Mirthe geniet van een gezellige dierenboel

`

Eindelijk is het zover. Echt héél vroeg in de ochtend staat de limousine bij Mirthe voor de deur. Haar Kanjer Wens Dag gaat beginnen. Geen verrassing maar daardoor niet minder spannend.

Manege ’t Hoogt in Utrecht
De Kanjer Wens Limousine reed naar Manege ’t Hoogt in Utrecht. Daar stond veearts Susan van de Universiteitskliniek voor Paarden klaar om, samen met Mirthe, de gebitten van de paarden te verzorgen. Mirthe is supergroot fan van paarden en deinsde er dan ook niet voor terug om een paard een roesje toe te dienen en vervolgens tot aan haar elleboog de mond van het paard in te gaan om de achterste kiezen te voelen en te vijlen.

Chillen met Vintage Vans
In een prachtig oud Volkswagenbusje, knus ingericht en verzorgd door Monique van Vintage Vans, kon Mirthe in alle rust even nagenieten van deze ervaring en de vroege start.
Ondertussen had broertje Mees niet stilgezeten. Hij had eerst hoefsmid Els geassisteerd en vervolgens Lizzy en Thijs van de manege geholpen door, alsof het niets was, de shovel te besturen over de weilanden heen.

Motor met zijspan van Boy
Boy stond ondertussen klaar bij de manege met een hele mooie motor met zijspan, geschikt voor twee kinderen. Hij bracht Mirthe en Mees naar Lage Vuursche via een mooie tocht langs de Vecht en door de bossen. Mirthe wil zelf graag gaan motorrijden en genoot van dit avontuur.

Cadeautjes en pannenkoeken van De Vuursche Boer
Aangekomen in Lage Vuursche was het tijd om te gaan genieten van de heerlijke pannenkoeken van De Vuursche Boer geserveerd door Frederique. Tijdens het wachten kreeg Mirthe een mooi T-shirt en een ketting van Yvonne van Ruiterkids.nl. Voor Mees lag er van ToyChamp een gaaf LEGO-pakket klaar. Ook Fenna van YouTube-kanaal HoefWijzer had aan Mirthe gedacht, zij had als verrassing een videoboodschap ingesproken.

Escaperoom TIME
Met goed gevulde buiken stapten Mirthe, Mees, papa en tante Laura de Kanjer Wens Limousine weer in. De limousine vertrok richting Escaperoom TIME in Utrecht. Vooral papa bleek zo fanatiek te zijn, dat Mirthe eigenlijk alleen maar kon genieten. Mees hielp achter de schermen door aanwijzingen te geven via de intercom.

VIP-rondleiding bij Almere Jungle
Na het gamen vertrok de limousine naar Almere voor de laatste grote activiteit van deze Kanjer Wens Dag. Bij Almere Jungle stond Max klaar om Mirthe en Mees een rondleiding te geven langs alle bijzondere dieren. Ze vonden het heel gaaf om in Almere Jungle rond te lopen en alle dieren helemaal voor zichzelf te hebben. Almere Jungle was speciaal voor Mirthe en Mees een uur langer opengebleven. Mirthe vindt alpaca’s heel erg leuk en die liepen er toevallig ook rond. Mooi dat het inmiddels etenstijd was, daardoor kreeg Mirthe de unieke kans om een alpaca te voeren.

McDonald’s Almere Haven
Ook voor Mirthe, Mees en hun familieleden was het etenstijd geworden. De limousine reed naar McDonald’s Almere Haven waar Hans een geweldig ontvangst had geregeld en de heerlijke menu’s mochten worden afgehaald. Er werd heel decadent in de limousine gesmikkeld en gesmuld van de frietjes, McNuggets en nog meer lekkers. Het was heel flex om dit heerlijk te delen met vriendinnen via FaceTime.

Gezellige thuiskomst
Eenmaal thuis aangekomen wist de hele buurt dat Mirthe er weer was omdat chauffeur Hans ‘per ongeluk’ toeterde. Mama stond al op de uitkijk en zij wist dankzij WhatsApp precies wat Mirthe en Mees die dag allemaal hadden meegemaakt. Mirthe kon in dromenland nagenieten van alle bijzondere ervaringen op haar fantastische dag.

Deze wensdag is mede mogelijk gemaakt door Stichting Pharus.
De mooie foto’s zijn gemaakt door Sandra Hazenberg.

Deze sponsoren maken alles wat wij doen mogelijk daar zijn we ze erg dankbaar voor.