Levi kruipt in de huid van olifantenverzorger

`

Wat zou hij toch graag eens zo’n dikhuid van écht dichtbij bekijken. En hoe tof zou ’t zijn als hij z’n lievelingsdier dan ook nog zou mogen voeren en helpen wassen. Komt dat even goed uit, want dat is precies wat jij op jouw Kanjer Wens Dag gaat doen, Levi!

Net als altijd rijdt de Kanjer Wens Limousine weer voor met vandaag* de begeleiding van politieagenten Farid en Marcel.

Limousine gepimpt met wilde dieren
Zodra Levi was ingestapt, wist hij meteen wat zijn ‘dagthema’ zou worden door o.a. een vreemde inzittende die hij zag: een opblaasbare olifant. Maar, waar zou de reis dan precies naartoe gaan? Naar De Beekse Bergen soms waar hij al vaak was?

Off the road in Beekse Bergen
Precies. Maar dan niet zoals je ‘t kent. Normaalgesproken staat daar immers niet Chester met speciaal vervoer voor je klaar. Die nam Levi off the road mee het park in. Hierdoor kon hij héél dicht bij de dieren komen. Maar de dieren ook bij hem. Oeps. Vooral de giraffen maakten het bont toen ze met hun kop helemaal tot in de open jeep afdaalden.

Olifanten voeren en wassen
Daarna stuurde Chester de jeep over het onverharde pad naar ’t olifantenverblijf. Daar zou Levi zijn grootste verrassing krijgen: de olifanten voeren plús hun imposante poten helpen schoonborstelen en wassen. De olifanten daar kwamen zó lief en sociaal over dat je ze bijna zou willen knuffelen. En in het bijzonder het babyolifantje van de groep. Van hem kreeg Levi maar geen genoeg. Aansluitend bleek er genoeg ruimte over om het park, tot aan de lunch, nog met de benenwagen te verkennen.

Lunchen bij De 2 Bourgondiërs
Bij het leukste restaurant uit de omgeving, De 2 Bourgondiërs, stonden Arnoud en Nicolle al klaar voor Levi en zijn gezelschap. Zij hadden speciaal voor hem een mooie tafel gereserveerd. Nadat iedereen was aangeschoven, werd allerlei lekkers van de kaart gekozen en, op advies van Arnoud, eveneens de lokale specialiteit Steppengras.

Onderwaterwereld bewonderen in Sea Life
Nadat Arnoud en Nicolle gedag waren gezwaaid, pakte Levi in de limousine snel een powernap tot aan de volgende stop: Sea Life. Daar had Anthony gezorgd dat Levi niet in de rij hoefde te staan en als vip naar binnen mocht. Hier was Levi niet eerder en dat was te zien. Hij keek er zijn ogen uit en wilde niets overslaan. Maar ondertussen was het toch echt tijd om naar de volgende, tevens laatste, verrassing te gaan: McDonald’s.

Snacken bij ‘de Mac’ in Rotjeknor
Als je dol bent op ‘de Mac’ mag daar eten op jouw verrassingsdag niet ontbreken. Diana van de vestiging aan de Stadionweg in Rotterdam stond Levi al op te wachten. Dit was opnieuw genieten. Zeker toen Diana Levi bij vertrek een speciale goodiebag gaf met allerlei McDonald’s-spulletjes. Voor Levi dé perfecte afsluiting van zijn indrukwekkende Kanjer Wens (Dieren)Dag!

*Deze Kanjer Wens Dag is uitgevoerd in coronatijd met inachtneming van de RIVM-richtlijnen en in overleg met de lokale overheden.

Deze sponsoren maken alles wat wij doen mogelijk daar zijn we ze erg dankbaar voor.