Mariëlle tot vip getransformeerd

`

Hoe zou het zijn om als een vip te worden behandeld? Hoe voel ik me dan? Dit vraagt tiener Mariëlle zich al een tijdje af. Nou Mariëlle, daarop weet je inmiddels het antwoord. Want dat heb jij beleefd op jóuw Kanjer Wens Dag!

Mariëlles limousine wordt begeleid door motoragenten Benjamin en Sander die haar met loeiende sirenes komen halen.

“Die limousine met twee politiemotoren voelde meteen al heel bijzonder. En ik mocht ook nog op de politiemotor zitten!”

‘En route’ naar Costes, gevolgd door ICI Paris XL
“Wat moet ik nou in Arnhem”, vroeg Mariëlle zich hardop af. De limousine was naar het centrum van de stad gereden en dat is met zo’n 8 á 9 meter best een uitdaging. Er bleken geen onoverkomelijke obstakels te zijn en dus kon zoals gepland worden gestopt bij Costes. Daar mocht Mariëlle kleding gaan shoppen. Om te voorkomen dat de keuzestress haar te groot werd, hielp zus Susanna haar met vinden van dé outfit.
Mariëlle was de Costes nog niet uit of ze liep met haar gezelschap de volgende winkel alweer in: de ICI Paris XL. Daar kreeg ze allerlei huidproducten cadeau.

“Dat ICI Paris-pakketje vond ik zooooo enorm cool”

Nog een beautycadeau maar dan van Nikkie Tutorials
En of ’t allemaal niet op kon, wachtte Mariëlle in de limousine nóg een beautycadeau: een Nikkie Tuturials make-up-set. Nikkie bleek dit hoogstpersoonlijk voor haar grote fan te hebben geregeld. Er zat zelfs een handtekeningkaart van haar bij wat Mariëlle “erg vet en bijzonder” vond.

In de make-up bij Katriena en ‘nail art’-cursus van nagelstylist Loes
Om haar vip-gevoel verder te versterken, werd Mariëlle daarna opgemaakt bij visagiste Katriena die ook gelijk haar lokken deed. Toen voelde ze zich helemáál speciaal. Aansluitend werd op die locatie eerst lekker geluncht voordat ze naar de volgende verrassing reden: een ‘nail art’-cursus van nagelstylist Loes. Daar mocht Mariëlle tevens zelf kunstig aan de slag op nepnagels én tot haar verrassing na afloop alles wat ze gebruikt had meenemen. Intussen was programma-onderdeel zes aan de beurt… Een fotoshoot.

“Hoe enorm vet is dat, een fotoshoot!!”

Fotoshoot door Danique
Bij fotograaf Danique voelde Mariëlle zich – net als bij Katrina en Loes – meteen op haar gemak met als resultaat prachtige vip-foto’s. Mariëlle kreeg haar gelukzalige brede lach maar niet van d‘r gezicht. Zelfs niet toen Danique haar vroeg even wat minder te lachen voor een paar foto’s.

McDonald’s Pleijroute serveert
Omdat de limousine te groot was voor de McDrive, serveerde Sjahaan de bestelling hoogstpersoonlijk en zorgde hij dat het zijn vip-gasten aan niets ontbrak.

Bubbelbad én slapen bij Van der Valk
Ergens onderweg naar huis werd gezegd dat er een ‘plaspauze’ nodig was. Niets bleek minder waar. De limousine was namelijk gestopt bij Van der Valk in Arnhem waar Mariëlle te horen kreeg dat ze vannacht niet thuis zou slapen! Een ‘surprise extraordinaire’ omdat ze nog nooit samen met haar hele gezin – vader, moeder, grote broer, zus, zijzelf – naar een hotel was. En wat doe je dan? (Na)genieten van je dag, van je cadeaus én van het bubbelbad natuurlijk.

Na het overdadige ontbijt de volgende dag, kwam er dan toch echt een einde aan deze bijzondere Wens Dag voor Kanjer Mariëlle.

De foto’s zijn gemaakt door Aniek Verschuur.

Deze sponsoren maken alles wat wij doen mogelijk daar zijn we ze erg dankbaar voor.