegenheid om op een speciale plek te lunchen. In de Koperen Hoogte
in Zwolle hebben wij een prachtig uitzicht en een heerlijke lunch. Lars en Evi zijn benieuwd wat de middag zal brengen.

Na de lunch stapt Evi weer in de limousine en Lars in de Mercedes. Dit is toch wel zijn plekje deze dag. Het is een mooi ritje, langer dan gedacht. Lars denkt dat wij naar Leeuwarden gaan. Uiteindelijk gaan we nog verder naar het noorden. Wij komen aan in het mooie plaatsje Stiens. Lars weet al snel waarom. Hij ziet het mooie logo van zijn favoriete tractormerk New Holland

Zijn ogen begonnen te stralen. Zowel binnen als buiten ziet hij mooie blauwe tractoren staan. Er zijn speciaal mensen van New Holland gekomen om Lars van alles te vertellen over de tractoren. Er worden veel mooie foto’s gemaakt van Lars in de tractoren.

Het is al laat, wij moeten verder naar het volgende onderdeel van het programma. Met pijn in zijn hart neemt Lars afscheid van ‘zijn’ tractoren. Lars vroeg zich wel af waar wij nog zo laat naar toe gingen. Maar daar kwam hij snel achter, want als we het erf op draaien bij loonbedrijf Visser weet hij niet wat hij ziet! Daar staat zijn favoriete tractor, dé T9! Zwaar onder de indruk sprong Lars uit de auto en nam trots plaats in de T9. Hier heeft Lars al zo lang van gedroomd! Het werd nog mooier voor Lars, want hij mocht nog een mooi stukje meerijden op zijn geliefde tractor. Wat een geweldige dag. Maar aan al het mooie komt een eind. Het wordt nu toch echt tijd om afscheid te nemen en verder te gaan.

Zowel Lars als Evi hebben inmiddels wel trek gekregen. In de mooie binnenstad van Zwolle maken we daarom een tussenstop. Op deze wensdag mag namelijk het favoriete eten niet ontbreken. Bij Holland pannenkoeken in Zwolle mogen ze kiezen uit de lekkerste pannenkoeken. De pannenkoeken smaken heerlijk!

Na dit geweldige diner is het echt tijd geworden om naar huis te gaan. Onderweg in de limousine hebben ze nog een leuke film gekeken.
Lars en Evi hebben een fantastische dag gehad, waar ze nog lang van kunnen nagenieten.