Luco gaat lasergamen met familie Lakap

`

De Kanjer Wens Dag van de 13-jarige Luco begon toen er werd aangebeld. Luco was op dat moment zijn haren aan het doen en moest dus ineens opschieten. Buitengekomen glunderde hij van oor tot oor toen hij de limousine zag staan en was helemaal verbaasd dat daar zijn grote vriend Sebb in zat. Luco dacht in eerste instantie dat Sebb alleen kwam kijken in de limousine, maar hij werd enthousiast toen hij hoorde dat Sebb de hele dag mee zou gaan.

Na dit mooie begin van de dag gingen we onderweg naar de eerste bestemming, de Johan Cruyff ArenA in Amsterdam. Toen de limousine in de buurt kwam, wisten beide jongens het zeker: ze gingen naar Ajax. Uiteraard klopte dit, alleen dat Luco gast zou zijn van Ziggo was voor hem ook een grote verrassing. Iedereen werd door Sermin van Ziggo hartelijk ontvangen in de Ziggo Bar. Beide jongens kregen een echt Ajax-shirt van Sermin met daarop hun naam en het rugnummer van hun favoriete spelers. De jongens waren sprakeloos en heel dankbaar.

Voordat de wedstrijd begon, kreeg iedereen een hele mooie en vooral zachte stoel op de tribune. Vanaf die plekken was er perfect zicht op het voetbalveld. Luco genoot volop en zag “zijn” Ajax ook nog eens vaak scoren. Het werd maar liefst 6-1 voor Ajax. Voordat Luco weer terug ging naar de Ziggo Bar kwamen Dusan Tadić en Joel Veltman naar Luco toe om een foto te maken.

Terug in de Ziggo Bar werd er wat gegeten en gedronken en kwam debutant Lassina Traoré langs voor een interview met Humberto Tan en een fotomoment met de aanwezigen. Luco mocht uiteraard ook op de foto en tot verbazing van iedereen trok Traoré zijn wedstrijdshirt uit en schonk deze aan Luco! Hij straalde helemaal door al deze geweldige ervaringen.
Het werd tijd voor de volgende bestemming, op naar de limousine. Daar wachtte de volgende verrassing. Trea stond klaar met een Porsche Boxter. En ook de motoragenten Andre, Martin en Rogier van de verkeerspolitie Amsterdam waren gekomen om de Porsche een stuk te begeleiden richting de volgende bestemming. Spookrijden, rode verkeerslichten, alles moest wijken voor Luco. Dat was genieten voor Luco.

Deze rit duurde niet lang. Een half uurtje later stopten we voor de deur van Coronel in Huizen. Luco wilde al heel lang eens lasergamen. Nadat iedereen na de eerste game wat aan het drinken was, kwam daar opeens Devran Lakap naar Luco lopen. Luco herkende hem meteen. Hij was helemaal verbaasd, omdat hij niet snapte wat Devran daar deed. Luco werd helemaal enthousiast toen ook Seran Lakap aan kwam lopen. Luco volgt deze bekende YouTube-familie met veel plezier. Nu mocht hij met ze lasergamen! Uiteraard moest de familie Lakap bij Luco in het team. Het werd een fantastische game. Na de nodige foto’s mocht Luco ook nog met Seran, in zijn nieuwe auto, meerijden naar de volgende bestemming.
Bij Beau Geste in Huizen werd de dag afgesloten met een heerlijke maaltijd. Bij aankomst werd iedereen vriendelijk ontvangen door eigenaar Peter. Er was een mooie tafel gereserveerd. Peter zorgde ervoor dat niemand iets tekort kwam en heerlijk kon genieten van het lekkere eten.

Uiteindelijk was het dan toch echt tijd voor de terugrit.
Hier wachtte nog een laatste verrassing! De motoragenten Menno en Martin stonden klaar om de limousine terug naar huis te begeleiding. Deze rit ging heel snel dankzij deze heren.

Eenmaal thuis was Luco zo moe dat hij meteen naar bed ging. Hij kon fijn dromen over deze fantastische Kanjer Wens Dag.

De mooie foto’s zijn gemaakt door Peter van Amersfoort.

Deze sponsoren maken alles wat wij doen mogelijk daar zijn we ze erg dankbaar voor.