Louise is op 1 dag K3 en Ladybug

`

Louise stond al helemaal klaar bij de deur in haar mooie jurk, strik in haar haar en haar jas aan toen we voor kwamen rijden met de limousine. Ook haar broertje Hero en papa en mama stonden klaar om te vertrekken.

Maar wij hadden iets anders bedacht. We stonden namelijk niet met lege handen voor de deur. Bakkerij van Looijengoed had namelijk een hele mooie Elsa-taart voor Louise gemaakt en daar gingen we haar Kanjer Wens Dag mee beginnen. Dus de jassen mochten weer even uit. Er werd koffie en thee gezet en limonade voor Louise en Hero gemaakt. Toen kon de taart aangesneden worden, hmmmmm hij smaakte heerlijk. We hebben er met z’n allen heerlijk van gesmuld.

Toen was het tijd om in de limousine te stappen. Het ritje duurde niet zo lang, want ze gingen naar Almere Buiten. Daar mocht Louise bij de kledingwinkel “Amazing Kids” zelf een kledingsetje uitkiezen. Louise houdt erg van winkelen en jurkjes. En ook haar broertje Hero mocht een mooie trui uitkiezen. Samen met mama ging Louise kijken in de kledingrekken en zocht allemaal mooie jurken uit. Deze werden in het pashokje gehangen. Een voor een werden de jurken aangepast en geshowd aan iedereen. Louise leek net een echt fotomodel, want tussendoor werden er natuurlijk ook foto’s gemaakt door onze fotograaf. Na al het passen was er toch echt een favoriete jurk, de roze met blauwe jurk. Deze moest het worden. Louise kreeg er een mooie bijpassende legging bij en het hele setje werd meteen aangehouden. Ook broertje Hero had een stoere trui met draken uitgekozen. Deze ging mee in de tas. Trots en met haar nieuwe jurk aan liep Louise de winkel uit. Op naar de volgende locatie.

We stapten weer de limousine in en deze keer was de rit nog korter, want we bleven in Almere Buiten. Na enkele minuten stopten we bij Paul’s Parkcafé waar we met elkaar heerlijk gingen lunchen. Voor iedereen stond er wel wat lekkers op de kaart zoals tosti’s, twee kroketten met brood maar ook een broodje “ik snap er geen bal van” en een omelet genaamd “helemaal de kluts kwijt”. Tussen het wachten door hadden we nog wat cadeautjes meegenomen voor Louise en Hero die snel werden uitgepakt. Louise kreeg een stickerboek van K3 en een telefoon met allemaal liedjes en spelletjes van K3 en Hero kreeg een duplotrein. Toen kwam het eten en kon iedereen lekker smikkelen. Het smaakte heerlijk. Als toetje kreeg Louise nog een lekker ijsje, aardbeien met spikkels. Jammie!

Daarna gingen we verder naar de volgende afspraak. Dus gingen we weer de limousine in. Na ongeveer 10 minuten reden we de Noorderplassen weer binnen. Is de Kanjer Wens Dag nu al afgelopen, gaan we nu al naar huis? Nee natuurlijk niet…. We reden het huis van Louise voorbij en reden de straat van een van haar vriendinnetjes in en stopten voor de deur. Bij het aanbellen hoorden we Emma en Inaya, twee vriendinnetjes van Louise al sinds het kinderdagverblijf, al druk giechelen en gillen. Zij gingen ook met ons mee. En wat hadden ze er zin in. Nadat de dames Louise een cadeautasje hadden gegeven met daarin een K3-pop, kon de rit naar het volgende adres beginnen.

Na ongeveer 40 minuten rijden kwamen we aan bij Club Cinema in Zwanenburg. Bij binenkomst stond er een mooi versierde tafel klaar met allemaal Frozen-ballonnen en slingers, snoepzakjes en een groot cadeau voor Louise. We kregen allemaal wat te drinken en daarna mocht Louise het cadeau uitpakken. Het was een echt Frozenjurk, prachtig. Toen het drinken op was, opende Ramzi, de eigenaar van Club Cinema, een schuifdeur en er verscheen een soort van privé bioscoop met rode loper en allemaal waxinelichtjes en rozenblaadjes, een podium met daarboven een bioscoopscherm en echte bioscoopstoelen. Ook hingen daar weer Frozen ballonnen en slingers. Bij binnenkomst draaiden er liedjes uit Frozen op het scherm en de meiden begonnen meteen te dansen op het podium. Na twee dansjes gingen ze zitten in de zachte bioscoopstoelen en gingen de vriendinnetjes “Frozen 1” kijken. En net als in een echte bioscoop kregen ze popcorn, snoepjes en wat lekkerste drinken. De vriendinnetjes zaten helemaal in de film.

Terwijl de vriendinnetjes zaten te genieten van de film en al het lekkers kwam Patrick de Kamper binnen. Hij is de fotograaf van de SuperHelden-fotoshoots van Stichting Kanjer Wens. Hij had een groot scherm bij zich en ging ondertussen alles opbouwen terwijl Louise en haar vriendinnetjes genoten van de film. Toen de film afgelopen was, werd er nog even gedanst op K3 en daarna namen we de meisjes mee naar het zaaltje waar we begonnen waren. Daar stond inmiddels alles klaar voor een echte fotoshoot.

Louise is naast groot fan van Frozen en K3 ook fan van Lady Bug, een superheld. Zij kreeg als cadeau een verkleedpak van Lady Bug en mocht als haar superheld op de foto. Ze kleedde zich om en veranderde van Louise in Lady Bug. Ze nam allerlei stoere heldenposes aan terwijl Patrick de een na de andere foto maakte. Daarna kregen Louise en haar vriendinnetjes Emma en Inaya alle drie een cadeautje. Wat zou daar nu in zitten….. een verkleedpakje van K3, het dromenjurkje. De vriendinnetjes hebben zich alle drie snel omgekleed en mochten als K3 samen op de foto. Zo schattig. Ook nu maakte Patrick weer hele mooie foto’s. Daarna hadden de meiden zich weer omgekleed en was het tijd om naar Almere terug te gaan. Patrick ging terug naar zijn fotostudio en gaat een hele mooie achtergrond maken bij de foto’s van Lady Bug en K3 en dan krijgt Louise die afgedrukt op canvas. Nadat we de vriendinnetjes van Louise weer netjes thuis hadden gebracht en afscheid van ze hadden genomen, was het tijd voor de laatste activiteit van vandaag. We reden naar een pannenkoekenrestaurant. We gingen daar lekker eten, maar hadden nog een laatste verrassing voor Louise en haar familie. Toen ze binnenkwamen bij het restaurant zaten daar de opa’s en oma, ooms en tantes en neefjes en nichtjes al op ze te wachten…. Suprise!!!

Na het begroeten van iedereen en het maken van enkele groepsfoto’s was het echt tijd om te eten. De stapels pannenkoeken en lekkere dingen om erop te doen, kwamen op tafel en al snel werd het stil en zat iedereen te smullen van de pannenkoeken. Toen de buiken vol waren, de neefjes en nichtjes nog gezellig met Louise en Hero hadden gespeeld, was het echt tijd om afscheid te nemen van iedereen en Louise en haar familie naar huis te brengen.

Het was een geslaagde en gezellige dag!